icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

jullli
24. led 2017

@simi1510 kdyby sis poupravila tu teplotku tak by to 7dpo bylo jinak zatim dobry ;)

jullli
24. led 2017

@vanea dekuji kez by byl vytezny. Znepokojuje me ze tam neni pokles no.. Ale uvidim. Kazdopadne prsa neboli jako vzdy citim jen pnuti asi od 5dpo a od vcera to pichani.. Ale to muze byt jen v hlave ;)

simi1510
24. led 2017
simi1510
24. led 2017

@jullli tak pokles se nemusi zaregistrovat vzdy 🙂

vanea
24. led 2017

@jullli tak on ten pokles není u všech, tak na to se taky nedá úplně spoléhat🙂 uvidíš, ale zatím to vypadá moc dobře, budu držet palec!!

jullli
24. led 2017

@simi1510 hned to vypada jinak 🙂 ja vim ze pokles byt nemusi, ale clovek je tak nejak klidnejsi. Chtela bych 10dpo zkusit test

simi1510
24. led 2017

@jullli ja vubec nevim co a jak tento cyklus no...:-/

jullli
24. led 2017

@simi1510 tak ty jsi to mela zajimave ted to mas pravdu

simi1510
24. led 2017

@jullli a v teorii uz mi zbývají 4 dny.

Kamaradka si mysli, ze je to takove, ze se v tento cyklus melo povest... ale nevim no... nechci si delat nadeje

jullli
24. led 2017

@simi1510 Tak mozne je vse ty mas lf jen 11dnu?

simi1510
24. led 2017

@jullli od revize plus minus jo

jullli
24. led 2017

@simi1510 tak 11 celkem jeste jde nekdo ma i min 🙂

simi1510
24. led 2017

@jullli tak Predtim jsem mela nejakych 15 no... uvidime co bude ted, kdyz ovu byla dele a cyklus se natáhl..

Ale nad 10 je to pry ok, mene je blbe

jullli
24. led 2017

@simi1510 tak lf by se ti mela drzet stejne ikdyz se cyklus natahne to na to nema vliv.. Jj rikam 11 jde ;) tak to budes uz tak za 3dny testovat co? Nebo cekwt na ms

simi1510
24. led 2017

@jullli hele uvidime, jestli prijde nebo ne.

Mne prijde ze ty vitaminy mimistar mi udelali s cyklem harakiri 😂

dasa.77
24. led 2017

Holky,tak já dnes poslední den LF a těm co mi držely palce děkuji za podporu.
Občas vás budu sledovat a Vám,které teď čekáte // na testu přeji ať hezky sílí.
Pro úplnost můj poslední opět nevýherní graf 😉

simi1510
24. led 2017

@dasa.77 takže si to dostala? ☹

dasa.77
24. led 2017

@simi1510 Zatím ne,ale testy jsou poslední dny negativní.Takže ze dvou možností zůstává jen jedna 😀

jitulka89
24. led 2017

@dasa.77 já mám teď 14 DPO, teplota se drží ale testy taky negativní :D taky jen čekám jestli to přijde či ne 😖

simi1510
24. led 2017

@dasa.77 máš to taky pěkný ten svůj cyklus 😀 co se nám to holky děje? 😀

Mně v teorii zbývají 4 dny do konce LF dle minulých dvou cyklů

jitiss
24. led 2017

@dasa.77 pokud by se ti teplota udrzela jeste i zotra nahore tak by to byl 18den vysokych teplot... a to znaci tehu... ja bychto jeste neodpiskavala. Znam holky co se jim to ukazalo az po trech tydnech. Nebo si skoc na krev 😉❤😘

dasa.77
24. led 2017

@simi1510 Tak já právě podle LF a její nejdelší možné délky počítám s tím,že dnes je poslední den.
Když se mi na testech ukázal první duch okolo 10.-12.DPO říkala jsem si,že to musí vyjít a bude hezky sílit. Ale i následující dny to vypadalo stejně.
19.1. byl nadějnější a od toho dne prostě nula nula nic.Ms jsem očekávala už od neděle...dává si na čas

@jitulka89 čekání je nekonečné,co? Sice jsem četla,že u někoho byl pozitivní test až třeba 4-6 dní po termínu. U někoho vůbec a na UTZ už bylo vidět. Ale to nebude můj případ,navíc když jsem měla slabounkou čárku asi 6 dní tomu a později už nic

simi1510
24. led 2017

@dasa.77 a co zkusit zajít k doktorovi popř. na tu krev?

Co jsem četla, tak nidace má skončit nejpozději 12.DC... ale ukázat se to může až později no.

dasa.77
24. led 2017

@jitiss ahoj,ta ovulace byla v noci ze 7.na 8.1. a tím pádem jsem spíš o jeden den míň. Ale i tak,je to dost dlouhá doba na to,aby se testy tvářily jinak 😉

jitulka89
24. led 2017

@dasa.77 kdybysme aspon věděly co se v nás děje 😠 ale tahle nejistota je naprd a jakto, že jsme to aspon nedostaly když už to je více než 14 dní DPO? Já měla ovu den po tobě.Ty lutealni faze by nemely byt delsi ... možná, že u tebe proběhlo bioch. těhotenství, proto i to zpoždení :(

vanea
24. led 2017

@dasa.77 sakra co to je s těma testama 😖 já furt koukám na ten graf a ten mi prostě přijde úplně krásný :/ nechápu to :( a ještě to zpoždění...kdyby to aspoň tak nenatahovalo to tělo...no každopádně palečky furt držím, možné je konec konců všecko =)

kstablova
24. led 2017

@vanea graf máš ukázkový 😔

kstablova
24. led 2017

já dnes takhle a taky čekám, jestli se objeví nidace...

vanea
24. led 2017

@kstablova měla jsem, až sama zpětně koukám, že mi to tak pěkně vyšlo🙂 ale teďka už neměřím, to bylo asi spíš na @dasa.77 , nebo?🙂

@kstablova tobě ten gráfek taky pěkně letí vzhůru 😍 tak ať se to hezky udrží nahoře! taky držím palce🙂! kdy (ne)čekáš na ms?

kstablova
24. led 2017

@vanea ano, promiň, označila jsem omylem Tebe místo @dasa.77

Děkuji Ti 🙂. No já bych měla MS mít až asi 1.2., takže ještě dost času. Ale sama nevím kolik DPO jsem. Podle všech aplikací a teplot mám vyhodnocenou ovu v úterý 17.1., ale když jsem byla v pátek 20.1. na kontrole na UTZ, jestli zmizela cysta, tak mi doktorka řekla, že ovu spíš právě probíhá. Takže jsme to ještě pojistili v ten pátek. Takže možná jsem teprve 3-4 DPO. Takže sama netuším jak to vlastně mám. Ovu sama na sobě nepoznám.

Strana