Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@levinstonka no asi ho vyzkouším, pokud se tentokrát nezadařilo 🙂 maximálně budu mít zase delší cyklus, ale vzhledem k tomu, že budu měřit bt, tak to nebude ani tak vadit.. a třeba se díky tomu vrátím, ke svým 30 denním cyklům, což by bylo fajn 😉
@levinstonka Díky, já jen kdyby se mě někdo ptal, tak abych nebyla za úplnýho debila :D
@carries Díky 🙂
Ahoj holky, jsem tu nová a potřebuji poradit. Již 4 měsíc máme s přítelem sex bez ochrany a poslední měsíc si měřím bazální teplotu, každý den ve stejný čas až na 3 dny, kdy jsem z důvodu práce teplotu neměřila. Posílám graf a prosím o radu, zda mi někdo poradí v jaký dne proběhly plodné dny. Poslední MS mi skončila 9.10. a další očekávám 3.11., byla bych moc ráda, kdyby se MS nedostavila a konečně se podařilo být těhotná. Grafům ještě moc nerozumím. Díky za každé info.
@klerik test jeste ne .. prijde mi to brzo.. chci ve stredu protoze to jdu k dr.kvuli štítné žlázi a chci mu rict ze se snažíme a nejde a kdyby se povedlo tak mu hned reknu ze jsem a at mi upraví léky .. ale nevim .. moc tomu neverim.. kromě bolení prsou a zvětšení nemam zadny příznak.. a cipek? Jaky by mel byt? Ja ho mam nahoře a takovy protáhlý
@leniiid čípek nevím, podle mě má cenu ho sledovat jen kvůli ovulaci, jinak se z něj nedá nic poznat.. alespoň já teda nic nepoznám. Každou chvíli je jiný a vyvodit se z něj taky nic nedá, akorát tak možná, že tam je 😀 Tak to budu ve středu držet palce. Jsi dobrá, že to tak vydržíš.. Já radši vždycky testuju brzo, ať si nedělám případně moc velké naděje..
@leniiid držím palce ať to nedostaneš a kdyby jo, tak je další měsíc na snažení. Tak to beru i já. Když to dostanu, tak v listopadu budu mít fakt sex obden až do MS 😀 protože to je aspoň jistota, teď jsem měla sex taky sice obden, ale po ovulaci už jsem sex neměla a to mohly být taky ještě plodné dny. Mě třeba bolely jen bradavky, ale prsa celkově ne. A kamaradka co má mimi říkala, že na začátku těhu měla takové bolesti prsou, že se jich nemohla ani dotkonout, to já zase nepociťuji ☹
@levinstonka mě se cyklus taky prodloužil,takže klerik není jediná 😒
@leniiid u mě to je s teplotama takto - začíná klesat dva dny před ms a během toho druhého dne už většinou dostávám ms ☹
První den klesla na 36,4 a další den 36,2 a to už jsem dotala ms.
@dasa.77 je to možné jak jsem psala každá jsme jedinečná u nás v rodině ten gynex spíš cykly upravil na stabilní delku cyklu

@leniiid a ovulace byla kdy? a jak dlouhou máš lf? nebo ještě taky neměříš dlouho, a nevíš to? každopádně jsme stejný DC 🙂 a u mě byla ovu asi 23dc