icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lusili1
27. led 2017

@digisek jasné rozumím 🙂my 8 cyklus...příští měsíc jdu na hormonální profil pokud to tento nevyjde!

simi1510
27. led 2017

@digisek omlouvám se za vstup do diskuze 🙂 Ale u nás to vyšlo na 11 pokus "snažení" -- sexu bez ochrany, ale bohužel následovala revize v září 2016. Teď jedu 4. cyklus a uvidíme, zda přijde ms nebo se podařilo... Ale dle doktora mám zase 8 měsíců od nyní případně než se to bude řešit ☹

lusili1
27. led 2017

@simi1510 nevím jestli jsem to dobře pochopila jako, že máte zase čekat 8 měsíců jestli se to nepodaří a až pak by se to řešilo?

digisek
27. led 2017

@simi1510 co?? jako že zas 8 měsíců snažení a pak se uvidí? to je trochu krutý ne?

my jsme si doma řekli že tomu dáme rok a když se nám do roka nezadaří tak že to půjdem řešit s doktory.......už je to dlouhý....každý měsíc čekání na ovulku....pak čekání ma testy a na MS....apk zklamání,....a zas znova......a že by mi pak doktoři přidali dalších 3/4 roku a děj se vůle boží....ty bláho to si neumím představit..................jak to zvládáš ten stres kolem toho?

simi1510
27. led 2017

@lusili1 jj, že mám zase i po té revizi rok, než by to případně řešil nějakými testy atp.

simi1510
27. led 2017

@digisek jj, berou to, že se podařilo, a neřeší, že to bylo zamlklé a mám zase rok na to, aby se to podařilo... Což mě vážně děsí, že prostě mám třeba zase čekat 11 měsíců....

simi1510
27. led 2017

@digisek jinak jak to zvládám? Zvládala jsem to po dobu 3 cyklů blbě... První ms po revizi jsem dostala přesně 6. týden od zákroku, celou dobu jsem se bála, aby přišla, jestli něco není špatně atp. Po tu dobu jsem místy krvácela, špinila... ale přišla... ovu byla, další přišla... prostě pokus střídal pokus. 2 cykly mi teď vycházely duchové 2 dny před ms ale ms přišla. Já už na palici, co a jak. 2. cyklus totiž byl po 32, další pak 30, dneska jsem 37DC a 10 DPO, o víkendu by měla přijít. A vím to jen díky testům a teplotě. Jinak bych se nervovala, co se zase děje.

Teď jsem si řekla, že to nechám být, když se nepodaří, začínám se vrhat do vlastního podnikání, a nebýt nervní že se nedaří otěhotnět a že jsem si zas vybrala blbou práci....

lusili1
27. led 2017

@simi1510 to je fakt na hlavu postavené, takový přístup...to mě mrzí

digisek
27. led 2017

@simi1510 no to je na hlavu teda......můžu se zeptat kolik ti je let? jestli to není tím že jsi ještě mladá a je předpoklad že se vám to podaří samo?

simi1510
27. led 2017

@digisek 28 let, v říjnu bude o rok víc

digisek
27. led 2017

@simi1510 no chytrý doktoři uváděj že do 30 maj ženský od přírody větší šanci otěhotnět tak se některým doktorům nechce něco moc řešit........ale myslím že kdybys sama trvala na tom, že chces nějaký vyšetření atd tak by tě měl doktor poslechnout............každpádně bych ti moc přála aby doktoři nebyli potřeba 🍀

simi1510
27. led 2017

@digisek tak oni toho uvádějí... stejně tak jako řeknou, povedlo se... ale jestli to nebyla pak náhoda a špatná, když se to nepodařilo, tak nezájem.

Doufám, že se podaří nám všem! A děkuju 😉

digisek
27. led 2017

@simi1510 to je stejně nějaký divoký....jestli nechceš čekat na náhodu tak si řekni o nějaký vyšetření ne? si říkám že pak má člověk aspoň trochu klid....aspoň ví na čem je.............já skoro po roce už si taky začínám říkat že to není možný že to nejde a co je kde špatně.......

simi1510
27. led 2017

@digisek prý zatím není potřeba...

lusili1
27. led 2017

@simi1510 v tom případě bych se možná poohlédla po jiném doktorovi...já byla v úterý na gyndě a doktorka navrhla sama aspoň ten hormonální profil ať se případně vyloučí nějaký problém...člověk je pak hned klidnější!

simi1510
28. led 2017

U me je to asi hold zase v pytli ☹

risu
28. led 2017

Tak uvidime 🙂

digisek
28. led 2017

Ja dnes takto.....jen tt test ne a ne se poradne ukazat......potvora

judge
28. led 2017

Ahoj holky

risu
28. led 2017

Co mam "spatne", ze mi to nepocita DPO a ty cary jsou carkovane?

risu
28. led 2017
jullli
28. led 2017

@risu Rekla bych ze nemeris ve stejnou hod kdyz mas prazdne kolecka

risu
28. led 2017

@jullli no to nemerim. Chodim na tri smeny. Ted jsem merila kolem 12-13 hod. Minuly tyden ve 4.40

simi1510
28. led 2017

@risu carkovane teploty jsou pro to, ze tam chybí mezi tim hodnoty

jullli
28. led 2017

@risu tak potom je mereni bt bezpredmetne a nema smysl. Opravdu je dulezite dodrzovat dobu mereni

risu
28. led 2017

@jullli tzn mam to merit po 14 hodinach vstani z postele uprostred pracovni doby?

jullli
28. led 2017

@risu ne to znamena ze pro tebe to mereni neni... Neni prp vsechny ne kazdy ma minimalne 4hod v kuse spanek a pak mereni a hlavne ce stejnou hod. To znamena ze pokud delas na tri smeny nema smysl fakt merit bt

kristynaa_23
28. led 2017

@lusili1
@simi1510

Holky, omlouvám se že vám lezu do konverzace. Ale četla jsem to s tím doktorem a že máte čekat nějakých 8 měsíců a pak se začne něco řešit. To je asi nějaký divný lékař, když jsem byla v prosinci na běžný kontrole, doktorka se ptala jak dlouho se snažíme. Když jsem řekla, že asi tak půl roku, tak mi řekla, že dokud neotehotnim do jara, tak že mě pošle na dalsi vyšetření. Do té doby mi nasadila duphaston a řekla, že mám měřit teplotu. Přístup některých lékařů je někdy až zarážející. Je mi 23.

simi1510
28. led 2017

@kristynaa_23 tak on bere to, ze se nam to povedlo... tak ze to jde, ackoliv to nedopadlo dobre.

Na druhou stranu ja se nechci cpát hormony,...

Ja sama za sebe pockam jeste 2 mesice a kdyz to nebude do pul roku od revize, zkusim se s nim dohodnout.

kristynaa_23
28. led 2017

@simi1510 tak to se omlouvám. Ze jste po revizi, jsem asi někde přehlédla.

Strana