icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

simi1510
25. led 2017

@dasa.77 tak teď už jen aby tedy došla ms, co?

dasa.77
25. led 2017

@simi1510 přesně tak,je to na spadnutí

vanea
25. led 2017

@dasa.77 achjo to mně mrzí :(( 😖 jak to vypadá, špiníš pořád?:/

dasa.77
25. led 2017

@vanea Cítím se,jako když se nemůže rozjet.Ale i v předešlém cyklu to tak bylo.
Mě to taky trošku mrzí,ale už jsem s tím smířená,připravená..takže je to v pohodě. Mnohem horší by bylo,kdybych měla testy jasně pozitivní jako Ty či Terka a pak to přišlo

simi1510
26. led 2017

Tak dnes měřeno dve a neco hodiny dříve, teplota byla 36,78, pokud plati pravidlo dorovnani 0,1 za každou hodinu, tak je graf takovyto:

kotito
26. led 2017

@dasa.77 tak co prišla mrcha , nebo si to rozmyslela?

kotito
26. led 2017

@simi1510 to vypadá dobře, viď?

kotito
26. led 2017

.

jullli
26. led 2017

@lory303 ahojky tal co dnes teplota? Ja jsem zpatky nahore uvidime co zitrejsi teplota

jullli
26. led 2017

@kotito po ms sucho v ovu tazny bilkivy hlen (vodnaty) a po ovu kremovy..

Kazda jsme ale jina,takze ja osobne to mam
Po ms, vodnaty( aspon trochu sucha nikdy) v dobe ovu bilkovy tazny a po ovu jsem nemela zadny.. Tohle je muj prvni cyklus s hojnym bilym vytokem

kotito
26. led 2017

@jullli děkuju já právě začala tento cyklus clostilbegyt dneska 12DC ovu mívám nejdříve 23DC a mám právě čirý bílkový
jen ale pořád nechápu...ty výtoky/hleny neovlivnujě sperma? Je mi jasné že po milování ano,ale druhý den? Vím, že na sledování čípku nemám vitamíny 😀 a na porozumnění hlenu teda asi taky ne 😀 stačí BT a Ovu testíky 😀

lory303
26. led 2017

@jullli jeeee, to je super :-* ja jsem uz v haji, dnes mam slabou MS a teplota uplne dole ☹ nechapu jen, ze ji mam o 4 dny drive, to se mi nikdy nestalo. Zacinam 8.mesic ☹ tobe drzim moc palce 🙂

jullli
26. led 2017

@lory303 jeee tal to me mrzi :( to je zakimave ze mas ms takhle brzo :(

Dekuji no uvidime pokles a vzestup muze byt cokoliv

lory303
26. led 2017

@jullli u tebe to určite vyjde, budu to tu sledovat a pockam si na foto // 🙂. Já jsem dnes psychicky vyštavena, ale verim, ze se z toho vyspim a zítra bude líp, doufam.

jullli
26. led 2017

@lory303 chapu, ono je to nejhorsi vypada tp slibne vse tomu nasvedcuje no a pak nic... Jinak me jeste napadlo rikala jsi te po ovu spinis zajdi si k dr pro progesteron aby jsi nespinila a dobre ti drzel hladinu ;)

lory303
26. led 2017

@jullli já mám od dr.napsane na tento mesic clostík + duphaston... ale zeptam ase i na ten progesteron.. moc se v tech hormonech nevyznam... myslis, ze by mi mohl pomoct i ten duphaston?

jullli
26. led 2017

@lory303 jj suphaston je progesteron.. Tak to je zajimave ze ti tak klesl kolik beres 1-0-1?

lory303
26. led 2017

@jullli já ho jeste nebrala, byla jsem u dr. minuly tyden a rekla, že když ms zase dorazi, tak ho mám brát od 16DC 1-0-1 + ten clostík od 3.dne MS... Jak dlouho se snazis ty o mimi?🙂

jullli
26. led 2017

@lory303 ahaa tak to pak vysvetluje urco ti pomuze a nasad ho az po prokazane ovulaci driv ne ;) na to dr neupozornuje ;) no rok po revizi jsem neovulovala a ted je to 3mes(3ti cyklus) po laparoskopii a uz jsem ovu mela dve 🙂

lory303
26. led 2017

@jullli jééé, tak snad to vyjde, budu na tebe myslet 🙂 ... dobre, takze az po ovulce ho mam brat jo? to mi dr.fakt nerekla. Díky za info 🙂

jullli
26. led 2017

@lory303 oni to nerikaji ale ke to progesteron ktery je az v druhe fazi proto po pvu a normalne tech 10dnu 🙂 uvidis ze pomuze. Diky no kez by to vyslo

lory303
26. led 2017

@jullli děkuji 😘 já tento mesic fakt verila, že mi to vyjde, protoze jsem 5DPO špinila a to se mi taky nikdy nestalo... takze o to je to horší, ale verim, ze bude líp. Tak pak nezapomen dát vedet jak jsi dopadla ty 🙂 urcite ti to vyjde, verim v to 🙂

jullli
26. led 2017

@lory303 ja fakt myslim ze ti chybi ten hormon a ted uz bude jen a jen dobre uvidis 🙂 urcite dam tak drz palce 🙂 snad se podari a kdyz ne ted tak priste ;)

simi1510
26. led 2017

@kotito zatim jo, nejaky minuly cyklus mi to padlo dva dny pred ms trochu a pri ms pak v ten den jeste vic. Tak uvidime. Rano jsem zkusila test, ale bily. :-/ dneska 9 dc

klerik
26. led 2017

Ach jo holky, já už chci taky zase měřit a mít normální cyklus☹ Jsem už skoro 6 týdnů od revize a pořád jsem to ani nedostala a ovulace nebyla (soudím podle chybějících znaků, teplotu neměřím) takže ms ještě ani moc neočekávám.. Dám tomu 8 týdnů, pak jdu k doktorce.

@jullli ahoj 🙂 četla jsem tady, že tys byla na revizi a pak jsi dlouho neměla ovulaci. A měla jsi MS? A za jak dlouho po té revizi jsi to dostala? Už je to fakt nekonečné a chci už to období mít za sebou.. A hodně štěstí tento měsíc👍

A gratuluju všem holkám, co teď někdy našly dvě čárky! Ať se ty mimina drží jako klíšťat a jsou zdravé 🙂

simi1510
26. led 2017

@klerik ja mela po revizi ms presne 6.tyden od zakroku, tak mas cas 😉 a brzy se dockas zase 😉

jullli
26. led 2017

@klerik
Ahojky jj ms mi chodila normalne ale kdyz jsem nebrala duphaston tak treba 50dnu, po revizi jsem to dostala po 4tt no a zadne problemy nebyly jen asi po pul roce jsem zacala merit bt a zjistila te neovuluju ani potpm po clostiku takze jsem sla na laparoskopii v rijnu kde mi zjistili srusty ktere odstranily a ocistili pravy vajecnik od te doby uz jsem mela 2 ovulky 🙂

klerik
26. led 2017

@simi1510 a nepamatuješ si jestli jsi měla pms nebo se prostě spustila červená jen tak zčista jasna?🙂

simi1510
26. led 2017

@klerik ja ji čekala dnem co dnem, jelikoz jsem krvacela a spinila každou chvili... ale prave pak najednou z čistá jasna, presne na den 6.tyden od zakroku odpo. Dopoledne jsem byla zoufalá co jako budu delat, ze prave zadny priznaky a tak...

kato5
26. led 2017

Holky mám po MZ a BT mám 36,9. Mívám max 36,6. Měla jsem zpoždění mz o 8 dní, pozitivní tt, tak asi šlo o potrat. Je to tedy tím?

Strana