icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
22. lis 2017

@lucy0511 nikdy neříkej nikdy 😁

lucy0511
22. lis 2017

@janickazabicka no nevím už sem dost pesimistická 😒

janickazabicka
22. lis 2017

@lucy0511 nesmíš to je to nejhorší vždy musíš věřit že to bude pozitivní

lucy0511
22. lis 2017

@janickazabicka no ještě tak před rokem sem byla optimista a bylo mi to celkem jedno ale teď už je to fakt na palici 😒

svaska
22. lis 2017

Ahoj holky, tak to tu sleduji a držím všem pěsti. Já končím MS ale od včera angína tak zatím neměřím. Ale už se těším 🙂

janickazabicka
22. lis 2017

@lucy0511 já vím no občas to je na palici ale musíme věřit. 😀 pozitivní myšlení hodně mění i celkový postoj 😋

lucy0511
23. lis 2017

@janickazabicka no kdyby je občas je fakt že teď mě to semlelo fakt fest😒

skripmart
23. lis 2017

Holky, hrabe mi?

fanunka
23. lis 2017

Tak holky ja to snazeni vzdala. jdu na IVF -posledni 3. Od vcerejska picham hormony. To budu mit zase v hlave ficak hudaci lidi co jsou se mnou v kontaktu 🙂

fanunka
23. lis 2017

@skripmart kolikaty dc mas?

skripmart
23. lis 2017

@fanunka 24 DC, 11 DPO ...

modrypitrisek
23. lis 2017

@myjusiatko Ty brďo, to jak se Ti povedlo? Teda pokud nejsi těhu :D :D Dělalas pro to něco? Teda myslím pro prodloužení LF, ne pro otěhotnění :D

myjusiatko
23. lis 2017

@modrypitrisek tento mesic jsem zkusila uzivat sarapis pro muze (pripadne pro nekojici sarapis plus).

janickazabicka
23. lis 2017

@skripmart teda myslím že vidím duchačka 😍😍😍 držím vše co mám 😀

janickazabicka
23. lis 2017

Holky tak já dnes takto 😀😀 je to blázinec 😂😂

lucy0511
23. lis 2017

@janickazabicka taky to mám dobrej guláš 🙂 🙂 🙂

janickazabicka
23. lis 2017

@lucy0511 no tak ve tvém grafu už se vůbec nevyznám 😂😂😂

brokovich
23. lis 2017

@lucy0511 Tvůj graf mi přijde v pohodě, mívala jsem podobné. 😉

nita1984
23. lis 2017

Holky, prosím, dá se skloubit dvousmenny nepravidelně dělený program den/noc a měření BT?

lucy0511
24. lis 2017

@janickazabicka
@brokovich
No uvidime co z toho bude dneska šla teplota i trochu dolů 🙂 🙂 🙂

milotova
24. lis 2017

Holky,merim prvni mesic.Na stejnem miste ve stejnou dobu.Myslite,ze je tento "rovny" graf v poradku a teprve bude stoupat? Normalni DC je 35-46. Diky

janickazabicka
24. lis 2017

@skripmart tak co? Dělala jsi dnes. Test? Zajímá mě jestli čárka bude sílit.
Jsem jako na trní 😀

skripmart
25. lis 2017

@janickazabicka ahoj. Sili ... 🙂 papirak je dělám včera večer a digital dneska ráno 🙂

janickazabicka
25. lis 2017

@skripmart tak to je super 😀 moc ti to přeji ale zatím potichoucku gratuluju 😊😊 ať to nezakrikneme 😊 a ted ten tajný recept pro nás všechny 😂😂

janickazabicka
25. lis 2017

Já dnes takto 😀

skripmart
25. lis 2017

@janickazabicka hele nám se zadarilo po dvou měsících nezdaru... kdy jsem merila... použila ovu a conceive gel .. těžko říct jestli by se podařilo i bez něj.... BT ani ovu na tom zásluhu nemají... ovu jen potvrdila dny kdy jsem si myslela že je ... takže i předešlé měsíce jsme se snažili správně.. možná ten gel 🙂

skripmart
25. lis 2017

25 DC ... ze 27denniho cyklu... tak snad bude vše ok

janickazabicka
25. lis 2017

Tak u mě takto. Začíná se nám to vybarvovat 😀😍😍

janickazabicka
25. lis 2017

@skripmart jo aha taky máme gelík? A jak ho používáte vy? Já prvé zaváděla větší množství a ted si to manžel těsně před tím nanese na 😍😋 a pak už teda jako vždy 😂😂

skripmart
25. lis 2017

@janickazabicka aplikovala jsem celou dávku sobě .... na muže jsem nic nepatlala 🙂

Strana