Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala sliznici nemusíš mít nízkou, prostě tělu něco chybí a podle HP se zjistí proč. Asi bych to řešila, někdy fakt napíšou utrogestan a je po problému. Takhle zkoušet sama vše možné, taky nemusí být nejlepší řešení. Pokud máš dlouhé cykly, může kontryhel pomoci, ale jestli je máš pravidelné s normální délkou, tak ti to kontryhel může spíše rozhodit. Už to psalo X holek tady.
@pajasala Našla jsem tohle:
@pajasala Takže bych opravdu zkusila dr., hormonální profil a pak by se vidělo...
Děkuju holky
@pajasala Ale samozřejmě ten čaj klidně zkus. Je hodně holek, kterým opravdu pomohl. To, že někomu ne, neznamená, že tobě nemůže pomoct 😉
@pajasala Já ho právě teď 3 měsíce brala, nevím, jak vypadala sliznice, ale ovulace ukázkově.
Holky je možný aby mě 5 dc bolely prsa a podbrisek? Ještě malilinko spinim.
@pajasala Upřímně mám pocit, že je možný úplně cokoli 😄 Mně teda před ovulací prsa nebolí, až po ní. Podbřišek cítím skoro pořád se mi zdá 🙈
@levandulka_fialova já už svoje tělo absolutně nechápu
@pajasala Nápodobně. Já mám podle mě anovulační cyklus, ten graf je strašný. Neberu tento měsíc ten drmek. Ach jo.
@levandulka_fialova no koukám na to. Holka to je na posrani normálně.
@pajasala Přesně 😄 K posrání 😄😄😄
@levandulka_fialova leze to nahoru pomalu, ale anovulák to nebude 😉
@clo1 Strašně to do teď skákalo, už jsem chvilku podezírala slabou baterku v teploměru 😄. A navíc mám pozitivní ovulační test a vždycky za 2 dny podle teploty ovulace a teď by to teda odpovídalo hned ten den (to první plusko bylo o trochu světlejší).
@levandulka_fialova ja bez drmku takto... 😂 a ten graf pod je s drmkem .. Ted mam jeste k tomu Inosilol od pondeli a cekam co z toho vypadne 🙈
@nicoltom Já teda četla v 1. půlce cyklu právě aby byla ovulace, takže ho tak beru a fungovalo to. Kontryhel mi pravděpodobně udělal cysty v obou cyklech, kdy jsem ho užívala.
@levandulka_fialova je fajn ze tedy vsude pisou neco jinyho 😂😂😂
@nicoltom No právě. Já projela všechno možný. Ani jsem nevěděla, jak dlouho užívat, někdo píše pořád, půl cyklu nebo 3 týdny, pak týden pauza. Někdo po 3 měsících dělá pauzu, někdo ne. Co si z toho mám vybrat? 😄
@levandulka_fialova beru cely cyklus a po trech mesicich udelam pauzu a pak zase znovu a dokola 😂 uvidim co ten inositol udela..
@levandulka_fialova pomohl ti teda?

@pajasala Tak to vůbec nevím, nezkoumala jsem to. Dr. mi řekl, že sliznice je v pořádku, byla vždycky 7-8mm v době, kdy ovulace měla být za cca 2 dny, říkal, že ještě poroste, než tam dojde oplodněné oplodněné vajíčko. Špinění před MS bude spíš kvůli hormonům, ne? Zkusila bych dr., ať se před ovulací nebo po ní mrkne, jak je sliznice vysoká.