icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

fanunka
5. říj 2017

ale tak jaktooo že mi ten program sám nezaznamenal že proběhla ovulace :(

hlasimse
5. říj 2017

@fanunka To je zvláštní, že program ovulaci neukazuje - předchozích 6 teplot před vzestupem je o dost nižší než ty poslední 3... Možná je ten program zmaten tou vysokou teplotou na začátku cyklu nebo nějakou tou vyšší teplotou před poklesem? Třeba funguje jinak a čeká na víc teplot...

fanunka
5. říj 2017

@hlasimse taky mě to napadlo že je možná zmatený tou teplotou v době menstruace.... ale mě doktorka říkala ať měřím i v době menstruace...

dasa.77
5. říj 2017

@janickazabicka doporučují ranní moč,ale realita je jiná,pokud jde opravdu o začátek.... protože sice se počítá s tím,že v noci nepiješ a na wc nejdeš,ale ona ta moč je "naředěná hladinou z předešlého dne".Hcg stoupá postupně a znásobuje se cca co dva dny.Takže ta druhá,nebo odpolední moč už může mít v sobě víc hCG. Chápeš jak to myslím? Já taky hodně dlouho měla na začátku silnější testy z druhé moči,nebo z odpolední,než z té první ranní.A nejsem jediná.Stačí si projít příspěvky,kde holky vkládaly svoje těhu testy od prvních duchů až po dálnice.

dasa.77
5. říj 2017

@fanunka ten graf je naprosto v pořádku. Ještě Ti chybí jeden den vyšších teplot,aby ji aplikace vyznačila a musí být stejná jako ty předchozí 3 a nebo ještě vyšší.

fanunka
5. říj 2017

@dasa.77 a co kdyz bude nižší? Tak ovulace neprobehla? Ac jsem mela 3 teploty vyšší nez predchozich 6 a byl ovulacni test pozitivni?

dasa.77
5. říj 2017

@fanunka proběhla,ale je možné,že ji pak nevyznačí ani zítra 😉

fanunka
5. říj 2017

@dasa.77 ntvle to je věda🙂 diky

dasa.77
5. říj 2017

@fanunka však si to schválně cvičně vyzkoušej,používáš womenzone a tam to můžeš vepsat i s předstihem a pak smazat. Uvidíš,jakou budeš muset zadat teplotu,aby byla ovulace vyznačena. Jen si hlavně nevymaž- nepřepiš ty skutečné původní. Ať v tom pak nemáš zbytečné zmatky

fanunka
5. říj 2017

@dasa.77 no jooooo ty jsi chytraa. To mě nenapadlo. Ikdyby teplota klesla pise to ze ovulace zjistena na 2.10. Ty jooo tak to vypada ze probehla i dle bt. To měření je fakt dobryy. Nechapu jak jsem bez toho mohla zit 🙂

dasa.77
5. říj 2017

@fanunka jo,nemám hlavu jenom na účes 😂

janickazabicka
5. říj 2017

@dasa.77 ahojky jj vím jak to myslíš. Tak já to třeba nějak zkusím 😀😀
Dneska už nebudu dávat graf dám vám rano aktuální 😀🐸🐸🕊
Snad bude vše ok 🐇

janickazabicka
6. říj 2017

Ahojky a dobré ráno tak jsem tu s tím grafem 🐸🐸🕊

fanunka
6. říj 2017

@dasa.77 no to teda nemáš 🙂

fanunka
6. říj 2017

@janickazabicka tak aby takhle vysoké už zůstali 🙂 očekávaná MS má přijít kdy?

dasa.77
6. říj 2017

@janickazabicka za graf děkujeme a ještě ten test se dvěma // a máš splněno

fanunka
6. říj 2017

@janickazabicka ale teda ten pozitivni test 23. Mi porad lezi v hlave 🙂

fanunka
6. říj 2017

Holky vy sem vubec nedavate ty grafy tak sup sup se s nimi

hlasimse
6. říj 2017

@janickazabicka Tohle vypadá dobře!

janickazabicka
6. říj 2017

@hlasimse
@fanunka
@dasa.77
Holky test jsem zkusila z té druhé ranní a vůbec nic. Ms necekam za 4 dny a dnes beru poslední utros.
Jinak ten test a ty teploty okolo toho 22.9. A 23.9. Z toho jsem taky zmatená 😁😁

dasa.77
6. říj 2017

@janickazabicka od kterého dne ho bereš???

janickazabicka
6. říj 2017

@dasa.77 vzdy zacinam tak 2 az 3 dny po pozitivnim testu. rikaji ze kdyby se bral drive, tak muze zastavit ovulaci.

dasa.77
6. říj 2017

@janickazabicka Ano,to vím. Když bys ho brala 10-12 dní,vůbec nic se nestane,uškodit Ti to nemůže

janickazabicka
6. říj 2017

@dasa.77 mám ho na 10 dní dní. 😊

fanunka
7. říj 2017
janickazabicka
7. říj 2017

Krásné ráno děvčata 😊

fanunka
7. říj 2017
janickazabicka
7. říj 2017

@fanunka doufejme že v tomto tempu budeme i pokračovat s prdíkem 😘😍

fanunka
7. říj 2017

@janickazabicka mas to napinave. Tvujbgraf chci videt kazde rano tak ho sem koukej peclive davat :*

hlasimse
7. říj 2017

@janickazabicka Těhotenství?! 🙂

Strana