Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@levandulka_fialova zkus. Jsem zvědavá. Ale graf vypadá nadějněji, než předchozí měsíce ne?
@clo1 Poslední 2 byly krátké 19 a 20 dní, nějaký zmatek. U těch předchozích ty teploty po ovulaci nebyly nikdy tak vysoké. No uvidíme.
@levandulka_fialova fakt jo. Mě zase začal bolet podbrisek jako na ms
@levandulka_fialova to snad ne, ještě to nemusí nic znamenat. Uvidíš zítra, co bt a co test.
@levandulka_fialova v pohodě, taky nevstáváme brzy 😀 v 10 to bude akorát 🤣
@pajasala Ahoj holky, tak dle očekávání nic... Totální bílo. Teplota zůstala nahoře. A neuklidňujte mě, že je brzy 😂 Jo a ta aplikace na ovu testy tam vidí něco na 0,13 😂, ale tam opravdu NIC není.
@levandulka_fialova já tam nějaký stín vidím
@pajasala Fakt tam nic není, prosvítila jsem to i světlem a fakt 0 bodů.
@levandulka_fialova a v ty aplikaci jsi to dala vyfotit do ovu testu nebo hcg testů
@pajasala Do ovu, tam je i HCG? 😂
@levandulka_fialova ano
@pajasala Tak jsem to vyfotila do kolonky HCG a tam to nijak nevyhodnocuje 🤔
@levandulka_fialova to bude tím že usycha. To se musí do 5 nebo 8 minut po pocurani. Tak je to napsané u nich ve vysvetlivkach
@pajasala Aha, no já čůrala už v 7, kocour mě vzbudil 😂
@levandulka_fialova tak za dva dny zkusis znova
@levandulka_fialova to je škoda. Zkus za 2 dny
@levandulka_fialova třeba ne. Nebo zkus už zítra, pokud bt neklesne.
@pajasala jak jsi na tom ty?

@pajasala Já tobě v neděli taky 👍