Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@monys286 juuu, moc gratuluju kočko 🙂 tak to bylo rychlejší, než jsi čekala, viď? 🙂) já na ten svůj taky čučela jak puk 😀 co říkal manžel? Jinak já jsem volala doktorce až asi 5 dní, co mi nepřišla MS a objednala mě až o týden později, aby už něco bylo vidět na ultrazvuku. A řekla mi, ať inofolic dozobu, že to vyživuje vaječníky.
@nazka moc děkuju 🙂 No tenhle měsíc jsem to opravdu nečekala 😀 Byl celej nějakej divnej 🙂 Manžel to ještě neví, ale řekla bych, že tuší 😀 😀 řeknu mu to až večer přijedu z práce... Já bych to právě taky viděla asi tak, že dopiju ty dva pytlíky a přejdu normálně na mamavit. Jako další balení nosidolu za 600 se mi fakt kupovat nechce 😀
@monys286 super gratuluji 😀 stejnou reakci jsem měla aj já 😀
@monys286 to je mi líto ☹
Prosim tě, mám teď dost starostí sama se sebou 😀 😀 Ok dám pak vědět.... Tak se opatruj 😉
@mikejla_a jj chodim na brigadu uz to bude v kvetnu rok. Holt hypoteka, oprava baraku a rodicak se moc neslucuje 😀
@matysikovad tak to chápu ☹
@dasa.77 no vidíš to 😀 joooo,to bych nebyla já,abych neměla něco spešl 😀 bylo to jako by mě něco uvnitř tak divně škrábalo,nebo jak to popsat,jako nehtem,ale zevnitř a sem tam píchnutí.Ted už zase nic,jen sem tam bolest jako na ms.
Holky, asi blbá otázka. Jak že se to dělají ty děti? A tu otázku směřuji hlavně na ty, co už alespoň jedno mají a nejlépe přirozeně 🙂 😀
Ženy prosim vas potrebovala by som poradit neviem moc robit s fertilit friend a neviem ako tam mam nastavit ked som dostala uz menzes aby mi to ratalo novy cyklus a nie pokračovanie dalsieho neviem to ani za draka nijako nastavit
Ještě holky zkuste prstikovou metodu 😀
@martina16horysek jsem se spletla 🙂 promiň chtěla jsem to napsat Valeri
@monys286 promiň spletla jsem to chtěla jsem to napsat Valeri10. Nějak mi to dnes blbne ☹
@valeri10 val, co test???
@matysikovad test jsem ještě nedelala.mozna byla ovu o den později tak muze mrcha dorazit ještě dnes. O den později nez je vyznacena ovu jsem mela hrozne bolesti. A dnes jsem se vzbudila s bolesti hlavy.tak asi proto ta zvysena teplota

@dasa.77 😀 😀 😀 😀 😀 spíš radost a strach z neznáma 😀 Uplně nesnášim situace, který nemám pod kontrolou a přesně nevim co a jak bude...magor no 😀 😀 což teď budu zažívat asi pořád, když to teda vyjde a bude všechno v pořádku 😉