Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@nina8888 tak super 🙂) ja takto tak nevím jestli to značí příchod m/s.
@procsenajednoumusimregistrovat ovulační hlen bývá tak 2 dny před ovu, a co se týká teplot, tak dojde k náhlému poklesu a den na to k výběhu teplot nad pomyslnou přímku teplot , co byly doposud, poté musí být až 3 teploty nad touto hladinou = pak teprve se to bere jako ovulace. pokud smažeš teploty do 12DC, krásně se ti to tam ukáže 🙂
@matysikovad tak jsem v pasti. Když nebyl pokles.na MS včera, čekala jsem ho dnes a místo.toho toto.
@mikejla_a nene to ne 😀 😀 ale prostě někdy jsme měli přerušovanou soulož a někdy ne... jak jsem chodila do té práce tak jsem ani na sex neměla náladu,abych pravdu řekla.... skoro vůbec jsem nebyla doma..
@nita1984 a jak jsi na tom s testem? FF se hodně řídí i hlenem, ten jsi nesledovala , že 😒
@smetanovak Tie teploty mas na ms stale vysoke na to aby prisla ms vypada to dobre uvidis zitra 🙂 drzim palce
@matysikovad včrea negativní. Hlen jsem nesledovala le úplně stejně mi ovu vyznačila i Wz a další německá aplikace. Všechny tři se shodly.
@matysikovad womenzone to vidí tahle
@matysikovad a ještě jeden graf
@xivet par grafu nad tebou ho taky mám bylo v hezké kdyby se mi stalo to co tobě 🙂 moc gratuluji 🙂
@matysikovad Aha, děkuji, tohle jsem ještě nesylešla, ale člověk se pořád učí🙂 jsem někde četla, že když je víc dnů s "vaječným bílkem", tak ovulace je většinou poslední nebo následující den. tak aspoň si rozšiřuju obzory🙂
@xivet gratuluji 😉 super zpráva
@jankadvor @martina16horysek Holky děkuju moc, jste milé.
@juliemichal mas to zaujimav ale typovala by som to na začatek tehu a tak musis byt trpezliva.. ale ja som mavala bezne cyklus aj 60 dnovy ... a teploty skakali kade tade....drzim palce aby to bolo tehu a duch na teste ti nesilnie ?
@nina8888 no na testu už taky nic není ☹ a kdyby to bylo začínající těhu tak bych už v krvi musela mít HCG,ne?jinak já delší cykly něž 30 dnů nemívám ☹
no jo tak to by si uz mala na teste neco tak mozna sa ti nejako rozhadzal cyklus aj v krvy by uz neco bylo ... tak nebrala si nejake prasky co by ti to rozhodili alebo moc stresu alebo nejaky iny problem pri ktorom sa moze ovplivnit cyklus
@nina8888 no leda mám nové fukary na astma,ale to asi neopozdilo,jinak stres a nic takového nemám.a co jsem užívala tento cyklus byl gynex,ale ten jsem víckrát užívala a ms mi neopoždil ☹ ☹ a ano to by už někde něco bylo a v krvi na 100% kdyby to bylo miminko jen by mě třebas zajímalo zda to nemůže být anovulační cyklus třebas když je to zpoždění.
@nina8888 stále pokračuji 🙂
@juliemichal ahoj, ten tvůj graf už je tak zmatečnej, že bych ho už asi přestala být tebou řešit a prostě čekala, jak to dopadne ;) Pamatuju si, že jsi tam i něco mazala apod., myslím, že spoléhat se na něj už nedá. Ono někdy stačí jeden den posunout třeba i jen o půl stupně a už se ovulace vyznačí/ nevyznačí, vyznačí jiný den. Přecejenom je to jen počítačový program 🙂 Mně se ted stalo, že jsem měla v grafu jeden den , kdy jsem se špatně vyspala, a přemýšlela, jestli ten den do grafu vůbec započítávat, a rozdím byl velkej ;) Třeba se ti prostě jeden cyklus rozhodil, může se to stát bez jakýhokoliv důvodu. Každopádně držim palce ;)
@smetanovak Já bych řekla, že u tebe byla ovulace až okolo 24DC.
@xivet byla jsem u dr 8 a ta řekla ze by folikul mel prasknout nejdéle do 2 dnu. Tak ja teď nevím kdy mam m/s očekávat.
@smetanovak Jo, to by tak vycházelo. Nevím, jak dlouhé máš cykly, ale já bych počítala okolo 12 dnů a více od ovulace.
@marla86 ahojky ano to byla ta teplota s 10DC tj ten ff je asi správný no já si ještě měřím BT díky toho abych věděla zda dojde ms nebo ne.... a už je to poslední cyklus co měřím 😀 dnes zase 37 je to fakt divné ach jo už chci ms ☹ ☹ asi se ji vůbec nevyznám místo toho aby došla ms tak mám hustý bílý hlen ☹
Holky, stává se Vám, že máte teplotu třeba 35,8, prostě pod 36? Vůbec na to v tabulce nemám kolonku, je to tam jen do 36, tak nevím, zda je to hodně neobvyklé. Co myslíte?

Holky, normálně měřím 5:30....dnes sem se ale vzbudila o 5min dřív než budík, změřila sem (36.1), pak mi zvonil budík a já instinktivně změřila znovu (36.9) ...... nevstavala sem, měřila sem dokonce i ve stejné poloze 😃 ...... jakou zapsat???? První nebo druhou teplotu...... já bych zapsala druhou ale nejsem si jistá no 😥