icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
katmo22
13. pro 2020

@nicoltom jo vysadila jsem ho po zjištění //, což bylo asi pět dní po očekávané MS. Dřív jsem takové zpoždění ani neřešila. Mít nepravidelný cyklus bylo u mě úplně normální. Teď jsem to stáhla na +- 3 dny. A myslím že to vděčím hlavně diky kontryhelu... S gynexem máš nějaké zkušenosti? Čtu na něj samou chválu... 🙂 Ale zase to nechci střídat jak ponožky. :D

nicoltom
14. pro 2020

@katmo22 ja jsem toho zatim ptecetla tuny textu a rozhodla jsem se zacit Drmkem a Inositolem kvuli PCO a beru ted druhy mesic drmek a tyden inositol a pockam co to tatim udela.

pajasala
14. pro 2020

@levandulka_fialova to je nadějné když je najednou něco jinak. Já dnes 10 dc a vyhlížím ovu.

levandulka_fialova
14. pro 2020

@pajasala Jsem už skeptická i když samozřejmě červíček hlodá....

nicoltom
14. pro 2020

Ja to mam takovy vselijaky 😂🙈

levandulka_fialova
14. pro 2020

@nicoltom No teda... Zajímavý, kdyby dnes neklesla, mohla být ovulace předevčírem, no zase nezbývá než čekat.

levandulka_fialova
14. pro 2020

@nicoltom Ale podle tvých teplot v říjnu, kdy jsou taky 36,6 max, si začínám být jistá, že u mě ta ovulace opravdu neproběhla.

nicoltom
14. pro 2020

@levandulka_fialova v tom prvnim grafu jsem nebrala nic takze to byl ten klasicky anovulacni. A v tech dalsich je videt ze ten drmek hned zabral 👍 aspon to me tesi 😂 uvidime jaka teplota bude zitra. Muj cyklus je na zabiti! Je nepravidelny,nekdy dlouhy nekdy kratky,nekdy hodne nekdy malo... 🤦‍♀️

nicoltom
14. pro 2020

@levandulka_fialova jeste varianta ze ovulace je jakoby dneska a zitra to vyhoupne zase nahoru.. Ono minule me i bolely prsa a ted nic 🤷‍♀️ Ale u MS nekdy mam bolesti a nekdy ne tak tezko rict.

levandulka_fialova
15. pro 2020

@nicoltom Jak to dopadlo?

pajasala
15. pro 2020

Cusik holky tak mě teď ta ovu zase nějak trápí. Včera ukázkový hlen bt dole bolesti bříška a prsou. Dnes bolesti taky ale hlen už ne. Ale ovu test pořád negativní.

nicoltom
15. pro 2020

@levandulka_fialova dneska bylo 36,7 a vcera 36,4 tak nevim,uvidim jestli to pujde nahoru nebo treba bude pozdeji nebo vubec. 🙈

nicoltom
15. pro 2020

@pajasala testy mam vzdy negativni. Hlen jak kdy spise zadny nebo uplne jiny neu by mel byt takze podle toho se taky nemuzu ridit. 😂

levandulka_fialova
15. pro 2020

@pajasala Já hlen mám 6, 5,4 a 3 dny před ovulací a 2 a 1 den a den ovulace nic, sucho. Divný.

nicoltom
15. pro 2020

@levandulka_fialova pak se v tom ma clovek vyznat ze 😂😂

levandulka_fialova
15. pro 2020

@nicoltom Přesně..

Já dolezla dnes z práce s teplotou, bolí mě všechno, snad to bude jen chřipka. Ale Paralen jsem si vzala, snad to nebude mít vliv, kdyby se náhodou něco uhnízďovalo (9.DPO).

nicoltom
15. pro 2020

@levandulka_fialova paralen muzes 😉

pajasala
17. pro 2020

@levandulka_fialova ahojky tak jak jsi na tom?

levandulka_fialova
17. pro 2020

@pajasala Ahoj, teplotu jsem měla naposledy včera ráno, takže to byla asi opravdu jen viroza, ale ležím, do práce nechodím. Jsem 11.DPO a bt ráno vyskočila, tak jsem doufala, no tt sněhobílý... 👎 Teoreticky bych to měla dostat za 2 dny.

pajasala
17. pro 2020

@levandulka_fialova taky pěkný. Já dnes ovulace a ode dneška atb mám angynu

levandulka_fialova
17. pro 2020

@pajasala No tak to se nám tento měsíc "daří" 😷

pajasala
17. pro 2020

@levandulka_fialova no to teda.

levandulka_fialova
18. pro 2020

@pajasala Tak já 12.DPO a už mírně špiním, zítra má přijít MS, takže přijde 😢. Ach jo.

pajasala
19. pro 2020

@levandulka_fialova ach jo to mě fakt mrzí. Já dnes 15 dc předevčírem pozitivní ovu a dnes pokles tak už snad dnes ovu bude. Ty atb mi ji nějak oddalují.

katmo22
19. pro 2020

No, snad se nám další cyklus víc zadari... Uzivejte si všichni svátky jak nejlépe umíte. 🙂

levandulka_fialova
20. pro 2020

Ahoj holky, včera už teplota klesla, dnes ještě mnohem víc a MS nikde, jen velmi mírně špiním, ale spodek cítím, že už to přijde. Ale jsem už 14.DPO, což znamená, že ta B6 funguje! Bez toho mám LF jen 11 dní, minulý cyklus poprvé s B6 12 dní a teď to vypadá na těch 14 dní, což je krása. A přemýšlím, že přestanu s Fertipronou, 9 měsíců s ní a nic, leze to do peněz a budu brát jen kyselinu listovou a tu B6.

levandulka_fialova
20. pro 2020

@pajasala Viděla jsem tvůj graf v jiné diskuzi a je to zvláštní, ALE četla jsem od lektorky symptotermální metody, že ovulace nemusí být poslední den nízkých teplot, ale dokonce i 2 dny před vzestupem a někdy i v den toho vzestupu. Důležité je, aby tam prostě ten vzestup byl, tak uvidíš.

katmo22
20. pro 2020

@levandulka_fialova co myslíš tím B6? Já beru fertipronu s drmkem a zatím žádný zázrak... Jsem o pár dní před tebou, ale to je zřejmě kvůli mému delšímu cyklu. Právě jsem 3DC.

levandulka_fialova
20. pro 2020

@katmo22 Vitamín B6 - Pyridoxin. Bere se 2-0-2 celý cyklus a má prodloužit luteální fázi, pokud je krátká.

levandulka_fialova
20. pro 2020

@katmo22 U mě drmek funguje na podporu ovulace, účinky Fertiprony nemám jak ověřit.

Strana