icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
clo1
22. únor 2021

@nicoltom no to snad ne. Jakto??

nicoltom
22. únor 2021

@clo1 ze doktor musi nekam jinam v ten den.. 🤷‍♀️ Neskutecne vytocena sem 😭 Kdyby se vzdy necekalo tak dlouho tak ok ale zase budu cekat skoro dva mesice. 🤦‍♀️

pajasala
22. únor 2021

@nicoltom to snad není pravda co se to teď děje při tom covidu.

clo1
22. únor 2021

@nicoltom ale nepsala jsi, že štítnou žlázu máš ok? Nebo si to pletu? Nebo jdeš jen na nějakou kontrolu?

nicoltom
22. únor 2021

@clo1 je to moje prvni navsteva na endokrinologii a oni se tam zabyvaji PCO tak proto tam jdu..
@pajasala jako jsem fakt vytocena 🙈

nicoltom
22. únor 2021

@clo1 ano stitnou mam ok podle vysledku..

pajasala
22. únor 2021

@nicoltom je to na prd fakt. Mě už rok preobednavaji na kožním sledují mi znaménko ale to nic není proti tobě. To je jen prkotina znaménko

clo1
22. únor 2021

@nicoltom tak to slyším poprvné, že na endokrinologii řeší i pco. A do caru jsi nechtěla?

nicoltom
22. únor 2021

@pajasala jo to taky potesi ze 🙈 cekas a cekas a nic z toho..

levandulka_fialova
22. únor 2021

@nicoltom No tak to bych byla teda vytočená taky, ach jo, zbytečně další čekání....

nicoltom
22. únor 2021

@clo1 CAR mam 300km a proto hledam schoudnejsi variantu a hlavne nechci hned IVF a chtela bych to pco prvne zkusit vyresit a nebo aspon zkrotit. Ale v caru me hned cpou do umelyho. 🤦‍♀️ Ono totiz pco neni vubec gynekologicky problem ale spada pod endokrinologii ale obecne od toho vsichni davaji ruce pryc pokud muzou a odkazuji na IVF..

levandulka_fialova
22. únor 2021

Mně se teplota zase trochu vrátila zpět, pořád špiním, ale trochu a podbřišek mě bolí jakoby mi ho chtěl někdo urvat 🙈 to je čekání...., ale tím pádem bude asi LF 12 dní. Aspoň něco pozitivního, když ne tt 😂

nicoltom
22. únor 2021

@levandulka_fialova jooo tak sem si trochu pobrecela a budu cekat dal no.. 🤦‍♀️ Do ty doby na vsechno prdim a dam si pauzu. ✌️

levandulka_fialova
22. únor 2021

@nicoltom Mě to občas taky chytne, ještě když řeším jiné trable, tak pak brečím, aspoň si trochu člověk uleví.

nicoltom
22. únor 2021

@levandulka_fialova jj me chytne vztek a rozmlatila bych vsechno co najdu 😂🙈 Dnes mam volno a tesila sem se ke konim ale prdim na to protoze by to kobyla mohla chytnout kvuli mymu vzteku kdy ona to citi a zacne byt nervozni a vyvadet kraviny. 🤦‍♀️

levandulka_fialova
22. únor 2021

@nicoltom Nalož se do vany a relaxuj. Nebo já jdu prostě spát a zaspím to.

pajasala
22. únor 2021

@levandulka_fialova a už jsi tt nezkoušela? Spineni máš i normálně.

levandulka_fialova
22. únor 2021

@pajasala Bohužel mám.... Jedině ta teplota mi prostě pořád obvykle klesá. Nezkoušela. Sice jsem krabičku vytáhla, ale zjistila jsem, že je prázdná 😂

pajasala
22. únor 2021

@levandulka_fialova já bych dnes měla taky začít špinit ale naštěstí zatím nic jen bílé mokro.

nicoltom
22. únor 2021

@levandulka_fialova nemame vanu 😭😂

levandulka_fialova
22. únor 2021

@pajasala Moc držím pěsti!!! Chtělo by to nějakou pozitivní zprávu už!

@nicoltom Tak spát 😂

nicoltom
22. únor 2021

@levandulka_fialova 😂😂😂

pajasala
22. únor 2021

@levandulka_fialova no jsem prdla teď odpoledne jsem zkoušela ještě jeden 25

levandulka_fialova
22. únor 2021

@pajasala To jsi 🙈 a nic, že? Ale to jsi čekala odpo s 25, takže zítra znovu 😉

pajasala
22. únor 2021
nicoltom
22. únor 2021

@pajasala tady ty testy jsou svine a ukazujou bludy 🙈 ale jestli je to fakt tak ti to mega preju! ❤️

pajasala
22. únor 2021

@nicoltom uvidíme ráno. Mamatest to rozsekne

nicoltom
22. únor 2021

@pajasala urco tam bude! 😘

levandulka_fialova
22. únor 2021

@pajasala Jestli je tohle ten druhý, tak je tam ta čárka mnohem víc vidět!!!! Moc držím pěsti.

levandulka_fialova
22. únor 2021

@nicoltom A ten tvůj je jako co? To je někdy z minulosti? No a nemohla to být pravda a bylo z toho biochemické a přirozeně to odešlo s MS?

Strana