Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@fanunka 😂😂😂😂 ty si dobrá 😂😂
@janickazabicka 🙂 dyt je to pravda 😉
@janickazabicka : týýjo telepatie zrovna jsem na tebe myslela a chystala jsem se ti napsat : tak kde máme tvůj ranní graf 🙂
@fanunka taky dobrý 😂😂😂 no jsem zvědavá co z toho bude. Od ho jestli i takto nízká teplota může být. Při tehu asi ne vid?
I když kamarádka taky měla kolem 37 bt a byla tehu 😀
@janickazabicka hele mě je uplně jasný že zítra budeš mít kolem 36,8 to ti je totiž podobné 🙂
jinak kdyby to někoho zajímalo, tak já mám už za sebou stimulaci a odběr vajíček. do této fáze vše ukázkové odebráno 15kousků z toho 11 úspěšně oplodněno a zítra ráno se uvidí zda se vyvíjí a zda budou jedno transferovat. Vím že to nejhorší mám za sebou, ale stejně mám nervy na pochodu.
@fanunka no nevim nevim. Objevila se mi ruzova takze zacinam mit cerne myslenky a jeste jsem teprve 27dc. ☹ myslite ze mi to mohl posunout ten caj ludmily mojzisove??? jsem z toho nejaka rozhozena
@janickazabicka ale mit cyklus po 28dnech je preci idealni 😘
@fanunka to asi ano, doufam ze bude posledni 😀
@janickazabicka to mě mrzí,že ten graf neměl šťastný konec jako u mě 😢
Přepočítalo se to? No tak možné to je,protože podle těch teplot nešlo ovulaci určit,ale tím,že zadáš menstruaci,tak se to automaticky posune na polovinu cyklu 😝, podle kalendářové metody
@dasa.77 jasný no, pak mě to taky napadlo. Myslis ze teda cyklus mohl být bez ovulace? Když to nedokázal přepočítat?? Nebo byla ovu ale vyšlo to blbě. Bo já nevím. 😬
@janickazabicka Ta ovulace klidně být mohla (podle testu), jen ti skákaly teploty,uvidíš další měsíc.Ale fakt je to škoda
@dasa.77 to teda je. Nedá se nic dělat. Asi na nás čeká vánoční zázrak 😘😘😍😇
Noo tak holky co je? Tady je mrtvo!!!
@snowbee ja bych rekla ze 5. Byla ovulace. No holka ani se neptej. Nam dite proste nebi souzene. Ivf zacalo uplne paradne moje telo spolupracovalo mela jsem 15 folikulu a z toho bylo 12 krásných zralych vajicek oplodnilo se 11ks zase bomba aaaa 4. Den mi jednu peknou morulu vpravili a k mrazeni nedojelo z 10ks ani jedno 5. A 6. Den postupne odpadli vsechny... tak je mi jasny jak asi dopadlo to ve me. Acho😢
@snowbee ridila bych se vzdy teplotou..ne testama. A dle grafu to odpovida
@vendelinka08 ja tem teplotam asik nerozumim..kdy probehne ovulace..posledni den nizkych teplot..3 po 6?tudiz toho 6.12...tak to asi nic budu cekat na ms 😔 ale dekuji
@snowbee nemyslim si ze by melo byt neco ztraceno...ba naopak. Sex jste meli ve spravnou chvili. Kdybys vedela jak jsem naposledy otehotnela..to by clovek koukal.

@janickazabicka pruumer nuuudaaaaa😂