icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

simi1510
28. led 2017

@kristynaa_23 dobrý 😉 u mě se to právě bere, že když se povedlo, tak se povede zase... a rok je dle doktorů normální doba... ☹

judge
29. led 2017

Ahoj dnes teplota klesla

simi1510
29. led 2017

Muj dnesni graf

kristynaa_23
29. led 2017

Zdravím. Můj dnešní graf.

kristynaa_23
30. led 2017

Dobrý den, jak pokračujeme? Nějaké novinky? Já měla včera na obou testuju silnou druhou čárku, takovou jsem ještě neměla. Můj dnešní graf

kristynaa_23
30. led 2017

Mělo tam být na ovu testiku

judge
30. led 2017

Ahoj holky dnes teplota stoupla.

nadrinka
30. led 2017

Ještě týden čekání predemnou :(

judge
31. led 2017

Ahoj holky

lory303
1. únor 2017

@judge to vypada nadějně 🙂 hodně štěstí 🍀

lusili1
1. únor 2017

holky, sice teplota dnes stoupla. termín MS je v pátek..ale dnes ráno začlo slabé špinění, takže bohužel ☹

kstablova
1. únor 2017

Ahoj, tak mně dnes začala teplota klesat, tak uvidím co z toho bude. Zatím nešpiním, ale...jestli klesne i zítra, tak očekávám MS.

nadrinka
1. únor 2017

Tak co na to holky říkáte? Já jsem z toho jelen :(

simi1510
1. únor 2017

@nadrinka to vypada vazne divne. Nebyla chyba v měření? Popr nejaka nemoc nebo tak?

Je měřeno ve stejny cas?

Kdyby to bylo takhle bez čehokoliv vysvetlitelneho, tak je to bud anovulacni a nebo se Ovulace posunula.

simi1510
1. únor 2017

@kstablova jeeee ☹ tak to jsem zvedava, co z toho bude. Drzim palečky, dokud ms neni, neni nic ztraceno 🙂

nadrinka
1. únor 2017

@simi1510 enormní navýšení teploty byla nemoc, pregnyl 24.1., den na to ovulace dnes asi 7DPO

kstablova
1. únor 2017

@simi1510 Simi nic z toho nebude. To už tuším.

simi1510
1. únor 2017

@kstablova to tušení je hrozné co?

kstablova
1. únor 2017

@simi1510 jj já už teď vlastně čekám kdy se rozjede MS. Dnes to ale ještě nebude. Sázím na pátek. možná už zítra. uvidím podle toho, co zítřejší teplota.🙄

kstablova
1. únor 2017

@simi1510 Ani nebudu testovat, protože by mě to akorát naštvalo případně, kdyby tam něco bylo a přišla MS.

simi1510
1. únor 2017

@kstablova jasný, to se ti ani nedivím. Příští měsíc se podporujeme v netestování 😀

kristynaa_23
1. únor 2017

Dobrý den, to je můj dnešní graf. V neděli a v pondělí jsem na ovulačním testu měla hotovou dálnici, která teda v pondělí už slábla, další jsem pak už ale nedělala. 😉

snazimese91
2. únor 2017

Dobrý den. Prosím, jsem v měření úplným nováčkem, začala jsem měřit 12.1.2017. Vím, že je to jen chvilka, ale zajímalo by mě, jestli si myslíte, že u mě ovulace proběhla (já myslím že 21.1. - 22.1. tam byla). Popřípadě, co byste mi mohly o mém grafu napsat. Děkuji za každou odpověď 🙂

hanafaustyna
3. únor 2017

Muj graf, s merenim zacinam a prijde mi, ze to asi neni metoda pro me. Vubec nic tam nevidim :(

risu
3. únor 2017

Tak uvidime. Teplota vetsinou klesa tesne pred MS, tak uvidime zitra a v pondeli.. prazdna kolecka z minulehk tydne jsou kvuli nocni smene :( (pri ranni a odpo merim v 5 rano)

vanea
3. únor 2017

@hanafaustyna Ahoj, a měříš správně? Každý den ve stejný čas ještě v posteli, než vstaneš? v noci necestuješ na wc a podobně? a na jakém místě měříš? Je strašně moc faktorů, které to můžou ovlivnit:/ Ale takto to vypadá jako anovulační cyklus, tak možná tento měsíc ovulka nebyla, párkrát do roka se to může stát

vanea
3. únor 2017

@snazimese91 Ahoj, po ovulaci musí být tři dny teplota vyšší, než za posledních 6 dní. Tato podmínka tam není splněná v těch dnech 21 a 22:/ viděla bych to spíš na ovulku později. Ale nemáš tam podrobná čísla (BT se měří na dvě desetinná), tak tam nevidím takové ty lehké rozdíly, které ale můžou napovědět🙂

nadrinka
3. únor 2017

@vanea ahoj 🙂 když tě tu vidím, zasílám svůj graf. Pořád mi nic neříká 😒 dnes 9DPO

vanea
3. únor 2017

@nadrinka ahooj, no jako drží se nahoře🙂) ty tam máš pořád dobré hory, jak tak koukám:D ti to skáče:D ale já to tam měla taky takové hopsavé..ještě vydrž, zatím z toho nejdou dělat žádné velké závěry🙂 nějaký výrazný pokles tam nevidím, ale zase...nidaci nezaznamená každý, to je hrozně individuální (stejně jako špinění)..takže počkat, co bude:X a jinak se cítíš jak?🙂 a kdy (ne)čekáš ms?

nadrinka
3. únor 2017

@vanea jelikož jsem měla ovulku až 24DC tak jsem dostala Gynprodyl na prodloužení luteální fáze. Jinak měla být Ms nejpozději v úterý, ale teď musím čekat jak to dopadne. V neděli beru poslední a pak ms přijde nebo budou //

Strana