Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@clo1 😂 pořád jakoby dobrý. Svrběly mě prsty s testem, ale pořád jsem si říkala trubko, co blbneš 😂 Mám strach kvůli té krátké LF, hned bych totiž nasadila Utrogestan.
@levandulka_fialova pěkný to máš. Myslím že zítra bys klidně mohla tt zkusit.
@levandulka_fialova zítra zkus jestli nemůžeš vydržet. 😊
@levandulka_fialova ale prd. Já taky zkusím v neděli. Včera zimnice a vše mě bolelo. Dnes mírně zvýšená teplota a šíleně mě píchá v bradavkach
@pajasala Tak zimnici jsem včera měla taky a dnes slavnostně pokračuju 😂. Bradavky cítím taky, ale jen při doteku. Ukaž svůj graf 😉
@levandulka_fialova
@pajasala to jsou luxusní grafy. 😀
@pajasala Vždyť to máme skoro stejný 😂
@levandulka_fialova myslíš? Hlavně aby to konečně vyšlo. Já mám grafy vždy pěkne a pak prd.
@pajasala No taky tam máš ten druhý vzestup, ty už teda 5.DPO. Tohle je můj 12. cyklus, co se aktivně snažíme.. Ach jo.
@levandulka_fialova no nekecej. Mi taky
@pajasala Tak to by bylo, aby nám to po tolika shodách tento měsíc neklaplo 😂
@levandulka_fialova čekám na test 🤣🤣🤣🤣
@levandulka_fialova já taky čekám nebo zkus aspoň ovu.
@levandulka_fialova na MS je brzo. Pošli nám ten ovulak já ráno taky dělala ovu ale na ně je ještě brzy
@pajasala Ten už je v koši a já v práci. Ale vypadal jako tady 3. a 4. test. Někdy mám LF jen 11 dní...
@levandulka_fialova můj takto
@levandulka_fialova ale nic nekleslo, pořád je to dost vysoko 🙂
@pajasala Tak tvůj je teda o dost tmavší... Akorát já mám ty Dr. Max a ty mají prý málo barviva. A jako testovat v 5 ráno? To mám ještě půlnoc 😂😂😂
@levandulka_fialova jo tyhle mají víc barviva. No já takhle vstávám normálně
@pajasala Já čůrala taky až odpoledne 🙈
@levandulka_fialova no vidíš. Třeba by byl ráno silnější
@levandulka_fialova budu ti moc držet palecky

@levandulka_fialova kde jsi s tím grafem?? 😂😂
Jak to vypadá?