Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@suzzikk spis zitra/pozitri jestli ten test je dnesni. 🙂
@suzzikk to už vypadá dobře. Ale ovulace od pozitivního testu je do 24,48 hod. A snažením nic nezkazíte 😀
@myjusiatko
@janickazabicka
Nene tenhle test mi ukazuje v den ovulace 🙂 a ta druhá značka byla pozitivní ve čtvrtek,takže to akorát vychází na dnešek 🙂
@suzzikk jo tak máš to teda zvláštní měření 😂😂
@janickazabicka doufám že zítra půjde teplota nahoru 😂😂
@suzzikk to je dr max?
@myjusiatko jo tento jo 🙂
@suzzikk zajimave. Me ukazuje den az dva predem. 🙂
Dle testu uz probehla....ale vis jak. Takze si uzivejte!!!
@vendelinka08 a který z tech testu je tedy pozitivni včera sem byla u doktora a ten mi řekl ze ze je tam folikul pred prasknutim tak právě nechapu ten poslední dnešní test
@alexkisss prijde mi ten vcerejsi...dnes uz carka viditelne slabne. Ovulka mohla probehnout kdykoli behem vcerejska.
@vendelinka08 ovulace probehne 24-48hod po pozitivnim testu.
@alexkisss ovulace pravdepodobne dnes nebo zitra. Meris i teplotu?
Tak to jo...nemam zkusenosti s ovu testama...za jak dlouho po pozitivnim testu....myslela jsem...ze kdyz je pozitivni a pak slabne tak uz se zase snizuje ta hladina hormonu..ktera provazi ovulku.
@vendelinka08 to jako ze včera proběhla ovulka a dnes na to máme vlitnout a máme na to 24-36 h???
@vendelinka08 jj, ale nejvyssi hladina je s predstihem 24-48hod.
@myjusiatko ano merim i teplotu dnes byla o maličko vyšší 36,8 tak dnes na to půjdeme znovu tedy
@alexkisss dej sem graf.
@myjusiatko merim teprve první ciklus
@alexkisss to nicemu nevadi. 🙂 plus doporucuji sledovat hlen.
@myjusiatko včera byl hlen bilej ale bylo ho malo a dnes take bilej
@alexkisss bývá to tak že když je pozitivní test ovu, tak od té doby do 24 až 48 hod by měla proběhnout ovulace. Kdykoliv v tento čas. Každé tělo je jiné. Proto to rozmezí. Já to třeba teď měla takhle koukej. 24 pozitivní test a 25 mi vypočítali ovulaci bazální teplota. Takže asi tak. Ale není to pravidlem.
Koukni na můj graf a hod jsem ten svůj taky ať vidíme 😀
Každopádně den až dva po ovu už není možné oplodnit vajíčko. Jinak vajíčko čeká 12 až 24 hod nejdéle na spermie pak už je smůla.

@suzzikk tak si ty testy schválně nech abychom pak viděli který je správný 😀