Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@snazimese91 podle teplot bych to tipla na 28.1. jako poslední den nízkých teplot a tedy ovu....pak ti to teprve začalo stoupat............zkus si to zadávat do aplikace: fertilityfriend nebo na womenzone je menstruační kalendář......takm se ti to líp ukazuje a je to mnohem přehlednější....navíc fertility friend ti tam vyznačuje sám ovulaci podle zadaných hodnot
@vanea ano vetsinou 5:30 v psteli v pochve. Ale jeste kojim takze rozhodne to neni ze bych merila po 3 hodinach nepretrzityho spanku. No kdab nebyla, nevadilo by mi to,ale rada bych ten "system" pochopila. Teda teoreticky chapu,ale praxe pokulhava 🙂
@vanea Aha, právě s tím rozpoznáváním nemám žádné zkušenosti. A měřím na teploměru, který má jen jedno desetinné místo :/ jiný nemám.
Moc vsechny zdravim, tento mesic jsem si prvne zacala merit BT, abych vubec vedela, zda u me dochazi k ovulaci. Cykly mam delsi, kolem 40dni (zajimave je, ze se prodlouzily z 32 a to az kdyz jsme se zacli snazit o mimco-asi 6. mesic ted). Ted ke grafu, od 24.dne cyklu mam bilkovity hlen ale teplota stale nejak vyrazne nestoupa. Co me take zarazi jsou vysoke teploty v prvni casti cyklu. Nemate nekdo podobne zkusenosti?
@kristynaa_23 me to skocilo na 36 vcera, dnes rano opet 36,4. Tak nevim co si myslet..
Holky co si mám myslet o tom když uz asi 4 den mám teplotu pořád stejnou36,9...
@risu no to já také nevím, ale krásně vypadají ty vysoké teploty 😀
@kristynaa_23 no. Tezko rict.. mela bych to dnes dostat ale vcera i dnes zase 36,4...
@risu mě to dneska zase stouplo, ale spinim trošku ☹
@kristynaa_23 no ja ne. A to se mi to rozjizdi v utery kolem poledne.. a cipek mam docela vysoko. Ale TT rano negativni, skoda, mohla sem si nadelit k svatku radost 😂😂
@risu jo no, já mám v průběhu měsíce narozeniny, tak jsem se těšila na dárek a ono prdlajs 😀 rozjela se mi menstruace ☹ .. tentokrát jsem naštvaná.. grrr
@risu třeba to vyjde 😉
@kristynaa_23 uvidime. Ale urco na me i neco leze. Dneska rano 37,4 :( ale na druhou stranu po MS ani pamatky, cipek vysoko, skorotvrdy..
@kristynaa_23 tak taky nic. Asi sem jen chytla bacila. Teplota sice porad vysoka (36,5 je u me pri MS moc) ale uz mam cerveno 😢

@vanea příznaky asi žádné, dnes jen tlak v podbřišku, bolest a točení hlavy ale to může být i z těch hormonů si myslím...