Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
.
@jullli děkuju já právě začala tento cyklus clostilbegyt dneska 12DC ovu mívám nejdříve 23DC a mám právě čirý bílkový
jen ale pořád nechápu...ty výtoky/hleny neovlivnujě sperma? Je mi jasné že po milování ano,ale druhý den? Vím, že na sledování čípku nemám vitamíny 😀 a na porozumnění hlenu teda asi taky ne 😀 stačí BT a Ovu testíky 😀
Ach jo holky, já už chci taky zase měřit a mít normální cyklus☹ Jsem už skoro 6 týdnů od revize a pořád jsem to ani nedostala a ovulace nebyla (soudím podle chybějících znaků, teplotu neměřím) takže ms ještě ani moc neočekávám.. Dám tomu 8 týdnů, pak jdu k doktorce.
@jullli ahoj 🙂 četla jsem tady, že tys byla na revizi a pak jsi dlouho neměla ovulaci. A měla jsi MS? A za jak dlouho po té revizi jsi to dostala? Už je to fakt nekonečné a chci už to období mít za sebou.. A hodně štěstí tento měsíc👍
A gratuluju všem holkám, co teď někdy našly dvě čárky! Ať se ty mimina drží jako klíšťat a jsou zdravé 🙂
@klerik
Ahojky jj ms mi chodila normalne ale kdyz jsem nebrala duphaston tak treba 50dnu, po revizi jsem to dostala po 4tt no a zadne problemy nebyly jen asi po pul roce jsem zacala merit bt a zjistila te neovuluju ani potpm po clostiku takze jsem sla na laparoskopii v rijnu kde mi zjistili srusty ktere odstranily a ocistili pravy vajecnik od te doby uz jsem mela 2 ovulky 🙂
Holky mám po MZ a BT mám 36,9. Mívám max 36,6. Měla jsem zpoždění mz o 8 dní, pozitivní tt, tak asi šlo o potrat. Je to tedy tím?

@dasa.77 tak teď už jen aby tedy došla ms, co?