icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

fanunka
15. lis 2017

@svaska ajajajajaj :( já tento měsíc neměřím, jelikož mě čeká IVF a hormony tak na měření kašlu

svaska
15. lis 2017

@modrypitrisek Já ani nevím, měřím první měsíc, a tento byl fakt zmatenej.

svaska
15. lis 2017

@fanunka Aspoň si od toho trochu odpočneš. Já MS nikde, včera jsem večer zašpinila a dnes zatim nic.

janickazabicka
19. lis 2017

áhojky holky tak co jak frcite, nekde nejake novinky??
Ja tenhle mesic takto, mam za sebou prvni 3 mereni, tak uvidime, jen je to v praci ted narocne otevirame ve ctvrtek novou prodejnu, takze je toho ted dost, snad stihnu alespon vlastni ovulku pojistit 😀

fanunka
19. lis 2017

@janickazabicka ahooj no mas to krasny. nic noveho ja tento mesic nemerim zitra jdu na predoperacni vysetreni a ve stredu jdu na kontrolu do CARu tak uvidim co se mnou bude

rosalline
19. lis 2017

Ahoj holky, měříme grafy už skoro rok, ale že ho mám tenhle měsíc ukázkový ? 🙂

fanunka
19. lis 2017

@rosalline no jooo to je moc povedeny grafik

rosalline
19. lis 2017

@fanunka viiiiiiiď, ten implementační pokles, nástup třetí fáze Jsem zvědavá na zítřek, to asi bude takové napůl rozhodující 😉 Nicměně dělala jsem si test 9dpo a negativní, to bylo včera

fanunka
19. lis 2017

@rosalline hmm to jo presne ten pokles zahnizdeni to je krasny

rosalline
19. lis 2017

@fanunka děkuji za souznící komentář ❤

skripmart
19. lis 2017

http://fertilityfriend.com/home/6cc42f

A tady je můj graf .... tak snad teplota neklesne 🙂

myjusiatko
19. lis 2017

Tu je moj. Dnes som mala dostat ms a zatial nic. Bud sa mi predlzila konecne lf alebo sa mozno zadarilo. Tesim sa na teplotu rano. 🙂

ileni
20. lis 2017

Jsem zvědavá, co se vyklube z mého grafu

lucy0511
20. lis 2017

@janickazabicka ahoj jak se mas? U nás teď čekáme jestli clostribegyt zabral nebo ne 🙂 🙂 🙂 a sem zvědavá jak se vyvine ten můj graf 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
20. lis 2017

@lucy0511 ahojky ale jo docela to jde, hodně pracovně. 10 hod denně v práci, snad se mi tím pracovním Zaprahem nějak nerozhodí cyklus. Jinak u mě takto. Tak jsem zvědavá 😂😊

janickazabicka
20. lis 2017

@fanunka ha ha zatím tam není nic moc ke koukání 😂

lucy0511
20. lis 2017

@janickazabicka teda ty prace musí být trochu masakr. A graf zatím zajímavej 🙂 🙂 já sem zvědavá jestli u mě ta taplota půjde nahoru 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
20. lis 2017

@lucy0511 no taky jsem zvědavá co z toho mého bude. 😊 musíme věřit a přivolat si pozitivní myšlenky 😀

lucy0511
20. lis 2017

@janickazabicka já už to nějak přestávám hrotit když to tenhle měsíc nedopadne tak další cyklus budu pokračovat s clostribegytem

janickazabicka
20. lis 2017

@lucy0511 to sice ano. Já to taky tak nehrotim ale myslím pozitivně. 😊 a hlavně nová práce mě natolik zaměstná že nemam šanci myslet na miminko 😀 což je dobře. 😊 ale pozitivní přístup si nechávám. 😂
A ten clostik můžeš užívat jen 3 měsíce víš to? 😊

modrypitrisek
20. lis 2017

Ovulka předpokládám byla 21DC, ne 20DC, že? A za předpokladu, že 19DC byl sex s ochranou, 22DC bez, tak asi stejně nic nehrozí, že...

https://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatu...

lucy0511
21. lis 2017

@janickazabicka jj vím já ho teď měla poprvé tak sem zvědavá udělal mi folikuli na obou vaječnících ale větší na pravým a tam nemám vejcovod tak se uvidí ale BT a ovu testů byla i ovulace dýl tak se uvidí jak to dopadne 🙂 🙂 🙂 ale dne graf takto 🙂 🙂

janickazabicka
21. lis 2017

Ahojky holky jak jste se měli? U nás obchod finišuje a ve čtvrtek otevíráme 😀 jsem zvědavá jak dopadneme 😀😁
Jinak můj graf takto.. Je možné že stále klesáme??? Je to divné. 😂

lucy0511
21. lis 2017

@janickazabicka ahoj užij plně klidně ti to takhle může před ovu klesat 🙂 🙂

lucy0511
21. lis 2017

@lucy0511 koukám jak si ten můj telefon píše co chce mělo tam být jenom ,,úplně klidně,, 🙂 🙂 🙂

myjusiatko
22. lis 2017

Holky, tak z me lf 4-5 dni je najednou tento mesic tohle!

lucy0511
22. lis 2017

@myjusiatko ale to vypadá nadějně 🙂 🙂

janickazabicka
22. lis 2017

Prosím Vestecke koule zapnout 😂😂

janickazabicka
22. lis 2017

@lucy0511 no jsem zvědavá jak to bude 😂😂
@myjusiatko ty jo to je strašně fajn že se ti to prodloužilo. Zreaa je to na pár měsíců poslední prodloužení 😍😍

lucy0511
22. lis 2017

@janickazabicka no já nevím nějak mi nepřijde že by se ten můj graf chystal na těhotenství 🙂 🙂 🙂

Strana