icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

ywushka
7. lis 2016

@jullli teď mám nasazený progesteron do 26 DC

ywushka
7. lis 2016

Asi zítra zavolám na gyndu, ať se na to mrknout blíž. Asi vypinam i konika,jsem z toho pak ještě víc rozhozena

dasa.77
7. lis 2016

@ywushka Ani já tam z toho nemůžu vyčíst ovulaci.A pokud už teď bereš progesteron,tak ten BT může držet výš 😎

kodyna
7. lis 2016

@aluskaasimon netestovala. Jak jsem psala už před pár dny. Podle grafu ovulace byla a ve čtvrtek mi doktor řekl,že ovu bude tak za dva-tři dny. Že mám hezky dorostlou sliznici a folikul. Podle grafu mi to zatím nepřijde. Tak fakt nevim,co se děje. Už jsem trošku zoufalá. 😢

lory303
8. lis 2016

@xvitko13 ahojky, taky měřím první měsíc a teploměr vždy utřu mokrým ubrouskem, který mám u postele a dám zpět do plastové krabičky. Pokud trpíš na záněty, tak si pořiď taky intimní ubrousky a vždy jej jen tím utři 🙂

lory303
8. lis 2016

@xvitko13 jak dlouho se snažíš o miminko? já začínám 5. měsíc. a teplotu budu měřit 2.měsíc.

aluskaasimon
8. lis 2016

@kodyna třeba to doktor popletl a nevšiml si, že máš sliznici hezky narostenou a v ní už miminko 🙂

xvitko13
8. lis 2016

@lory303 Ahojky, já druhý měsíc teprve (vím, že to je krátká doba), jenže první miminko bylo snad na první pokus, takže jsme tak nějak doufali/věřili že to teď bude stejné a ejhle, ono nic ☹ Jinak díky za odpověď 🙂 Asi opravdu začnu měřit BT, abych vůbec věděla, zda mám ovulaci a kdy ji přesně mám...

lory303
8. lis 2016

@xvitko13 neboj, dva měsíce jěště nic neznamenají 🙂 já ještě děti nemám a taky jsem myslela, že do měsíce otěhotním, a teď začínám 5.měsíc, tak už jsem z toho nešťastná ☹

aluskaasimon
8. lis 2016

@xvitko13 Nám se to taky poprvé povedlo na poprvé, ale bohužel z toho byl samovolný potrat, Elinka se podařila druhý cyklus po potratu. A teď jsme taky doufali, že to půjde stejně rychle. Snažíme se od srpna, tak je to pořád jen krátce. Přecejen jsme oba o skoro 5 let starší a o hodně kilo těžší. Takže mě to vlastně ani tak nepřekvapuje 😀

jullli
8. lis 2016

Jde uz vycist jestli ovu probehla? Asi jo ze?

lory303
8. lis 2016

@jullli vypadá to, že ano 🙂 jakou máš prosím aplikaci?

kodyna
8. lis 2016

@aluskaasimon to by se nám splnil sen po 2,5 letech snažení

jullli
8. lis 2016

@lory303 diky doufam doufam 🙂 apka je muj kalendar

kodyna
8. lis 2016

@aluskaasimon měla jsi pravdu. Jsou tam!!!! Já se snad radostí zbláznim. Hlavně,aby čárka sílila 🙂

marenka1986
8. lis 2016

@kodyna jeee, to je skvela zprava! Dej nam sem foto, at se pokochame 🙂 Moc drzim palce, at sili! Urcite bude!

aluskaasimon
8. lis 2016

@kodyna jééé, super. Mám radost, že jsem měla pravdu v takové příkjemné záležitosti. 😀 Mě se to hned nezdálo, úplně výstavní graf, krásně vyznačená ovulace. Gratuluju! Ať čárečka sílí 😉

carries
8. lis 2016

@kodyna velké gratulace 🙂 ať // sílí a fazolka se drží 🙂

eliky
10. lis 2016

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat jestli Vám taky po Ovu takhle lítá teplota a mám i zvýšenou přes den těl.teplotu,děkuji tady je můj graf není celý.Takhle mi teplota ještě neskákala 😳

dasa.77
10. lis 2016

@eliky neřekla bych,že ty výkyvy teploty jsou až tak velké.Pořád se to drží kolem 36,8
Ale tím,že jsi neměřila ve dnech (pravděpodobné ovulace),tak to vypadá,jak to vypadá. 😉

eliky
10. lis 2016

@dasa.77 děkuji za odpověď😉 Už jsem za ty roky úplně unavená z toho marného snažení a věčného pozorování 😒

marenka1986
10. lis 2016

@eliky mne skace uplne stejne, ale rekla bych ze u me je to zpusobeno prerusovanym spankem (vstavam 2x za noc k malemu). Taky muze hrat velkou roli treba nachlazeni, popijeni alkoholu, brani leku atd...

eliky
10. lis 2016

@marenka1986 Děkuji nic z toho to není syna už mám velkého,léky sice beru,ale ty beru už přes rok kvůli srdíčku,nachlazená nejsem a alkohol vůbec nepiju.😊

jullli
10. lis 2016

Tak dnes takhle a potvrzeno i z krve ze ovu probehla 🙂

marenka1986
11. lis 2016

Jsem z toho jelen. Po dnesnim zadani teplot se mi posunula vyznacena ovulace o 3 dny! Nejak nechapu proc... nicmene jestli byla pozdeji, ted uz moc nema smysl se snazit 😕 A to jsem si rikala, ze jsme to tento cyklus nepodcenili.... chjo 😒

jullli
11. lis 2016

@marenka1986 ja myslim ze byla toho 12dc ovu test jsi nedelala?

marenka1986
11. lis 2016

@jullli budu v to doufat. Dekuju. Ovu testy jsem chtela koupit, ale ziju v zahranici a v lekarne meli jen od Clearblue - 10 testu v prepoctu za 890,- tak to jsem si rekla, ze nejsem blazen a spolehala na BT...

carries
12. lis 2016

@marenka1986 ja bych podle grafu rekna, ze ovu byla ten 12DC. Sice 15DC doslo k poklesu teploty, ale ne pod teploty predovulacni 🙂

jullli
12. lis 2016

Tak dnes se teplota vratila zpet nahoru tak uvidim co z toho bude ci nebude 🙂

carries
12. lis 2016

@jullli zatím graf vypadá dobře, držím palce 🙂

Strana