Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Já mám cykly jak kdy...někdy 34,někdy 29...ale takhle se mi graf jeste nevyvíjel..doufám,že z toho mimi bude...teplota je dnes zase výš,podbřišek bolí už od ovulky a v kříži píchá...
@valeri10 dnes je 6 den co mám stejnou teplotu za sebou jako vy 🙂 vas graf mě trochu uklidnil 🙂))
@valeri10 no super 🙂
tak moje pokračování v měření 😀 podle mě 100% anovulák ☹
Já bych to normálně počítala od ovulace...12dpo už by mohlo být něco vidět..aspoň duch
@juliemichal když si vybavím Tvé ovulační testy,tak mohlo 😀
ale nejhorší ,co můžeš udělat je...takto si upravovat graf. Lepší by bylo,ve dnech,kdy jsi byla nemocná prostě VYNECHAT měření. Tímhle NIC neovlivníš,tulení proběhlo a děj se vůle boží 😀
@dasa.77 to ano to máš pravdu,že to je nejhorší co můžu udělat,upravit si teploty 😀 😀 leda ještě zkusím ty teploty co jsem si upravila smazat,když jsem byla nemocná jak by to vypadalo 😀 12DC ten ovu test fakt mohl být pozitivní u mě 😀 😀 ale netuším,jak by dopadl ten graf kdybych jsem vymazala ty teploty 😀 a přesně tak tulení proběhlo a teď se uvidí 🙂 ty máš taky pěkný grafík 😀 snad se zadařilo 🙂
@dasa.77 jukni se jak to dopadlo,když jsem si vymazala ty teploty co jsem ještě byla nachlazená 😀 spíše to mám nechat takto,že? 🙂 bude to tak daleko lepší,že?měla jsem ty hnusné horečky,bolesti hlavy a bolesti celého těla.a potom jsem od toho 9-10DC byla zdravá 🙂
@juliemichal ty jsi spekulant🙂🙂
@valeri10 ano máš pravdu 😀 kdyby mi jedna holčina nenapsala k mým ovu testům zda jsem nebyla nemocná na začátku cyklu tak bych jsem ani ty teploty nezměnila 😀 😀 no nechám to tak do zítřka a pokud mi spadne BT tak to okamžitě opravím na ty teploty,které jsem měla naměřené,buď fakt ty teploty ze začátku cyklu byly tak vysoké skrz nemoci anebo to tak mělo být 🙂 počkám si ještě na zítřek jak to bude vypadat 🙂
@juliemichal podle me je uplne jasne kdy ovulace byla, at uz tam mas namerene teploty, upravene teploty, nebo vymazane teploty...furt to vychazi na 13DC 😀
@mikejla_a no nebo spíše 2 ovulace 😀 13DC a teď budu mít ještě 17DC dnes mám pozitivní ovu testík 🙂 tak uvidíme co s toho bude,taky bych řekla,že ovu byla 13DC,ale teď mě ten dnešní ovu test zmátl tak vůbec netuším kdy budu mít tu pravou ovulku 😀 😀
@juliemichal no ty jsi pripad 😕 😀
@mikejla_a to ano to máš pravdu 😀 ani já to nechápu 😀 😀 teď fakt nevím zda jsem 3DPO anebo zatím budu zítra ovulku 😀
@juliemichal a je silnejsi nez predtim??
@mikejla_a ano je 😀 😀 a myslím si,že o dost 😀 takto vypadá dnešní ovu test 😀 a tady jak vypadaly do 12DC 😀 já jsem fakt případ 😀 😀
Tak u mě asi pořád nic ☹
@blablabla26 tak toto vypadá na anovulacni ☹
@mikejla_a ach jo,myslela jsem si to ☹ ☹ ☹ MS po anovulačním dorazí sama?
Má nějaký vliv na teplotu, že jsem šla spát až po půlnoci a pak dostal syn horečky a moc jsem toho do rána nenaspala.

🙂 dobře, jdu si ten test objednat 🙂