Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@petulle1986 ovulační test s výraznou druhou čárkou v této fázi cyklu je docela běžný jev. (ve fázi v jaké jsi teď ty)
Pokles cca 4-5. DPO mívám pravidelně..... nidační pokles většinou bývá o pár dní později (cca až 8-9.DPO 😉
@petulle1986 moc hezky, 8dpo je brzo 🙂 uvidis, jeste ma cas se ukazat 🙂
@monishkam jj ja vim ale vis jak nedalo mi to 😃 uvidime ikdyz radeji s tim nepocitat
@petulle1986 mam podobny graf a tsky odpocitavam dny kdy muzu zkusit test 🙂 a co zkusit ovulacni, jestli sili?🙂
@monishkam tak ukaz grafik 😃ktery jsi dpo?no ovu test uz nemam takze nebudu delat pockam na zitra udelam dalsi tt 😃
http://www.fertilityfriend.com/home/624c3f
Jen mi tam chybí ten pokles. Ale strasně mě bolí napravo, jde mi to až do kyčle a záda dole :(
@monishkam no to mas krasny grafik a pokles nevadi ze nemas 😃 taky me bolelo napravo a zada taky silena bolest ted uz to ale prestalo
@petulle1986 Taky tě bolelo stejně? Tak to je třeba dobrý znamení ;)
@monishkam nj bolelo me to cca 2,3den po ovulve ale tak ze sem pochybovala uz normalne o tom ze ovu byla,mela s pocit ze jeste jen bude.bolest v krizi byla tez neprijemna dost me to stvalo ale jak rikam uz neboli.uvidime co bude 😃
Ahoj holky, prosím asi je ještě brzy, ale i přesto nedá se odhadnout, jestli odpovídá ovulace podle ovutestů a grafu??? Asi ještě musím počkat, že ? Jen leží mi to v hlavě....kalkulačky mi ovu vždy vypočítaj na půlku cyklu....podle testů ji mám většinou o 1-2 dny dříve. Teď mě i v pátek večer bolelo břicho a v sobotu během rána to přešlo. To asi odpovídá tomu , že 12.DC byl pozitivní, že? Zajímalo by mě , jestli to mohlo vyjít...sex byl v pátek večer a v noci z pá na so asi kolem 4. hod ráno ( syn se vzbudil, proto to vím 🙂 ). Ze soboty na neděli už sex nevyšel bohužel.
Caute holky tak ja asi nic.dneska zaclo bolet rano bricho jak na ms :(
@petulle1986 Břicho tě může bolet i když jsi těhotná 🙂 Graf je krásný, zkus test 😉
@pavlinka65 ahojik.grafik sice vypada stejne ale test 9dpo bily.takze ikdyz je mozna brzy jsem uz skepticka.ty bolesti mi nepridali na nadeji.to cekani ke na zblazneni 😞
@petulle1986 graf mas ukazkovy. Az 12dpo bych zacinala byt skepticka 😊
@petulle1986 Na test je ještě brzy 🙂 a jestli jsi těhotná,tak na bolesti v podbřišku si začni zvykat 🙂
@smetanovak možné to je ze bude ovu až teď později.ja ji měla cca před čtvrt rokem posunutou o týden.chodila jsem na utz takže to na 100 procent vím že byla posunuta.
Ahoj holky chci se zeptat co si myslíte o mém grafu.zacala jsem s grafem poprvé v červnu.. Asi kolem 22 DC jsem začala 5 dní špinit ale už je 52 DC a menstruace stále nikde. Myslíte že je to nějaká hormonální porucha?vubec nevím zda dochází k ovulaci.. Zkoušela jsem testovat, nejsilnější byla 29 DC ale čárky nebyly stejně tmavé.. Díky za odpověď.

@monishkam ja jsem dneska jen 6dpo takze spis to nebude tak horke ale prikladam foto