Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@levandulka_fialova ach jooo
Dnes mě bolelo břicho jako na ms, tak už jsem myslela, že to příjde a furt niiiic 😕
@pajasala Jakooooo. Jediné světlo na konci tunelu v mém nasraném období a ty netestuješ 😂 No toto.
@levandulka_fialova 😂 jo no
@nagojka @levandulka_fialova holky mě svrbi prsty ani nevíte jak ale aby tam byla vidět nějaká změna tak to musí být alespoň obden.
@pajasala My víme, ale já mít špatný den 😂 Včera jsem nakousla to IUI a prej to do konce týdne probereme 😂 To jako nemůžeme hned? 😂 Beztak se mu do toho nechce.
@levandulka_fialova to mě mrzí kocko. Když oni ty chlapi mají na všechno dost času.
@levandulka_fialova hele rekl ze to proberete... To neni NE 😆👍 Ja to mam zase opacne, muj chlap by sel hned az na konec sveta 🙈
@nicoltom Vyměním 😂
@levandulka_fialova to je normální, víš jak dlouho mi trvalo dokopat toho mého na spermiogram? 🙉🙈
Do konce týdne to proberete, to je ještě dobré.
@levandulka_fialova ty jsi mě úplně nahlodala. Když ti to zlepší náladu tak odpoledne zkusím ale jiný. Mamatest nechám na ráno.
@pajasala No vidíš 😂
@levandulka_fialova ovu a tt
@pajasala Ty bláho.... Fakt je to s tím ovu testem pravda 🙈 krásný!
@levandulka_fialova jj. Tak doufám že ráno bude mamatest taky pěkný
@levandulka_fialova nedam 🙈 takovyho uz nikdy nepotkam 😂🙈

@levandulka_fialova ach jo kocko. Mrzí mě to