Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@lory303 hojky, no jako já neměla vůbec žádné příznaky...až fakt těsně před MS jsem začala cítit jakoby příchod na MS, bolel mně podbřišek🙂 jinak vůbec nic..asi den po uhnízdění jsem zašpinila, ale fakt malilinko - růžově, tzn jen jednou nebo dvakrát na záchodě po pečlivém čištění na tom ubrousku bylo pár teček a slizký hlen. Takže já si fakt myslela, že je to zase tady..mám to tak každý měsíc, jen je to špinění výraznější. Teďka taky žádné velké příznaky nemám, je mi občas blbě, jsem šíleně utahaná, podbřišek už se lepší a mám větší . nebolestivá prsa...
@vanea jojo verim spise testu ten mi vysel pozitivni ukazkove a do toho ty moje bolesti, ale cekala jsem ze se uz mohlo podarit kdyz se teploty porad drzi vysoko Ms nikde ale zatim nic :(
@kstablova nene teploty v tom období jsou mimo kvuli ty nemoci, ale ted se stale drzi vysoke a nic :(
@jullli to si práve nemyslim ze neprobehla ovulace, kdyz mi vysli ty testy pozitivne
@kristynaa_23 uf, ten tvůj graf vůbec, ale fakt vůbec nechápu O.o nikde tam nevidím 3 dny po sobě vyšší teplotu než v předchozích 6 dnech :/ a vzhledem k tomu , že to je tak jediné, co umím poznat, tak toho asi víc nevybádám:/ co ovu testíky, zkoušelas?
@vanea ovu testy jsem si dělala, pozitivní mi vyšel právě ted v tomhle cyklu v tom nejvyšším bodě.. bolest během toho vždy cítím, tak nevím 😀
@simi1510 ano s tim souhlasim, ale me vychazely porad negativne, pak jeden den sel videt trochu lip duch a ten dalsi den rano to byla silna carka a vecer uz zase slaba a druhy den nic, navic rano jak mi vysel pozitivne ten test tak vecer jsem citila dost zjevne i ovulacni bolest takze tyhle dva aspekty me v tom utvrzuji i presto ze teplota vlivem nemoci skakala jak na trampoline :D navic v prvni pulce cyklu jsem mela teplotu vetsinou 36,1 a ted pres 36,5, takze tam ten skok v pul stupni je

@vanea Tak asi ta sobota 😊 hlavně, že byla a BT jde nahoru 😊