icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

ywushka
2. lis 2016

@marenka1986 ja moc děkuji za vasi odpověď 🙂 no nechám se překvapit jak se ti bude vyvíjet dál

leniiid
3. lis 2016

@klerik ahoj tak menzes mám už třetí den ? Začlo to v úterý odpoledne.. už jsem objednána na gyndu 14. Bude se dr divat jak mi zraje vajíčko jestli vubec ovulace probíhá.vcera jsem byla u endokrynologa nasadil mi silnější léky nez jsem mela.. stitna žláza mi nefunguje jak ma a rikala jsem mu ze chci otěhotnět tak mi rikal ze ted by uz ta stitna mela jet na 100% stěma tabletkama tak uvidime 😊

dyslovka
3. lis 2016

Ahoj,
nevite nekdo, proc si fertility neni jisty ovulaci? ☹

lajanca
3. lis 2016

Tak jsem si myslela, že je vyhráno, ale po zapsání dnešní teploty se to spíš pokakalo.... Tak nevím, kdy ovulka byla 😑😑😑😥😥😥

aluskaasimon
3. lis 2016

@lajanca komplikované 🙂 jistojistě ses trefila do zelených dnů - teoreticky, pokud se snažíte co dva dny, mělo by to být v pohodě. Škoda té 36,5 16 dc, tak kdyby byla jen o 0,1 vyšší, ovulka by se ti vyznačila, jak jsi asi chtěla na 14 DC. Pak už jste nesexovali? ☹

lajanca
3. lis 2016

Pak už právě ne, přítel onemocněl, těch 36,5 si nejsem jistá. Měřila jsem se o dost pozdě než normalne

lajanca
3. lis 2016

Spíš jsem celou noc blbě spala 😑😑😑

aluskaasimon
3. lis 2016

@lajanca škoda, že neděláš i ovulační testy ☹ taky se snažíme o druhé, s dítkem je to složitější, co? 🙂 myslím snažení 🙂 naše princezna totiž usíná pozdě, a já většinou usnu při uspávání. 😀

lajanca
3. lis 2016

Tak já už mám 9ti letyho kluka, tak už je to v pohodě 😁😁 ale uvidíme, třeba špatná konstelace hvězd, příliš vína... No, uvidíme... Hlavní je, to nevzdávat a nehazet flintu do Zita 😂😂😂 tchýně byla u kartářky a prý je dítě na cestě, tak uvidíme, kterej měsíc ji karty vyjdou

aluskaasimon
3. lis 2016

@lajanca no alkohol prý bazálku ovlivňuje hodně. Já právě vždycky raději nepiju, ale je to těžké, miluju víno ☹ Tak naše má tento měsíc 4 roky, ale spinká s námi v posteli. Hodně se bojí, a potřebuje pořád objímat. To je právě problém, že ji uspíme, jdeme dolů a ona se vzbudí s pláčem, protože je tam sama. A z takových večerů už pak nic není. ☹ Tak uvidíme, třeba to vyšlo 😉

lajanca
3. lis 2016

Tak to Nezávidím. Mladej naštěstí spí už pár let sám. Bych se ani nevyspala. Ani si to nedokážu predstavit

klerik
3. lis 2016

@dyslovka ahoj, to proto, že nemáš zapsané další věci - jako je třeba plodný hlen nebo pozitivní ovulační test. vždycky když to není potvzené něčím dalším, tak to bere jako ne úplně jisté ;)

klerik
3. lis 2016

@leniiid aha, takže hodně štěstí do dalšího snažení! to by bylo aby se to brzy nepovedlo 🙂

leniiid
3. lis 2016

@klerik no asi se budem snažit "spolu" co 😜 taky to zase nevyšlo?

levana33
3. lis 2016

Ahoj pisu po delsi dobe 🙂 mela jste nekdo zkusenost, ze vam klesla bt v dobe ms o 0,3? a presto jste byly tehotne? spinila jsem pred 2 dny a dneska nic, jen pokles...na 99% mi prijde ms, ale chci vedet jestli se to presto nekomu stalo a nemyslim maly pokles, ale 0,3 a vise

dyslovka
3. lis 2016

@klerik : aha, me prave poprve normalne ukazal a to jsem tam taky nic nezadavala ☹

klerik
3. lis 2016

@leniiid s největší pravděpodobností ano 😀 ff mi předpovídá ms na sobotu, ale podle křečků, co mi běhali před chvílí v podbřišku myslím, že by mohla dojít i dříve. nebo pokud to bude jako minule, tak zítra by měla klesnout teplota ze 37,1 co mám teď na tak 36,9 a až další bych to měla dostat. a test byl i 13dpo negativní, takže s tím aspoň počítám a naděje si nedělám 🙂

dasa.77
3. lis 2016

@dyslovka ty teda pěkně předbíháš...to už Tě s ovulací nedoženu 🙂)

liduka
3. lis 2016

@lory303

Dyztak mohu vložit oskenovanou stránku brožury z Cenapu...

liduka
3. lis 2016
lory303
3. lis 2016

@liduka jeeeee, moc dekujii 😊

dyslovka
3. lis 2016

@dasa.77 : kolikaty den jsi? 🙂

dasa.77
3. lis 2016

@dyslovka tak teď jsi mě zaskočila,já ani nevím 😀 ,zatím BT neměřím,měla jsem dost dlouhý předešlý cyklus s LF 17dní 😝

dasa.77
3. lis 2016

@dyslovka takže dnes teprve 9.DC a jinak podle mě:v grafu máš i proto přerušovanou čáru,že jsi začala měřit až 12DC a po 6ti dnech hned došlo k vzestupu teplot.Je možné,že s další naměřenou vyšší hodnotou se to změní na plnou čáru

dyslovka
3. lis 2016

@dasa.77 : nemeris? :-O zacni, ke to velky pomocnik 🙂 diky tomu vim o ovulce, jinak bych to nevedela, ani bolesti a ani testy moc neukazaly ☹

dasa.77
3. lis 2016

@dyslovka zatím nejsem rozhodnutá,zda tento cyklus budu ještě měřit........ už nejsme ve fázi snažení,sex je,když se nám chce a najdeme čas 😎

terka228
4. lis 2016

Holky prosím o radu....Jsem 17DC a 6DPO. Včera takový maličký kvavější hlen na toaletním papíře než jsem šla spát a dnes už i slabě krvácím s takovýma krvavýma hlenama...Je to teda MZ??? Měla jsem ji dostat až tak za 8 dní. Cykly mívám celkem pravidelné, nepamatuji se, že bych MZ dostala takhle brzy. Teplota je dnes 37.1 jinak se od ovulky střídá 37.1, 37.2

terka228
4. lis 2016

chtěla jsem i přiložit graf, ale nevím, jak z telefonu...

terka228
4. lis 2016

Tak aspoň z Womenzone :

luca16
4. lis 2016

@terka228 Ta krev by mohla znamenat uhnízďování vajíčka, jeho zavrtávání do děložní sliznice. Vychází to i na ten týden po MS. Za pár dní by mohl být i pozitivní těhotenský test. Držím palce.

Strana