Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@ttm
@petulle1986 prave ze podle bolesti 14-15dc a podle tedtu a teplot zase jinak. Nastesti je pojisteno. Spis kvuli testovani ze nevim kolik jsem dpo 😊
@marrouc Dny po ovu se počítají od prvního dne teplotního vzestupu. Takže jestli dobře počítám, měla bys dnes být 9 DPO 😉 Já mívám bolesti různě i den dva před, někdy v den ovu, to vůbec není směrodatné...Dost spolehlivě to poznám ještě podle hlenu, sleduješ? 😉 Ale pojištěno máte hezky, držím palce 😉
@marrouc tvuj grafil vypada nadejne. Kdy budes delat test?😉
@petulle1986 náhodou mi teploty přijdou v pořádku
@mikejla_a no ja prave mela jine cykly bt kolem 36.8 a vic a ted nemam ani 36,7
@petulle1986 Na tom vůbec nezáleží. Důležité je, jestli tam jsou tři vyšší teploty po šesti nižších. A to jsou. Máš krásný graf, ovu podle všeho byla 15DC 🙂
@ttm dekuju za uklidneni 😘jinak holky uvazuju ze nasadim duphaston mate s nim nektera zkusenost?pry pak pomaha k uhnizdeni
@petulle1986 nemam koupene. Kdyz bych jela do mesta tak sezenu a testnu rano.
@marrouc tak zas o to lip pto tebe alespon te to nelaka 😉
@petulle1986 taky je to poprve co je nemam. Jinak testuju od 9dpo 😊
@marrouc Luteální fáze bývá obvykle stejná, ta, která se prodlužuje nebo zkracuje, je fáze před ovu. Očekávaná ms se tedy nepočítá podle toho, jak máš normálně dlouhé cykly, ale jak máš dlouhou luteální fázi. Když se tedy posune ovu, obvykle se dá počítat s tím, že se posune i ms. Ale je možné, že už na testu něco bude. Jen jsem tě chtěla vyvarovat zbytečného zklamání, kdyby tam náhodou byla jen jedna čárka - že to nemusí nic znamenat 🙂
Holky mam asi jeden blny dotaz.to ze bt stoupne znamema ze ovu probehla?anebo se muze stat ze bt stoupne a ovu neprobene i presto?
@petulle1986 ja si myslim ze prave to ze probehla se ukaze zvysenou teplotou. Muze za to nejaky hormon produkovany tim jak praskne folikul.
Ahojte zeny kdepk vsechny jste 😃
Ja vam mam zas dilema.vcera sem nasadila na podporu pripadneho uhnizdeni duphaston takze bt vzhledem k tomu ze to je progesteron trosku narostla ale ja mam pochyby o ovulce.vzdy me po ni boli prsa az do ms a ted najednou nic.bolely me dva dny a konec.vim ze to asi moc resim ale po tech zklamanich uz nic jineho neumim.jsem 4dpo a jedine co pocituju je tlak na pravem vajecniku nic vic a tak moc bych si prala //😞
@marrouc no pockej a to mas dneska dostat ms?pokud ano tak to vypada hoooodne nadekne podle te nt 😉
@marrouc ka vypadam takhle.a nechapu co se deje ,ms daleko,a beru progesteron navic tak je divne ze bt klesla.juuuj mate me to a vubec nemam radost z tohoto cyklu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marrouc ikdyz vlastme kdyz ma to kouk tak ovu by mela byt posledni den nizke teploty coz vychazi ma 17dc.ale podle toho jak mate jisteno by i to melo byt ok 😉