icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kristynaa_23
9. únor 2017

@risu mě to v den ms vyskočilo na 36,3 taky jsem to tak neměla.. tak snad přístě..

vanea
9. únor 2017

@tangerina jé, to vypadá moc hezky!!🙂 kdy (ne)čekáš ms?🙂

tangerina
9. únor 2017

@vanea mela by přijít v pa/so. Sama jsem zvědavá 🙏

vanea
9. únor 2017

@tangerina tak moc držím palce!!🙂 🍀 graf je supr:X testovat budeš až o víkendu?🙂

tangerina
9. únor 2017

@vanea dekuji, zkusila jsem uz dnes rano a nevim. Možná tam je duch, možná mam vidiny

kstablova
9. únor 2017

@tangerina něco vidím. Nevím, jestli duch nebo ryska, ale i Tvůj graf vypadá slibně. Držím palce!!

cisama
9. únor 2017

Holky můžu se zeptat, v noci jsem byla na wc a napít,pak jsem zalehla a spala dál. Ráno jsem měřila ve stejnou dobu,je možné aby tato noční procházka ovlivnila teplotu. Nikdy to v noci nedělám.

risu
9. únor 2017

@cisama jak dlouho jsi spala pred merenim?

cisama
9. únor 2017

Psala jsem tak dvě hodiny ,pak noční putování a ráno jsem stávala po necelých třech hodinách.

risu
9. únor 2017

@cisama to by nemelo vadit. Mela vys spat aspon ty tri hodiny pred merenim. Ale zapis si k te hodnote poznamku, kdyby ti to nesedelo, tak ji vyloucis.

kriistin
15. únor 2017

Můj graf

lory303
15. únor 2017

Ahoj Holky, přikládám svůj graf. Myslíte, že je šance, když po ovulce je takový velký vzestup nahoru? většinou u Vás vidím, že teplota pomalu stoupá. Dnes jsem 6DPO.

klerik
15. únor 2017

@lory303 ahoj lory, na tom moc nezalezi. U kazde se to lisi a treba i cyklus od cyklu. Vsak kdyz se podivas na FF na tehotenske grafy, tak uvidis, ze vicemene jedine spolecne maji to, ze teplota nakonec neklesla (a to jeste taky ne vzdy) Sance je tak i tak 🙂 Rozhodujici je to spis od 10dpo. Hodne stesti a drzim palce 🙂 Jak dlouhou mas LF?

lory303
15. únor 2017

@klerik ahojky, moc díky za odpověd 🙂 já mám LF vetsinou 11-12dní, jen minuly mesic to bylo divne, to byla jen 7 dní. Pila jsem Kontryhel, tak si rikam, zda mi to ten cyklus nerozhodilo. Tehotensky test asi nema cenu delat drive jak den pred MS ze?

digisek
15. únor 2017

@lory303 já když pila kontryhel tak mi to cyklus rozhodilo a posunulo ovu o dost dál než by měla být a tím pádem zkrátilo LF.......takže já když ho piju tak jen den nebo dva při bolestech u MS a víc nic......takže ti to klidně mohl taky posunout............a 7 dní je na uhnízdění fakt málo

lory303
15. únor 2017

@digisek já už ho nepiju vůbec, dr.mi rekla, že zpusobuje potraty, to jsem vubec netusila 🙄 objednala jsem si čaj Ludmily Mojžíšové, nemáš s ním zkušenost? 🙂

digisek
15. únor 2017

@lory303 jj mám...taky ho mám.....ale nejak to s těma bylinkama nepřeháním......ten kontryhel piju jen na bolest a pak před ovu občas ten Mojžíšové.......ale že by to mělo takovej účinek že si dáš 3 čaje a otěhotníš tak takové zázraky to nejsou....hlavně účinej jakýchkoli bylinek se projeví až po nějaké době užívání....cca 3 měsíce.......takže za mě asi tak, že cokoli na podporu je dobře ale všeho s mírou

klerik
15. únor 2017

@lory303 tak klidně to můžeš 10dpo zkusit, ale spíš tak brzy pocitej s negativnim vysledkem. Nicméně dost holek ma ducha i pred ms, tak proc ne 🙂 Ja jsem vzdycky testovala uz pred ms abych si nedelala moc velke nadeje.. Ale nekdo to ma presne naopak.

lory303
15. únor 2017

@klerik ja prave taky testuji vzdy pred MS abych si nedelala nadeje, ale stejne si je vzdy delam i kdyz je negativni, protoze si reknu co kdyz bylo jeste brzy, ale nakonec MS vzdy dorazila ☹

tangerina
15. únor 2017

@lory303 ja se rozhodla od tohoto cyklu čekat az do termínu ms. Poslední dva cykly jsem mela duchy, dokonce zpoždění a stejne nic, akorat jsem se vic trapila

olinage
16. únor 2017

Co myslite? Testovt chci az s pripadnym vynechanim.

lory303
16. únor 2017

@tangerina asi to tak taky udelam... a jak dlouho se snažíte o mimi? Je u vás vše v pořádku? my mame spatny spermiogram, ale prej prirozene otehotnet muzu.

lory303
16. únor 2017

@olinage kdy byla ovulka? 3.2. nebo 7.2.? v tehle aplikaci se totiz nevyznam..

olinage
16. únor 2017

@lory303 6.2. ta vyznačená tmavší zelená

lory303
16. únor 2017

@olinage jj.blbe jsem to naspsala, chtela jsem napsat 3.2. nebo 6.2... zatím to vypadá dobře, kdy máš mít MS? já mám grafík takový..

olinage
16. únor 2017

@lory303 21.2. doufam ze se teplota udrzi a bude moznost testovat 🙂
mas pekny pokles 6ty den po ovu 🙂

lory303
16. únor 2017

@olinage ty jo, ty mas dlouho luneární fázi.. já to mam dostat už v nedeli což bude 11 DPO, tak jsem zvedava, ale začína me bolet v krizi a boli me bricho jako pred MS ☹ ty se jak citis?

olinage
16. únor 2017

@lory303 jj delší na nervy. 🙂 to nic nemusí znamenat. ono ty pocity jsou dosti v hlavě.
Já nic nepociťuju. Dlouho mě bolel podbřišek asi od 3dpo ale už je to podstatně lepší. Tak se necháme překvapit. a budeš dřív testovat? nebo čekat do neděle případně po vynechání?

lory303
16. únor 2017

@olinage vždy jsem testovala před, pak jsem byla zklamana nebo si rekla, ze bylo treba brzy a MS stejne dorazila... asi počkam do nedele nebo pondelí.. včera jsem si delala ovu test, protoze jsem byla tento mesic na injekci pregnylu, tak jsem chtela vedet zda ho mam jeste v tele a mela jsem na ovu slabou druhou čárku, takze pregnyl jeste v tele mam, takze kdybych testovala TT drive mohla by tam byt pregnylova carka a ja se zbytecne radovala.

olinage
16. únor 2017

@lory303 tak to drzim palecky. Ono je fakt lepsi pockat, sice delsi doma nadeji, ale lepsi nez lovit duchy a jak pises byt zklamana.

Strana