Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@simi1510 Tak já právě podle LF a její nejdelší možné délky počítám s tím,že dnes je poslední den.
Když se mi na testech ukázal první duch okolo 10.-12.DPO říkala jsem si,že to musí vyjít a bude hezky sílit. Ale i následující dny to vypadalo stejně.
19.1. byl nadějnější a od toho dne prostě nula nula nic.Ms jsem očekávala už od neděle...dává si na čas
@jitulka89 čekání je nekonečné,co? Sice jsem četla,že u někoho byl pozitivní test až třeba 4-6 dní po termínu. U někoho vůbec a na UTZ už bylo vidět. Ale to nebude můj případ,navíc když jsem měla slabounkou čárku asi 6 dní tomu a později už nic
@dasa.77 kdybysme aspon věděly co se v nás děje 😠 ale tahle nejistota je naprd a jakto, že jsme to aspon nedostaly když už to je více než 14 dní DPO? Já měla ovu den po tobě.Ty lutealni faze by nemely byt delsi ... možná, že u tebe proběhlo bioch. těhotenství, proto i to zpoždení :(
@vanea ano, promiň, označila jsem omylem Tebe místo @dasa.77
Děkuji Ti 🙂. No já bych měla MS mít až asi 1.2., takže ještě dost času. Ale sama nevím kolik DPO jsem. Podle všech aplikací a teplot mám vyhodnocenou ovu v úterý 17.1., ale když jsem byla v pátek 20.1. na kontrole na UTZ, jestli zmizela cysta, tak mi doktorka řekla, že ovu spíš právě probíhá. Takže jsme to ještě pojistili v ten pátek. Takže možná jsem teprve 3-4 DPO. Takže sama netuším jak to vlastně mám. Ovu sama na sobě nepoznám.

@simi1510 kdyby sis poupravila tu teplotku tak by to 7dpo bylo jinak zatim dobry ;)