icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

klerik
16. únor 2017

@lory303 graf vypadá pěkně. držím palce 🙂 neděle už bude za chviličku👍

lory303
16. únor 2017

@klerik dekuji 😘

kato5
16. únor 2017

@tangerina jak to vypadá s testíkama? Už je výraznější? Já mám mít MZ v neděli a mám podobného ducha jako ty v příspěvku.

lory303
16. únor 2017

@kato5 ahojky, a kolikátý jsi den po ovulaci?

kato5
16. únor 2017

@lory303 10 DPO.

lory303
16. únor 2017

@kato5 vidím dušíka 🙂 já jsem dnes teprve 7DPO. Takže asi s testováním počkam.

lory303
16. únor 2017

@kato5 a cítíš nejake priznaky? nebo jak pred MS?

tangerina
16. únor 2017

@kato5 ja mela dva dny zpoždění a pak jsem to dostala, takze u me bohuzel zas nic ☹

kato5
16. únor 2017

@lory303 žádné příznaky vjqko před MZ, vždycky mě pobolivalo hlava a teď nic.

kato5
16. únor 2017

@tangerina Tak to mě mrzí. Já to měla takto už 2 x po sobě, jednou jsem to dostala o 2 dny dřív, dělali mi před tím hCG z krve kvůli rtg a bylo tam a pak jsem měla zpoždění 8 dnů a zase krvácení. Doktorka mi nasadila ultrogestan, prý to může být nedostatkem progesteronu a gekem.Tak uvidíme, jestli pomůže.

klerik
17. únor 2017

Ty jo holky, ja snad te ovulace nedockam. 13dc jsem se radovala, ze se mi po revizi aspon mozna zkrati cyklus, kdyz mam takovy celkem silny test a dneska 16dc a porad je skoro stejny 😀 Teplota zatim taky zadnou ovu neukazuje, tak snad jeste bude..

olinage
17. únor 2017

Dnes to nevypada vubec dobre.. :-/

klerik
17. únor 2017

@olinage To opravdu moc dobře nevypadá..☹ Dneska to máš dostat?

olinage
17. únor 2017

@klerik prave ze az za 4 dny v utery. Na nidaci se mi zda pozde. Stejne nezbyva nez cekat.

klerik
17. únor 2017

@olinage Tak to má ještě čas stoupnout 🙂 Držím palce!

olinage
17. únor 2017

@klerik diky. Doufam ze to je jen nejaky vykrik do tmy. 🙂

lory303
17. únor 2017

@olinage uvidíš zítra jestli stoupne, doufám, že ano... mě bolí vaječníky a mam nafoukle bricho ☹ jak pred MS ☹ prsa me vubec ale neboli.. a tohle je dnesní graf

lory303
17. únor 2017
klerik
17. únor 2017

@lory303 to vypadá, že máš našlápnuto na krásný trojfázový graf👍

lory303
17. únor 2017

@klerik faaaakt? co to znamena? 🙏

lory303
17. únor 2017

@klerik mě příjde tvůj test už dost pozitivni 🙂 řekla bych, že zítra nebo pozítří by mohla přijít ovulka... já nikdy takhle pěkně pozitivní ovu test neměla.

klerik
17. únor 2017

@lory303 to je vlastně ideální těhotenský graf (ale samozřejmě bohužel, to že je trojfázový nestačí jako potvrzení těhu, pořád může přijít MS..) Teploty se drží na jedné úrovni před ovu, po ovulaci vyskočí na vyšší úroveň, pak v ideálním případě následuje jednodenní nidační pokles, po kterém teplota vyskočí ještě výš než byla před tím a tam už se zhruba drží a následuje pozitivní TT 🙂 Víceméně ten pokles a ta trojfázovost podle statistik z FF znamenají vyšší pravděpodobnost těhotenství. Tak doufám, že to bude tvůj případ!

klerik
17. únor 2017

@lory303 a asi se říká třífázový ne trojfázový 😀

klerik
17. únor 2017

@lory303 A k těm mým testům, no možná nejtmavší byl ten včerejší, dneska to bylo o trochu světlejší, ale ne moc přesvědčivě. Prostě budu testovat dál a uvidím jestli to bude zesvětlovat nebo to ještě ztmavne. A taky ještě uvidím, co udělá teplota 😀 #jdemenatověděcky

lory303
17. únor 2017

@klerik děkuji ti moc za vysvětlení, ale nedavam tomu nadeji, protoze me boli bedra a to mam vzdy pred MS, takze by to musel byt velky zazrak... navic ani bradavky me neboli.. to cekaní je vzdy sílene ☹ ty ted cekas na ovulku, ze? 🙂

klerik
17. únor 2017

@lory303 čekám čekám, bylo by fajn, kdyby to vyšlo na víkend👍 ale plánovat se to u mě holt moc nedá..

cisama
17. únor 2017

@olinage taj koukám že jsme na tom úplně stejně jako přes kopírák jen s rozdílem že zítra by MS měla přijet nejpozději v pondělí

klara015
18. únor 2017

Co myslite?
Muj graf.

risu
18. únor 2017

@klara015 tak jako na wz ti reknu, ze z tohoto se nic poznat neda ;) chybi ti teploty pred ovulaci...

klara015
18. únor 2017

@risu bohuzel jsem nemerila od zacatku. To jsem delala pouze OT.

Strana