Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Ahoj holky prosim jeste neni uplne pozitivni ze?? Dnes 12dc a je to tedy i 12dni od laparoskopie.. V pondeli mam jit na kontrolu jak rostou folikuli ale mam strach ze ovu prosvihneme a bohuzel manzel chce se sexem pockat az na pondeli kde dr rekne jak jsem na tom... Jinak na laparce mi odstranili srusty nic jineho tam nebylo a na pravem mi udelali drilling trosku popostrcili. Obu jsem nemela asi rok a pred tim rokem ovu byla cca 17-²ⁿdc jak kdy. Kazdopadne mam dalsi otazku merim i bt a zaskocilo me tedy ze z niceho nic teplota skocila ba 36,8 proto jsem test delala i hned rano. Zachytila jsem zrovna probihajici ovu? Kdyz uz byla i teplota nahore? Pritom vcera ten 11dc vecer vidite na fotce jak to vypadalo.. Jo a jine teda priznaky nemam zadne boleni nic.. Diky za kazde info davam foto i grafu..
@dashenka1 co jsem studovala na netu nemusí každé ženě při zahnízdění klesnout teplota (pokles se prý vyskytuje cca u 15% těhotenství). Kukni na tyto stránky 🙂 http://www.merenibt.xf.cz/index2.html

Tak jsem 24 den od MS dnešní teplota opět 36,9,od včerejška mě bolí bradavky na pohmat a pořád jakoby stojí a děl.čípek je tvrdý jak..... a vysoko .. myslíte že si mužu dělat naději? 😊