Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@tangerina Tak to mě mrzí. Já to měla takto už 2 x po sobě, jednou jsem to dostala o 2 dny dřív, dělali mi před tím hCG z krve kvůli rtg a bylo tam a pak jsem měla zpoždění 8 dnů a zase krvácení. Doktorka mi nasadila ultrogestan, prý to může být nedostatkem progesteronu a gekem.Tak uvidíme, jestli pomůže.
@lory303 to je vlastně ideální těhotenský graf (ale samozřejmě bohužel, to že je trojfázový nestačí jako potvrzení těhu, pořád může přijít MS..) Teploty se drží na jedné úrovni před ovu, po ovulaci vyskočí na vyšší úroveň, pak v ideálním případě následuje jednodenní nidační pokles, po kterém teplota vyskočí ještě výš než byla před tím a tam už se zhruba drží a následuje pozitivní TT 🙂 Víceméně ten pokles a ta trojfázovost podle statistik z FF znamenají vyšší pravděpodobnost těhotenství. Tak doufám, že to bude tvůj případ!

@lory303 graf vypadá pěkně. držím palce 🙂 neděle už bude za chviličku👍