Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@fanunka To je zvláštní, že program ovulaci neukazuje - předchozích 6 teplot před vzestupem je o dost nižší než ty poslední 3... Možná je ten program zmaten tou vysokou teplotou na začátku cyklu nebo nějakou tou vyšší teplotou před poklesem? Třeba funguje jinak a čeká na víc teplot...
@janickazabicka doporučují ranní moč,ale realita je jiná,pokud jde opravdu o začátek.... protože sice se počítá s tím,že v noci nepiješ a na wc nejdeš,ale ona ta moč je "naředěná hladinou z předešlého dne".Hcg stoupá postupně a znásobuje se cca co dva dny.Takže ta druhá,nebo odpolední moč už může mít v sobě víc hCG. Chápeš jak to myslím? Já taky hodně dlouho měla na začátku silnější testy z druhé moči,nebo z odpolední,než z té první ranní.A nejsem jediná.Stačí si projít příspěvky,kde holky vkládaly svoje těhu testy od prvních duchů až po dálnice.
@dasa.77 ahojky jj vím jak to myslíš. Tak já to třeba nějak zkusím 😀😀
Dneska už nebudu dávat graf dám vám rano aktuální 😀🐸🐸🕊
Snad bude vše ok 🐇
@janickazabicka tak aby takhle vysoké už zůstali 🙂 očekávaná MS má přijít kdy?
@janickazabicka za graf děkujeme a ještě ten test se dvěma // a máš splněno
@janickazabicka ale teda ten pozitivni test 23. Mi porad lezi v hlave 🙂
Holky vy sem vubec nedavate ty grafy tak sup sup se s nimi
@janickazabicka Tohle vypadá dobře!
@janickazabicka od kterého dne ho bereš???
@dasa.77 vzdy zacinam tak 2 az 3 dny po pozitivnim testu. rikaji ze kdyby se bral drive, tak muze zastavit ovulaci.
@janickazabicka Ano,to vím. Když bys ho brala 10-12 dní,vůbec nic se nestane,uškodit Ti to nemůže
@dasa.77 mám ho na 10 dní dní. 😊
@janickazabicka nooooo
@fanunka doufejme že v tomto tempu budeme i pokračovat s prdíkem 😘😍
@janickazabicka mas to napinave. Tvujbgraf chci videt kazde rano tak ho sem koukej peclive davat :*
@janickazabicka Těhotenství?! 🙂

ale tak jaktooo že mi ten program sám nezaznamenal že proběhla ovulace :(