icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Strana
z71
zvladarova
31. kvě 2021

@levandulka_fialova tak graf vyznačil ovulaci takto na 15dc a to by tak mohlo i podle ovulacnich testu vycházet, kdyz jsem jej měla nejtmavší 14dc, nebo ne? 🤔 a ještě bych se chtěla zeptat, zda nevíte co znamena dole ten řádek “stats”? Děkuji

pajasala
31. kvě 2021

@zvladarova tzn. kdy cca dle délky cyklu bude ovu a ms

gracelove
31. kvě 2021

@levandulka_fialova tak asi mne dolehlo, jak nevyhrávali zpočátku ani skuteční reprezentanti na mistrovství světa v ledním hokeji, docela to sledujeme 😁 Tak mi to přišlo jako dobré přirovnání... těm našim buněčným to taky nejde 😂 Také doufám, že tam neposíláme paralympioniky nebo že nezrezivěla branka ☺️
Co jiného zbývá, než si z toho už dělat legraci... Snad se vám teď tedy zadaří, já teď na drmek zkusím tento cyklus kašlat, když stejně není naděje, aspoň to nebude takové zklamání ta mrška.
@katmo22 já už to také vzdávám. Je to celkem otravné... chvíli jsem chtěla měřit kvůli drmku, ale na výletu v autě se měřit, na nic... Nebezpečné by to ale být nemělo, mám ten digitální dvoumístný teploměr, ty máš rtuťový či jiný skleněný? Tam bych se také bála, ale to už řešit naštěstí nemusíš 🙂
Jinak já se bohužel vždy v noci vzbudím přirozeně.... a to právě bývá kolem 4.hodiny. Tak proto jsem měřila takto brzy...
Příští cyklus asi nic, možná bude folikulometrie, ještě to zvažuju.

levandulka_fialova
31. kvě 2021

@zvladarova To jedno políčko značí plodné dny, až budeš mít více měřených cyklů, automaticky aplikace označí více pravděpodobně plodných dnů.

katmo22
1. čer 2021

@gracelove jo měřila jsem rtuťovým, protože u digitálního mi přišlo, že mi stále kolísá moc teplota. S tím rtuťovým jsem nekolikrat i usla. 😃 Folikulometrie je fajn, když se trefis do ovulace, nebo těsně před ní. Jinak mi nikdy moc nepomohla. Byla jsem na ni po 4 cykly a prd mi to řeklo... Clostilbegyt jsi zkoušela?

katmo22
1. čer 2021

Tak jsem dnes byla znovu na kontrole. Vše je v pořádku. Doktorka si myslí, že tohle těhotenství snad dopadne. 🙂 Snažím se smířit s tím, že budu opravdu asi máma... 🙂 Přihlásila mě do těhotenské poradny a prý až po první návštěvě dostanu průkazku. Je to pro mně všechno hrozně nový. Co bude následovat dál?

gracelove
2. čer 2021

@katmo22 ajej ☺️ Tak se skleněným bych se bála usnout, já se dost v noci převaluju 😁
Tak já zatím byla párkrát na normálním ultrazvuku a fokikul vidět byl. Tak myslím, že když se tohle udělá několik dní po sobě, bude pak vidět, že folikul prasknul?
Clostilbegyt jsem ještě nezkusila. Ale mluvila o něm moje gynekoložka ;) Takže možná až tam půjdu příště, nabídne mi ho.
Vám pomohl?

katmo22
2. čer 2021

@gracelove když folikul praskne, tak doktorka na UTZ uvidí už jen žluté tělísko. A to je indikátor toho, že ovulace proběhla. Mě clostilbrgyt pomohl až na druhý cyklus. První cyklus mi ho zkombinovali s injekci ovetrile, ale nezabrala to. Příští cyklus už jsem šla na folikulometrii s tím, že folikul byl 28mm. Ovetrile mi už ani nedali, prý je už pozdě a je to zbytečné. A tento cyklus to nějakým zázrakem vyšlo. Dokonce den před ovulaci byl manžel na speriogramu, kde mu zjistili opravdu hrozné hodnoty, má za sebou 3 spermiogramy a tento byl nejhorší. Takže tohle těhotenství je vážně zázrak... 🙂

tehulkamaminka
7. čer 2021

Ahoj
20.5. Byla menstruace skončila 25.5. A začla jse měřit teplota. 31.5. byl sex 1.6. ovulace a 3.6. sex opět. Mám příznaky bolesti zad, podbřišku, pocit, že to dostanu, motani a migrénu hlavy, nevolnosti, zácpu, časté močení, velká únava větší než obvykle, navíc dělám teď noční a ve skladu usínám, beru Femibion 1,velky hlad a chutě, bolest a citlivost prsou. Na testy je brzi zatím ms má přijít okolo 15.6. Byla by tu nějaká naděje? V tuhle chvíli to nikdo jeurci je to buď a nebo. Budu se v práci šetřit ať se má možnost zavrtat, pokud tam něco je. Jinak teď klesla teplota, ale zase stoupla tak snad už neklesne. Graf je podobný grafu z druhého těhotenství tak uvidíme.

tehulkamaminka
7. čer 2021

Navíc teď měřím po noční, ale víkend a středu mám volnou, takže měřím ráno, leda, že bych spala a měřila opět odpoledne, tak snad neovlivňuje tu teplotu. Ale od pondělí mám zase měsíc deni střídá se nám noční a denní po měsíci

levandulka_fialova
7. čer 2021

@tehulkamaminka Měření po noční je neplatné, musí se jít spát a až po probuzení změřit. Měření platí jen po spánku delším min. 4 hodiny. Takže pokud to tak je, graf je zkreslený. Podle vysokých teplot bych to viděla na ovulaci ještě dřív.

gracelove
7. čer 2021

@katmo22 ano, u mne bylo vidět prý žluté tělísko... Tak snad folikul prasknul. Co v něm bylo, to samozřejmě zjistit nejde...
Jinak u vás to byla teda dobrá souhra náhod, každopádně už jsem to tady i na jiných webech viděla, že i když třeba byl ultrazvuk a folikuly vypadaly parádně, nezadařilo se. A pak to vypadalo na anovulační cyklus a přitom se zadařilo, takže doktorův předpoklad ani dle ultrazvuku nemusí být vůbec pravdivý 🙂
Každopádně gratuluji 🙂

pajasala
21. čer 2021

Ahoj zlatíčka moje jak se máte? Já už jsem jak hroch

leeela
29. čer 2021

🎉 35 DC… 🤦‍♀️😂

tehulkamaminka
29. čer 2021

@levandulka_fialova byla jsem těhotná. Ale před týdnem jsem potratila. A spala jsem po noční směně tím myslím že jsem přišla v 6 ráno domů a vstala v 14 hodin a zaměřila. No bohužel jsem přišla o mimi 😢

pajasala
29. čer 2021

@leeela gratuluji

nicoltom
10. črc 2021

@pajasala ukaz 🤣

pajasala
11. črc 2021
nicoltom
11. črc 2021

@pajasala uz mas peknej melounek 😁 vsechno v poho? Snad jo 🙏

pajasala
11. črc 2021

@nicoltom ano vše je ok a měla by to být holčička

nicoltom
11. črc 2021

@pajasala bude mala princezna 😁👸🏼

pajasala
11. črc 2021

@nicoltom a jak si na tom ty?

nicoltom
11. črc 2021

@pajasala nijak, furt stejny nic 🤣 beru ten metformin ted dva mesice asi a zatim nic. 🤷‍♀️ Ted me boli kozy tak bud MS nebo mizna ovu, tezko rict, nemerila sem celou domu, merim ted tri dny a byl 36,9 druhy den 36,8 a dneska 36,6 …. 🙈 tech 36,9 je na me vysoko, mivam tak 36,4 - 36,6 se pohybuju v prubehu. Taknevim jestli nejaky vykyv teplot 🤷‍♀️

nicoltom
11. črc 2021

@pajasala 🤷‍♀️😆 hlen tak mozna pred 4 a 3.dny- cipek nic… ted uz hlen vcera a dnes nic a cipek zase mekky, takze u me tezko neco vyhodnotit 🙈

nagojka
20. črc 2021

@pajasala tak po dlouhe dobe Ahooojjjj🙂🙂🙂 krasnej melounek...v kolikatym tydnu ze jsi??🙂jinak ja se pridavam do klubu hrochu..👍👍👍a Vas vsechny ostatni zdravim👋👋👋👋

pajasala
20. črc 2021

@nagojka krásnej pupicek

pajasala
27. črc 2021

Ahojky kočky moje tady je naše princezna

ewistat
24. zář 2023

Ahoj holky, můžu poprosit váš názor? Po 10 letech jsem vysadila HA na konci srpna, první MS přišla po 14 dnech. FF mi vyznačil ovulaci, příznaky jsem měla ať už hodně plodného hlenu nebo bolesti břicha. Po ovulaci jako když utne, hlen skoro vůbec a když, tak krémový, bolest prsou a vylezly pupínky :roll: Po ovulaci jsem měla nasadit utrogestan, ale nenasadila, protože mě matou ty teploty. :zed:
Ovulační test jsem si dělala 18.9. k večeru (dřív jsem ho neměla), ale čárka byla slabší než kontrolní, tak jsem si říkala, že už je asi po. Teď jsem zkoušela ovu test ve čtvrtek a druhá čárka ani nevylezla, byla tam jenom kontrolní. Včera jsme byli na návštěvě a potom jsem se furt budila a hůř spala. Nějak nevím, jestli věřit, že ovulace vůbec byla. Co myslíte? :think:

ewistat
24. zář 2023

Dávám lepší fotku, nevím proč mám v aplikaci takové barvy

Strana
z71