icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

leniiid
22. říj 2016

Tak jsem 24 den od MS dnešní teplota opět 36,9,od včerejška mě bolí bradavky na pohmat a pořád jakoby stojí a děl.čípek je tvrdý jak..... a vysoko .. myslíte že si mužu dělat naději? 😊

dashenka1
22. říj 2016

Ahojky 🙂 dnes me samotnou prekvapila BT!!!!! Podobu 5mesicu co merim max. teplota je 36,8.... ale dnes jsem 11DPO mam 3dny
do ms a dnesni teplota 37,0 co toooo ??? 🙂 mam radost ted pokud to muze byt to co si myslim??? dikyyyy 🙂

carries
22. říj 2016

@dashenka1 zkus udělat testík, vypadá to na ukázkový těhu graf 🙂

dashenka1
22. říj 2016

@carries jako fakt? Ty jooo udelala jsi mi nadeji dekuju! 😚 zitra rano skusim mam dona jen jeden tt pokud zitra bude neco videt zabehnu v pondeli do lekarny 😁😗

dasa.77
22. říj 2016

@dashenka1 zítra budeš kolikátý den od ovulace? 10.tý? To už by i mohlo být něco vidět 😉
pardon,už to čtu,dnes 11tý.......ale podle té aplikace to nevypadá

dashenka1
22. říj 2016

@dasa.77 jj 11DPO

carries
22. říj 2016

@dashenka1 já jsem dneska taky 11 DPO a mám krásného ducha na testu 🙂 Posílám porovnání včerejšího a dnešního testu. Jen ten graf nemám tak krásný jako ty 🙂

dashenka1
22. říj 2016

@carries tak to se tesim na fotoo ..drzim palce

carries
22. říj 2016

@dashenka1 tak se zítra pochlub! Určitě tam bude minimálně duch 🙂 Graf máš moc pěkný - trojfázový 🙂

dashenka1
22. říj 2016

@carries tak to se uz tesim na ranoooooo az budu testit juuuupiii

jullli
22. říj 2016

Ahoj holky prosim jeste neni uplne pozitivni ze?? Dnes 12dc a je to tedy i 12dni od laparoskopie.. V pondeli mam jit na kontrolu jak rostou folikuli ale mam strach ze ovu prosvihneme a bohuzel manzel chce se sexem pockat az na pondeli kde dr rekne jak jsem na tom... Jinak na laparce mi odstranili srusty nic jineho tam nebylo a na pravem mi udelali drilling trosku popostrcili. Obu jsem nemela asi rok a pred tim rokem ovu byla cca 17-²ⁿdc jak kdy. Kazdopadne mam dalsi otazku merim i bt a zaskocilo me tedy ze z niceho nic teplota skocila ba 36,8 proto jsem test delala i hned rano. Zachytila jsem zrovna probihajici ovu? Kdyz uz byla i teplota nahore? Pritom vcera ten 11dc vecer vidite na fotce jak to vypadalo.. Jo a jine teda priznaky nemam zadne boleni nic.. Diky za kazde info davam foto i grafu..

dashenka1
22. říj 2016

@carries nejaka.pani mi psala ze neni videt pokles teploty pri zahnizdeni? 🤔🤔

dashenka1
22. říj 2016

@jullli a jak.dlouho meris BT? Kdyz je ovu tak teplota hodne klesne...a pokud to jsou ovu testy tak zatim zadny znich.neni pozitivni...musi byt stejne viditelne 😯😉

jullli
22. říj 2016

@dashenka1 no to je presne to co potrebuji slyset vim ze pozitivni jeste uplne nejsou jenze me znejistila teplota ze tak rapidne stoupla... Jinak merim uz rok ;) a mesic ...

jullli
22. říj 2016

@dashenka1 potrebuji aby ovu byla nejdrive tak v utery abychom v pondeli dostali pozehnani od dr ;) ale nechapu tu teplotu ze z 36,4 najednou 36,8

dashenka1
22. říj 2016

@jullli doufam ze jsem te nejak nenastvala 😯 take meris rano ve stejnou dobu? Me dnes ta ma take ohromila 😶 ja mam take problemy s ovu a tento mesic super

jullli
22. říj 2016

@dashenka1 jasne ze nenastvala, 🙂 chtela jsem se prave ujistit te to ovu jeste neni jelikoz ji nechci prosvihnout kdyz je po laparoskopii tzv. Pohnojeno 🙂 ano ano ve stejnou dobu +- pul hod a hned rano po probuzeni krasna carka kolikaty dc?

dashenka1
22. říj 2016

@jullli jeste mas cas ale testuj kdyby nahodou 😎 ja jsem ted 11DC a mam sto chuti udelat ted Test

dashenka1
22. říj 2016

@jullli jinak muj graf tento mesic ..co si o tom myslis

dashenka1
22. říj 2016

@jullli jsem 28DC a 11DPO

carries
22. říj 2016

@dashenka1 co jsem studovala na netu nemusí každé ženě při zahnízdění klesnout teplota (pokles se prý vyskytuje cca u 15% těhotenství). Kukni na tyto stránky 🙂 http://www.merenibt.xf.cz/index2.html

jullli
22. říj 2016

@dashenka1 no jasne ze mam cas jen vis jak clovek uz toho podstoupil hodne tak to ted nechci zazdit 🙂 treba to byl jen nejaky vykyv dnes ta teplota... Uvidim zitra i co test .. No cp bych rekla?? Ze uz asi cekas na // 🙂 a myslim ze se zdarne k nim blizis co test?

dashenka1
22. říj 2016

@jullli test skusim asi v den ms nooo nevim :D :(

jullli
22. říj 2016

@dashenka1 jak dlouhe mas cykly? To bych necydrzela :D

dashenka1
22. říj 2016

@jullli 30 31 nooo ja taky neemuzuuu

jullli
22. říj 2016

@dashenka1 tady je kamosky graf taky nemela uhnizdovani a tehotna je 🙂 zacala tedtovat 9dpo a carka jen silila tak drzim palce

dasa.77
22. říj 2016

@dashenka1 no,opět koukám na ten graf a nedá mi to....kdy podle Tebe jsi měla ovulaci?

dashenka1
22. říj 2016

@dasa.77 12.10 podle bt a testu

jullli
22. říj 2016

@dasa.77 co se ti nezda na
@dashenka1 grafu? Podle teplot urcite 12dc a odpovida tomu i test

dashenka1
22. říj 2016

@jullli ach jooo zacinam mit pocit ze se nemam ,, radovat,, a takove nadeje mam...a ted je
Mi.divne...smutno...

Strana