Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@modrypitrisek Já ani nevím, měřím první měsíc, a tento byl fakt zmatenej.
@janickazabicka ahooj no mas to krasny. nic noveho ja tento mesic nemerim zitra jdu na predoperacni vysetreni a ve stredu jdu na kontrolu do CARu tak uvidim co se mnou bude
http://fertilityfriend.com/home/6cc42f
A tady je můj graf .... tak snad teplota neklesne 🙂
@janickazabicka ahoj jak se mas? U nás teď čekáme jestli clostribegyt zabral nebo ne 🙂 🙂 🙂 a sem zvědavá jak se vyvine ten můj graf 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 ahojky ale jo docela to jde, hodně pracovně. 10 hod denně v práci, snad se mi tím pracovním Zaprahem nějak nerozhodí cyklus. Jinak u mě takto. Tak jsem zvědavá 😂😊
@fanunka ha ha zatím tam není nic moc ke koukání 😂
@janickazabicka teda ty prace musí být trochu masakr. A graf zatím zajímavej 🙂 🙂 já sem zvědavá jestli u mě ta taplota půjde nahoru 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 no taky jsem zvědavá co z toho mého bude. 😊 musíme věřit a přivolat si pozitivní myšlenky 😀
@janickazabicka já už to nějak přestávám hrotit když to tenhle měsíc nedopadne tak další cyklus budu pokračovat s clostribegytem
@lucy0511 to sice ano. Já to taky tak nehrotim ale myslím pozitivně. 😊 a hlavně nová práce mě natolik zaměstná že nemam šanci myslet na miminko 😀 což je dobře. 😊 ale pozitivní přístup si nechávám. 😂
A ten clostik můžeš užívat jen 3 měsíce víš to? 😊
Ovulka předpokládám byla 21DC, ne 20DC, že? A za předpokladu, že 19DC byl sex s ochranou, 22DC bez, tak asi stejně nic nehrozí, že...
@janickazabicka jj vím já ho teď měla poprvé tak sem zvědavá udělal mi folikuli na obou vaječnících ale větší na pravým a tam nemám vejcovod tak se uvidí ale BT a ovu testů byla i ovulace dýl tak se uvidí jak to dopadne 🙂 🙂 🙂 ale dne graf takto 🙂 🙂
@janickazabicka ahoj užij plně klidně ti to takhle může před ovu klesat 🙂 🙂
@myjusiatko ale to vypadá nadějně 🙂 🙂
@lucy0511 no jsem zvědavá jak to bude 😂😂
@myjusiatko ty jo to je strašně fajn že se ti to prodloužilo. Zreaa je to na pár měsíců poslední prodloužení 😍😍
@janickazabicka no já nevím nějak mi nepřijde že by se ten můj graf chystal na těhotenství 🙂 🙂 🙂

@svaska ajajajajaj :( já tento měsíc neměřím, jelikož mě čeká IVF a hormony tak na měření kašlu