Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@lory303 muze to byt nidacd. Ale kazdy pokles pred ms mame jinak. Ja pred revizi mela spadnutí teploty v den ms, od revize mi spadne o par desetin dva tri dny predem a pak v den ms o vic.
Nekomu to nemusi tak fungovat a muze padat par dni dopredu nez v ten den.
Jinak ja jsem dneska taky 8 dpo
@jullli nikdy jsem za tech 7 měs. nešpinila právě. Ale mám obavy zda to není předčastná MS, ale to jsem taky nikdy neměla... Měřila jsem si v žaří, říjnu, potom listopad jsem vynechala z duvodu, ze to vypustim z hlavy, ale stejne se nezadarilo, a ted prosinec... hodne mi dnes klesla teplota dolu, tak fakt nevim co to ma znamenat.
@simi1510 Jo,ale testy už jsem nedělala... Dnes večer (asi před hodinou) jsem začala špinit.Hnědá "krev "zatím, ale podbřišek chvilkama bolí jako na MS. Tak je to jasné.
Jen už včera jsem měla motanici,dnes taky,dokonce jsem si šla během dne lehnout jak jsem byla K.O.
Kdybych nevěděla jak to je,řekla bych si,že jsem těhotná. Něco tomu nasvědčuje,ale testy byly negativní a dnešek už je mimo ....

Dnes 37c.