icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

nadrinka
27. pro 2017

@svaska tak teď jsi nás setřela všechny 😀

svaska
27. pro 2017

@nadrinka No ještě se směju, ale už začínám pomalu vyšilovat 🙂

janickazabicka
27. pro 2017

@nadrinka tak to budu zvědavá.
Navíc má to mi je od rána štědreho dne blbě . Žaludek stále na vodě a nevím od čeho 🤐🤐

suzzikk
27. pro 2017

@janickazabicka No teď jsem zjistila jak jsem blbá :D já koukala špatně a dneska jsem teprve 18DC, takže to mám ještě čas na ovu. Ale zkoušela jsem jinou značku a tam už je pěkná čárka,tak si myslím že brzo bude 🙂 Tenhle test mi vždycky ukazuje před ovu,ale ten ovu test od dr.maxe mám většinou pozitivní až v den ovulace :D

janickazabicka
27. pro 2017

@suzzikk tak to je super. Tipuji 1 až 2 dny. 😀 a je to tam 😊😀u mě nejlépe fungují dr. Max. Nedám dopustit 😁

janickazabicka
27. pro 2017

@suzzikk ale abych se přiznala v první chvíli jsem si normálně myslela že je to těhotenský test 😍😍😂

suzzikk
27. pro 2017

@janickazabicka Kééžby to byl 😂

janickazabicka
27. pro 2017

@suzzikk cahpu no, taky bych chtela 😀

modrypitrisek
27. pro 2017

@lucy0511 Chjo, tak co doprčic skončí dobře.. mám pocit, že často to vypadá, že už to fakt musí být těhu a "zas" nic... jakou chemii zahazuješ, na jaké bylinky se vrháš? :D

lucy0511
28. pro 2017

@modrypitrisek dam si pokoj od clostrilbegytu a začnu zobat drmek 🙂 🙂

janickazabicka
28. pro 2017

@lucy0511 a drmek je teda dobrý na co? Hodně jsem o něm slyšela. 😀
Mě kamarádka doporučila inofolic oba 6 let marně se snažili o dítě od lékařů že přirozeně nikdy zažádali o adopci a užívala 3 měsíce 2 prášky denně a najednou šup a je přirozené těhotná 😀😘

janickazabicka
28. pro 2017

Ahojky holky tak já dnes takto 😀

janickazabicka
28. pro 2017

@modrypitrisek zlato neboj 😘 všechno bude dobrý. Chce to jen čas. A já stále věřím ve vánoční zázrak. Včera jsem v práci obsluhovala jednu tehuly a když jsem ji koukla na bříško, tak po mě přejel takový divný mráz po zádech ale jako příjemný. Jako by mi to říkalo neboj už taky budeš těhotná 😇😍

suzzikk
28. pro 2017

@janickazabicka Tak ještě zítra a už ti to snad ten graf vypočítá ovulaci na toho 25.12 😊 Já dneska takhle :D

lucy0511
28. pro 2017

@janickazabicka drmek podporuje ovulaci a k tomu rovná hormony 🙂 🙂

janickazabicka
28. pro 2017

@suzzikk koukám máš to teda taky divoký. Kolik že si dc?

janickazabicka
28. pro 2017

@lucy0511 jo tak. No když mám ovu abych ji pak zase neměla moc 😂😂

suzzikk
28. pro 2017

@janickazabicka Dneska 19DC 🙂 Za chvíli zkusím ovu test od Dr Maxe,tak uvidím co ukáže :D

janickazabicka
28. pro 2017

@suzzikk to určitě vyzkoušej mám je nejraději 😀

suzzikk
28. pro 2017

@janickazabicka no asi nic 🤔🤔

janickazabicka
28. pro 2017

@suzzikk teda tak to je hodně hustý teda. Jak je tohle možný???? 😲😲

nadrinka
29. pro 2017

@suzzikk řekla bych, že ani ten modrý není pozitivní, ještě vydrz, uvidíš jak to bude vypadat dnes 😉

fanunka
29. pro 2017

@suzzikk mevdr max ukazoval pekne ackoliv to bylo dycky k nicemu

suzzikk
29. pro 2017

@janickazabicka No taky nechali :D

@nadrinka nebyl,ale dělala jsem si ještě jeden ten modrý k večeru a už pozitivní byl 🙂 ovšem na Maxovi stále jen ta slabá čárka 🤔

@fanunka Mě dřív taky,nevím proč to mám teď takhle

suzzikk
29. pro 2017

@janickazabicka Mělo tam být nechápu 😂

janickazabicka
29. pro 2017

@suzzikk jasný no ale stejně to moc nechápu když by ty testy měli ukazovat stejně. Kde je potom spolehlivos.
Prosím vyfotís mi krabičku těch testu??? Schválně kdyby náhodou příští měsíc to zkusím jak to bude reagovat na mě 😂😂😂

janickazabicka
29. pro 2017

Tak já už jsem přepočítana 😍😍

fanunka
29. pro 2017

@janickazabicka no vidis jsem ti to rikala 🙂

suzzikk
29. pro 2017

Tak já dneska takhle. Už konečně i na Dr.Max ovulacnim testu je hezká čárka,tak snad ovulace bude 🙂 na té druhé značce už není nic 😂

suzzikk
29. pro 2017

@janickazabicka tohle je ta druhá značka 🙂

Strana