Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@digisek omlouvám se za vstup do diskuze 🙂 Ale u nás to vyšlo na 11 pokus "snažení" -- sexu bez ochrany, ale bohužel následovala revize v září 2016. Teď jedu 4. cyklus a uvidíme, zda přijde ms nebo se podařilo... Ale dle doktora mám zase 8 měsíců od nyní případně než se to bude řešit ☹
@simi1510 co?? jako že zas 8 měsíců snažení a pak se uvidí? to je trochu krutý ne?
my jsme si doma řekli že tomu dáme rok a když se nám do roka nezadaří tak že to půjdem řešit s doktory.......už je to dlouhý....každý měsíc čekání na ovulku....pak čekání ma testy a na MS....apk zklamání,....a zas znova......a že by mi pak doktoři přidali dalších 3/4 roku a děj se vůle boží....ty bláho to si neumím představit..................jak to zvládáš ten stres kolem toho?
@digisek jinak jak to zvládám? Zvládala jsem to po dobu 3 cyklů blbě... První ms po revizi jsem dostala přesně 6. týden od zákroku, celou dobu jsem se bála, aby přišla, jestli něco není špatně atp. Po tu dobu jsem místy krvácela, špinila... ale přišla... ovu byla, další přišla... prostě pokus střídal pokus. 2 cykly mi teď vycházely duchové 2 dny před ms ale ms přišla. Já už na palici, co a jak. 2. cyklus totiž byl po 32, další pak 30, dneska jsem 37DC a 10 DPO, o víkendu by měla přijít. A vím to jen díky testům a teplotě. Jinak bych se nervovala, co se zase děje.
Teď jsem si řekla, že to nechám být, když se nepodaří, začínám se vrhat do vlastního podnikání, a nebýt nervní že se nedaří otěhotnět a že jsem si zas vybrala blbou práci....
@simi1510 no chytrý doktoři uváděj že do 30 maj ženský od přírody větší šanci otěhotnět tak se některým doktorům nechce něco moc řešit........ale myslím že kdybys sama trvala na tom, že chces nějaký vyšetření atd tak by tě měl doktor poslechnout............každpádně bych ti moc přála aby doktoři nebyli potřeba 🍀
@simi1510 to je stejně nějaký divoký....jestli nechceš čekat na náhodu tak si řekni o nějaký vyšetření ne? si říkám že pak má člověk aspoň trochu klid....aspoň ví na čem je.............já skoro po roce už si taky začínám říkat že to není možný že to nejde a co je kde špatně.......
Co mam "spatne", ze mi to nepocita DPO a ty cary jsou carkovane?
Holky, omlouvám se že vám lezu do konverzace. Ale četla jsem to s tím doktorem a že máte čekat nějakých 8 měsíců a pak se začne něco řešit. To je asi nějaký divný lékař, když jsem byla v prosinci na běžný kontrole, doktorka se ptala jak dlouho se snažíme. Když jsem řekla, že asi tak půl roku, tak mi řekla, že dokud neotehotnim do jara, tak že mě pošle na dalsi vyšetření. Do té doby mi nasadila duphaston a řekla, že mám měřit teplotu. Přístup některých lékařů je někdy až zarážející. Je mi 23.
@kristynaa_23 tak on bere to, ze se nam to povedlo... tak ze to jde, ackoliv to nedopadlo dobre.
Na druhou stranu ja se nechci cpát hormony,...
Ja sama za sebe pockam jeste 2 mesice a kdyz to nebude do pul roku od revize, zkusim se s nim dohodnout.
@simi1510 tak to se omlouvám. Ze jste po revizi, jsem asi někde přehlédla.

@digisek jasné rozumím 🙂my 8 cyklus...příští měsíc jdu na hormonální profil pokud to tento nevyjde!