Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Holky mate někdo zkušenosti z noretisteronem na vyvolání ms?
@nina8888 A těhotná byt nemůžeš? Pozitivní ovulační test pár dnů po prokázané ovulaci může značit i těhotenství..
@pavlinka65 tehu som delala negat. A teplota mi včera hezky stoupla dneaka klesla a dnea v noci deme do Chorvatska takže už nemerim ted tyden takže. To snad v Chorvatsku doatanu
@smetanovak já teď brala na oddálení, ms přišla přesně podle letáku - 3den po dobrání
Ahojky tak graf sice vypadal nadejne ale i tak ms dnes dosla
@petulle1986 Ovu proběhne do dvou dnů od poz. ovulačního testu. Podle grafu to i tak vychází, že proběhla 15dc.
@luca16 dekuji za objasneni tak ted uz jen cekat na zazrak 😃 snad jsme pojistili dostatecne
@marrouc ale ty si mela ovu pozitivni 3dny to si myslom ze ovu rozluskla bt takze myslim ze v poho mas grafik

@juliemichal noo já si říkám, kdyby se aspon plnila klokaní kapsa tím čím by měla.. a né tukem 😀 ale aspoň to bude pořádná peřina pro mimo.. 😀 pokud by bylo v bříšku přes zimu, což by mohlo být..