icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
11. lis 2017

@fanunka no máš to pěkně divoké. Držím ať nepřijde 😊

fanunka
11. lis 2017

@janickazabicka no ja tenhle mesic mam fakt divokej po ovu hroznej prujem i s horeckou pak naopak zacpa pak prvni hormonalni injekce ted jsme v madarsku v termalech takze pro telo taky zmena

janickazabicka
11. lis 2017

@fanunka to asi jo no. Tak uvidíš až se vrátíte. Bum bude kdy?
Mě stále píchá v tom podbřišku a kolem Třísla vůbec nevím co by to mohlo být. Prvé jsem myslela že je to s příchodem ms ale neodeznelo to. 😕

fanunka
11. lis 2017

@janickazabicka to budes jen nejak namozena nedelalas ted nekdy nejake kreace? No womenzone mi ukazuje uz jen dve policka na zapsani teploty ale dle ty doby po ovulaci (si nepamatuju ten bazev)bych to mela dostat zitra

janickazabicka
11. lis 2017

@fanunka kreace žádné nedělám 😂😂
Vůbec se chovám běžně. No uvidíme co u dalších dnech.

svaska
11. lis 2017

@fanunka si políčka kdyžtak přidáš 😉

svaska
11. lis 2017

@fanunka promiň bylo pro Janičkažabička

janickazabicka
11. lis 2017

@svaska co mělo být pro mě? Asi se mi to neukázalo 😊

svaska
12. lis 2017

@janickazabicka ze si políčka kdyžtak přidáš 🙂

myjusiatko
12. lis 2017

Ja dnes pozitivny ovu test. 🙂 takze zajtra/pozajtra ovu. Som zvedava ci bude tento mesiac nejaka zmena.

svaska
12. lis 2017

Ahojky, tak já dnes takto, tak fakt nevím

myjusiatko
12. lis 2017

@svaska a nebola ovu az 6.11.?

svaska
12. lis 2017

@myjusiatko Hele já už fakt nevím a popravdě už se na to ani nesnažím přijít a čekám co dál teplota a kdy přijde MS abych mohla tento šílený měsíc zhodnotit. Ale ovu mívám vždy po teplotě 36,2 to je moje minimum, tento měsíc teda v tom případě tak 10x 😀 😀 tak proto už nad tím ani nepřemýšlím

dasa.77
12. lis 2017

@svaska Mám pocit,že jsi zmínila,že občas takhle dlouhé cykly míváš. U mě to bylo podobně a naopak horší,když jsme se cíleně snažili o miminko a já to dost hrotila. Cykly se víc a víc prodlužovaly. Ale podle toho grafu bych řekla,že ovu byla jak ji program vyznačil a rozhodně to nevidím jako bez šance na těhotenství. Máš nějaké bolesti v podbřišku? Napadá mě,zda nemůžeš mít cystu. Taky jsem to tak měla...výkyvy teplot.... a i ta těhotenská křivka vypadala podobně šíleně. 😝😉

svaska
12. lis 2017

@dasa.77 Já nad tou cystou taky přemýšlela, jenže nevím jak dlouho mám čekat zda přijde MS nebo ne. Bolí mě chvílemi břicho jak při MS a poslední dva dny už jsem i taková jak balon tak pořád čekám, že dorazí, uvidíme ještě pár dní když nic valím k doktorovi ať na mně koukne.

fanunka
12. lis 2017

Hmm tak hlasim 1DC takze IVF me tento cyklus nemine achjooo :( beeeee bee

svaska
12. lis 2017

@fanunka ☹ No tak ber to tak jak to je, a věřím, že tam budeš těhotná raz dva

fanunka
12. lis 2017

@svaska no uz mam za sebou 2IVF a ani jedno nevyslo :( dost jsem sazela ze se nam to povede prirozene kdyz jsme oba ok achjo

svaska
12. lis 2017

@fanunka Já tě nebudu utěšovat to mi přijde blbý, když sama dítě mám tak je mi jasný jak je to hrozny, když člověk chce a nejde to. Ale jste oba zdraví takže možná malinko později, ale určitě těhotná budeš. Moje sousedka taky několikrát neuspesne a ted za mesic rodí. Někdo si tu cestu holt musí vybojovat, o to krásnější to bude v cíli 😉

janickazabicka
12. lis 2017

@svaska a proč bych si měla přidávat políčka? Promiň asi jsem trochu mimo.
To @fanunka říkala že má málo políček 😁

fanunka
13. lis 2017

@svaska ja vim ale zatim se jeste nehroutim. Jen mam strach ze ten chlap mi utece :( za jinou ktera mu dite da

svaska
13. lis 2017

@janickazabicka tak to jsem mimo Já, nějak jsem se v tom ztratila 😨

svaska
13. lis 2017

@fanunka jestli te ma upřímne rad, tak neuteče 🙂

lesjana
13. lis 2017

Tak se také přidávám do skupinky. Po vysazení antikoncepce 4 měsíce bez menstruace, ale protože bylo léto a dovolené, tak jsem to nechala být a na agolutinu byla až v polovině září...Po agolutinu jsem to 6. den dostala a pak hned za 2 týdny přišla silná menstruace znova. Tak jsem se začla trochu sledovat a měřit BT a od 12. října to už vypadá na normální i když delší cyklus, tak doufám že dostanu buď konečně normálně menstruaci nebo jí nedostanu z těch správných důvodů ;) I když mi přijde, že mám oproti ostatním grafům ty teploty hodně konstantí, nezdá se vám?

brokovich
13. lis 2017

@lesjana krásný graf, mohl by byt i vitezny 😉 teploty mi prijdou ok ☺

svaska
13. lis 2017

@lesjana taky bych řekla že krásný a snad i vítězný 😉

lesjana
13. lis 2017

@svaska
@brokovich To bych byla moc šťastná 🙂 je to fakt napínavý to měření..🙂 Čtvrtek pátek sem měla lehounké píchání v podbřišku, v sobotu začla lehce bolest jak před menstruací a včera a dnes už zase necítím nic...tak sem fakt zvědavá, ale s testováním bych chtěla vydržet až na 18. den po ovulaci...

janickazabicka
13. lis 2017

@svaska 😂😂

svaska
14. lis 2017

Tak se přidávám do klubu. Dnes takto a začala jsem špinit, takže zítra 1DC a jedeme nanovo. To jsem zvědavá co po tomto přinese další měsíc 🙂

modrypitrisek
14. lis 2017

@svaska A jak dlouhou míváš LF? Mně to taky přijde, že ovulka byla pozdějc. Ale byla.

Strana