icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal to je jiná situace 😀 to je nejlepší řešení,ono se to nějak vyvrbí samo 🙂

juliemichal
10. bře 2016

@blablabla26 přesně tak to máš pravdu cca za 4 dny by mi měla dojít ms 😀 tak uvidíme zda dojde anebo budu mít zpoždění 🙂 to uteče jak voda 🙂 a tobě moc držím palečky aby jsi byla těhulka 🙂 já si asi na další těhu po tom potratu zase počkám nějaké ty roky ☹

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal děkuji 🙂 ale neeeeeee,už včera jsem psala,že máš myslet trošku víc pozitivně 😉

juliemichal
10. bře 2016

@blablabla26 no to já právě neumím myslet pozitivně ☹ já už tomu nevěřím nějaký ten rok,že by se to povedlo 😀 ale nevadí 🙂 sexík budeme mít pořád,protože nás baví a ne kvůli miminka 🙂

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal tak se to nauč 😀 no vidíš,to je dobrej základ 🙂

juliemichal
10. bře 2016

@blablabla26 přesně tak to je 🙂 ale asi budu kašlat i na ty ovu testy 🙂 a tak se nám zadaří možná hned 🙂 se jen nervuji s tou BT a s těmi ovu testy 🙂 tak teď aspoň budu mít klidnou hlavu a možná se zadaří 🙂

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal dobrý přístup,držím palce 🙂

mikejla_a
10. bře 2016

@monys286 já byla 3 týdny po ovulaci a nic moc neviděl, takže aspoň ten měsíc... srdíčko v 7tt

juliemichal
10. bře 2016

@blablabla26 děkuji moc já tobě taky 🙂 doufám,že tady za pár dnů dáš taky pozitivní testík 🙂 udělal by mi radost 🙂

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal jsi hodná 🙂 vše ukáže až čas no...musíme být trpělivé

juliemichal
10. bře 2016

@blablabla26 přesně tak čas a příroda to jsou mocné čarodějky 😀 uvidíme jak to u tebe dopadne,moc bych ti přála aby jsi byla těhulka 🙂

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal já bych to přála nám všem,co tu jsme 🙂

juliemichal
10. bře 2016

@blablabla26 přesně tak to já taky 🙂 konečně by se mohl ten pytel roztrhnout a my všichni co tu jsme jsme byly těhulky 🙂

valeri10
10. bře 2016

@juliemichal
@blablabla26 ježiši vy jste pořád tak optimistické. Kde to berete? Taky bych potřebovala aspoň kapku ☹

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal ježiš to by bylo krásný!

@valeri10 taky neeeee,ale snažím se neupadat do depresí 🙂

juliemichal
10. bře 2016

@valeri10 zlatíčko já jsem pesimista a ne optimista,všem co tu jste přeji aby jste byly těhulky,ale u sebe nevěřím,že bych těhu někdy byla ☹ ☹ takže optimista jsem na Vás a optimista na sebe 😀

@blablabla26 přesně tak to by bylo nádherné 🙂

blablabla26
10. bře 2016

@juliemichal a proto tu musí být nějaký optimista i pro tebe 🙂

valeri10
10. bře 2016

@blablabla26
@juliemichal tak já do té depky upadla a fest. I doma jsme se zhádali ☹

blablabla26
10. bře 2016

@valeri10 ach jo ☹ to mě moc mrzí....drž se,určitě se zase brzy udobříte

juliemichal
10. bře 2016

@blablabla26 no tak to ano to musí,protože pro sebe optimista nejsem a fakt tomu nevěřím 😀

@valeri10 sluníčko to bude dobré uvidíš jednou se určitě povede nebuď smutná 🙂 zkusila bych třebas jít na to IUI 🙂

valeri10
10. bře 2016

@juliemichal jo jo už nás někam objednám, protože to už fakt není normální tak dlouho a nic. Musím myslet na to, že se to povede nebo mám pocit, že se z toho zblázním ☹ . Dnes je mi opravdu zle.

blablabla26
10. bře 2016

@valeri10 objednej,uvidíš,že se ti maličko uleví,když budete objednaní

matysikovad
10. bře 2016

Tak mi to nedalo a po ceste z prace jsem koupila test a necekane snehobily ☹ no uvidime co bude dal

dasa.77
10. bře 2016

@monys286 gratuluji a přitom to vůbec nevypadalo 😉
jinak ten pocit znám,je to prvotní šok 😎

dasa.77
10. bře 2016

@blablabla26 tak daleko jsem se s malováním nedostala,každopádně to hezky pokračuje
jen mi vysvětli to Tvé ŠKRÁBÁNÍ v podbřišku. Četla jsem tady kdeco,ale Ty zase musíš mít něco extra 😀

dasa.77
10. bře 2016

@matysikovad tak ve zmrzlině je nejvíc vitamínů, o tom není pochyb 😀 😀 😀

dasa.77
10. bře 2016

@valeri10 nevěš hlavu....dřív nebo později to výjde,jen u někoho je to na dýl
vím,2 roky už je nějaká doba,ale jsou tu i "větší čekatelky" 😉

monys286
10. bře 2016

@dasa.77 děkuju moc 🙂 A šok stále trvá 😀 😀 Tak snad bude vše ok...

dasa.77
10. bře 2016

@monys286 určitě 🙂
že by se střídala radost a "bezradnost" ? 😀
nádech/výdech /nádech / výdech

mikejla_a
10. bře 2016

@matysikovad ty jo, už chodíš do práce? kolik je malé?

Strana