Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka no ja tenhle mesic mam fakt divokej po ovu hroznej prujem i s horeckou pak naopak zacpa pak prvni hormonalni injekce ted jsme v madarsku v termalech takze pro telo taky zmena
@fanunka to asi jo no. Tak uvidíš až se vrátíte. Bum bude kdy?
Mě stále píchá v tom podbřišku a kolem Třísla vůbec nevím co by to mohlo být. Prvé jsem myslela že je to s příchodem ms ale neodeznelo to. 😕
@janickazabicka to budes jen nejak namozena nedelalas ted nekdy nejake kreace? No womenzone mi ukazuje uz jen dve policka na zapsani teploty ale dle ty doby po ovulaci (si nepamatuju ten bazev)bych to mela dostat zitra
@fanunka kreace žádné nedělám 😂😂
Vůbec se chovám běžně. No uvidíme co u dalších dnech.
@svaska co mělo být pro mě? Asi se mi to neukázalo 😊
@janickazabicka ze si políčka kdyžtak přidáš 🙂
@svaska a nebola ovu az 6.11.?
@myjusiatko Hele já už fakt nevím a popravdě už se na to ani nesnažím přijít a čekám co dál teplota a kdy přijde MS abych mohla tento šílený měsíc zhodnotit. Ale ovu mívám vždy po teplotě 36,2 to je moje minimum, tento měsíc teda v tom případě tak 10x 😀 😀 tak proto už nad tím ani nepřemýšlím
@svaska Mám pocit,že jsi zmínila,že občas takhle dlouhé cykly míváš. U mě to bylo podobně a naopak horší,když jsme se cíleně snažili o miminko a já to dost hrotila. Cykly se víc a víc prodlužovaly. Ale podle toho grafu bych řekla,že ovu byla jak ji program vyznačil a rozhodně to nevidím jako bez šance na těhotenství. Máš nějaké bolesti v podbřišku? Napadá mě,zda nemůžeš mít cystu. Taky jsem to tak měla...výkyvy teplot.... a i ta těhotenská křivka vypadala podobně šíleně. 😝😉
Hmm tak hlasim 1DC takze IVF me tento cyklus nemine achjooo :( beeeee bee
@fanunka Já tě nebudu utěšovat to mi přijde blbý, když sama dítě mám tak je mi jasný jak je to hrozny, když člověk chce a nejde to. Ale jste oba zdraví takže možná malinko později, ale určitě těhotná budeš. Moje sousedka taky několikrát neuspesne a ted za mesic rodí. Někdo si tu cestu holt musí vybojovat, o to krásnější to bude v cíli 😉
@janickazabicka tak to jsem mimo Já, nějak jsem se v tom ztratila 😨
Tak se také přidávám do skupinky. Po vysazení antikoncepce 4 měsíce bez menstruace, ale protože bylo léto a dovolené, tak jsem to nechala být a na agolutinu byla až v polovině září...Po agolutinu jsem to 6. den dostala a pak hned za 2 týdny přišla silná menstruace znova. Tak jsem se začla trochu sledovat a měřit BT a od 12. října to už vypadá na normální i když delší cyklus, tak doufám že dostanu buď konečně normálně menstruaci nebo jí nedostanu z těch správných důvodů ;) I když mi přijde, že mám oproti ostatním grafům ty teploty hodně konstantí, nezdá se vám?
@svaska
@brokovich To bych byla moc šťastná 🙂 je to fakt napínavý to měření..🙂 Čtvrtek pátek sem měla lehounké píchání v podbřišku, v sobotu začla lehce bolest jak před menstruací a včera a dnes už zase necítím nic...tak sem fakt zvědavá, ale s testováním bych chtěla vydržet až na 18. den po ovulaci...
@svaska 😂😂
@svaska A jak dlouhou míváš LF? Mně to taky přijde, že ovulka byla pozdějc. Ale byla.

@fanunka no máš to pěkně divoké. Držím ať nepřijde 😊