icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

nadrinka
3. únor 2017

@vanea příznaky asi žádné, dnes jen tlak v podbřišku, bolest a točení hlavy ale to může být i z těch hormonů si myslím...

digisek
3. únor 2017

@snazimese91 podle teplot bych to tipla na 28.1. jako poslední den nízkých teplot a tedy ovu....pak ti to teprve začalo stoupat............zkus si to zadávat do aplikace: fertilityfriend nebo na womenzone je menstruační kalendář......takm se ti to líp ukazuje a je to mnohem přehlednější....navíc fertility friend ti tam vyznačuje sám ovulaci podle zadaných hodnot

hanafaustyna
3. únor 2017

@vanea ano vetsinou 5:30 v psteli v pochve. Ale jeste kojim takze rozhodne to neni ze bych merila po 3 hodinach nepretrzityho spanku. No kdab nebyla, nevadilo by mi to,ale rada bych ten "system" pochopila. Teda teoreticky chapu,ale praxe pokulhava 🙂

snazimese91
3. únor 2017

@vanea Aha, právě s tím rozpoznáváním nemám žádné zkušenosti. A měřím na teploměru, který má jen jedno desetinné místo :/ jiný nemám.

kristynaa_23
4. únor 2017

Zdravím holky, muj dnešní graf vypadá takto, jestli nevadí.

sissa86
5. únor 2017

Moc vsechny zdravim, tento mesic jsem si prvne zacala merit BT, abych vubec vedela, zda u me dochazi k ovulaci. Cykly mam delsi, kolem 40dni (zajimave je, ze se prodlouzily z 32 a to az kdyz jsme se zacli snazit o mimco-asi 6. mesic ted). Ted ke grafu, od 24.dne cyklu mam bilkovity hlen ale teplota stale nejak vyrazne nestoupa. Co me take zarazi jsou vysoke teploty v prvni casti cyklu. Nemate nekdo podobne zkusenosti?

risu
5. únor 2017

Tak zase nic 😢😢😢

kristynaa_23
5. únor 2017

Zdravím, mě vyskočily teploty tak😉tak nevím.

kristynaa_23
6. únor 2017

Tak dnes mi teplota ,, krásně" poklesla.

risu
6. únor 2017

@kristynaa_23 me to skocilo na 36 vcera, dnes rano opet 36,4. Tak nevim co si myslet..

leniiid
6. únor 2017

Holky co si mám myslet o tom když uz asi 4 den mám teplotu pořád stejnou36,9...

kristynaa_23
6. únor 2017

@risu no to já také nevím, ale krásně vypadají ty vysoké teploty 😀

risu
7. únor 2017

@kristynaa_23 no. Tezko rict.. mela bych to dnes dostat ale vcera i dnes zase 36,4...

kotito
7. únor 2017

Holky maniacky testovacky.mohlo by vas zajimat odbery samoplatcu

dyslovka
7. únor 2017

Co myslite? Me to prislo nadejny, ale skolila me ted nemoc, nemam horecky, ale i tak :-/

kristynaa_23
7. únor 2017

@risu mě to dneska zase stouplo, ale spinim trošku ☹

nadrinka
7. únor 2017

Můj graf dnes vypadá takhle, ale po vysazení Gynprodylu jsem začala jen minimálně špinit, takže počkám zda se do zítřka rozjede nebo co bude dál. TT negativní 😒

risu
7. únor 2017

@kristynaa_23 no ja ne. A to se mi to rozjizdi v utery kolem poledne.. a cipek mam docela vysoko. Ale TT rano negativni, skoda, mohla sem si nadelit k svatku radost 😂😂

kristynaa_23
7. únor 2017

@risu jo no, já mám v průběhu měsíce narozeniny, tak jsem se těšila na dárek a ono prdlajs 😀 rozjela se mi menstruace ☹ .. tentokrát jsem naštvaná.. grrr

tangerina
7. únor 2017

Merim prvni cyklus. Moc bych si prala, aby teplota neklesla. Termin MS v patek

risu
7. únor 2017

Tak nevim. Bud na me neco leze anebo... termin MS dnes

risu
7. únor 2017

@risu jo a TT dnes rano negativni.. ale jsem bud 15DPO nebo 13DPO (ovu vychazela na nocni, takze BT je lehce irelevantni a dle ovutestu se neshoduje o dva dny).

kristynaa_23
7. únor 2017

@risu třeba to vyjde 😉

cisama
7. únor 2017

Holky poradte matou mě teploty. Test jsem měla pozitivní dva dny,s toho první byl výrazní ale druhy a to druhý den slabší pak už nic na testu. Ale nějak mě matou ty teploty co si. myslíte.

lusili1
8. únor 2017

@cisama já si myslím, že ovulace byla cca 14 den cyklu..ovulace nastává cca 24-48 hod po pozitivním ovulačním testu, u mne třeba byla skoro až 3 dny po pozitivní testu, potvrzeno lékařem.držím pěsti 🍀

risu
8. únor 2017

@kristynaa_23 uvidime. Ale urco na me i neco leze. Dneska rano 37,4 :( ale na druhou stranu po MS ani pamatky, cipek vysoko, skorotvrdy..

olinage
8. únor 2017

měřím první cyklus, vypadá že ovu proběhla, tak aspoň máme dobře nakročeno 🙂

kato5
8. únor 2017

@tangerina to vypadá slibně!

risu
9. únor 2017

@kristynaa_23 tak taky nic. Asi sem jen chytla bacila. Teplota sice porad vysoka (36,5 je u me pri MS moc) ale uz mam cerveno 😢

tangerina
9. únor 2017

Tak dnes takto, jsem fakt napjatá, co bude

Strana