icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
levandulka_fialova
8. pro 2020

@pajasala Tak to vůbec nevím, nezkoumala jsem to. Dr. mi řekl, že sliznice je v pořádku, byla vždycky 7-8mm v době, kdy ovulace měla být za cca 2 dny, říkal, že ještě poroste, než tam dojde oplodněné oplodněné vajíčko. Špinění před MS bude spíš kvůli hormonům, ne? Zkusila bych dr., ať se před ovulací nebo po ní mrkne, jak je sliznice vysoká.

clo1
8. pro 2020

@pajasala sliznici nemusíš mít nízkou, prostě tělu něco chybí a podle HP se zjistí proč. Asi bych to řešila, někdy fakt napíšou utrogestan a je po problému. Takhle zkoušet sama vše možné, taky nemusí být nejlepší řešení. Pokud máš dlouhé cykly, může kontryhel pomoci, ale jestli je máš pravidelné s normální délkou, tak ti to kontryhel může spíše rozhodit. Už to psalo X holek tady.

levandulka_fialova
8. pro 2020

@pajasala Našla jsem tohle:

levandulka_fialova
8. pro 2020

@pajasala Takže bych opravdu zkusila dr., hormonální profil a pak by se vidělo...

pajasala
8. pro 2020

Děkuju holky

levandulka_fialova
8. pro 2020

@pajasala Ale samozřejmě ten čaj klidně zkus. Je hodně holek, kterým opravdu pomohl. To, že někomu ne, neznamená, že tobě nemůže pomoct 😉

katmo22
8. pro 2020

@pajasala a zkoušela jsi drmek?

pajasala
9. pro 2020

@katmo22 nezkoušela

levandulka_fialova
9. pro 2020

@pajasala Já ho právě teď 3 měsíce brala, nevím, jak vypadala sliznice, ale ovulace ukázkově.

pajasala
9. pro 2020

Holky je možný aby mě 5 dc bolely prsa a podbrisek? Ještě malilinko spinim.

levandulka_fialova
9. pro 2020

@pajasala Upřímně mám pocit, že je možný úplně cokoli 😄 Mně teda před ovulací prsa nebolí, až po ní. Podbřišek cítím skoro pořád se mi zdá 🙈

pajasala
9. pro 2020

@levandulka_fialova já už svoje tělo absolutně nechápu

levandulka_fialova
9. pro 2020

@pajasala Nápodobně. Já mám podle mě anovulační cyklus, ten graf je strašný. Neberu tento měsíc ten drmek. Ach jo.

pajasala
9. pro 2020

@levandulka_fialova no koukám na to. Holka to je na posrani normálně.

levandulka_fialova
9. pro 2020

@pajasala Přesně 😄 K posrání 😄😄😄

clo1
9. pro 2020

@levandulka_fialova leze to nahoru pomalu, ale anovulák to nebude 😉

levandulka_fialova
9. pro 2020

@clo1 Strašně to do teď skákalo, už jsem chvilku podezírala slabou baterku v teploměru 😄. A navíc mám pozitivní ovulační test a vždycky za 2 dny podle teploty ovulace a teď by to teda odpovídalo hned ten den (to první plusko bylo o trochu světlejší).

katmo22
9. pro 2020

Dala jsem to do nové aplikace.Nastrkala jsem tam najednou teploty za tři měsíce. Očistec :D. Myslíte si že je to anovulacni? Já jen, že beru už 10 dní Drnek, tak bych kdyžtak přestala brát. Prý se po ovulaci brát nemá. Ale vzhledem ke grafu si říkám, že je to asi fuk?

nicoltom
9. pro 2020

@levandulka_fialova ja bez drmku takto... 😂 a ten graf pod je s drmkem .. Ted mam jeste k tomu Inosilol od pondeli a cekam co z toho vypadne 🙈

nicoltom
9. pro 2020

@katmo22 drmek se bere hlavne po ovulaci

clo1
9. pro 2020

@nicoltom co vím, tak se bere v první půlce cyklu, někdo bere celý cyklus, ale kdyby byly // , tak hned vysadit

nicoltom
9. pro 2020

@clo1 nemusi se hned vysadit v pripade tehotenstvi,nicemu neskodi 🤷‍♀️ To sem se docetla vse v tech tunach textu co sem precetla 😂 Vetsinou se kombinuje s kontryhelem a to kontryhel prvni pulka cyklu a drmek v druhe pulce cyklu.

katmo22
9. pro 2020

@nicoltom Podle mých informací by se měl brát drmek v první půlce cyklu...

nicoltom
9. pro 2020

@katmo22 ale ja ho beru cely cyklus. V prvni pulce se bere kontryhel

levandulka_fialova
9. pro 2020

@nicoltom Já teda četla v 1. půlce cyklu právě aby byla ovulace, takže ho tak beru a fungovalo to. Kontryhel mi pravděpodobně udělal cysty v obou cyklech, kdy jsem ho užívala.

nicoltom
10. pro 2020

@levandulka_fialova je fajn ze tedy vsude pisou neco jinyho 😂😂😂

levandulka_fialova
10. pro 2020

@nicoltom No právě. Já projela všechno možný. Ani jsem nevěděla, jak dlouho užívat, někdo píše pořád, půl cyklu nebo 3 týdny, pak týden pauza. Někdo po 3 měsících dělá pauzu, někdo ne. Co si z toho mám vybrat? 😄

nicoltom
10. pro 2020

@levandulka_fialova beru cely cyklus a po trech mesicich udelam pauzu a pak zase znovu a dokola 😂 uvidim co ten inositol udela..

nicoltom
10. pro 2020

@levandulka_fialova pomohl ti teda?

levandulka_fialova
10. pro 2020

@katmo22 No máš to velmi podobné jako já, nevím, jaká je to teplota po ovulaci.
@clo1 Aplikace tedy až 4. den ovulaci označila, ale je to jen 36,59 max. a to se mi zdá málo... Jako normálně mám 36,7-36,8.

Strana