Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@kato5 u mě to tak bylo , pár dní opožděná MS , pozitivní test , a za 2dny po pozitivním testu MS. U mě bohužel už vícekrát. Nakonec jsme zjistili, že mám krátkou LF a vajíčko se dostatečně nezavrtá. Zavrtá se, že je HCG hormon, ale ne tolik aby se udrželo. Takže ted jím hormony na pomoc
@dasa.77 a co dnes teplota?
@myjusiatko ta už dnes poklesla na 36,9
@simi1510 bohužel ne e je to děs
@nadrinka ahooj, podle me mas v pohode teploty 🙂 ty vysoké co jsi měla před tím, byly z důvodu, že jsi byla nemocna. Já mám vždy nejvyšší teploty ráno max 37,1, takže si myslím, že je vše ok 🙂 jen nevím kdy jsi měla teda ovulku 😲 Ovulka je poslední nízká teplota před zvýšením teploty, takže že by 21DC?

@kato5 ted uz pozitivni tt neni?