Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@janickazabicka moc drzim palce
@janickazabicka aktualne samozrejme nemerim. Ale kdyz merim, tak je to, jak jsem napsala. 🙂
@fanunka děkuji. Stále věřím v ten vánoční zázrak 😇😍
@myjusiatko jasný já vím jen mě to pobavilo 😂😂😘 jak si to napsala 😀
@janickazabicka to by bylo teda super zakončení roku, kdyby to konečně vyšlo
Ahoj hoky, tak všem do Nového roku přeji zdravíčko a // 🎉
@dasa.77 to teda ano. Lépe by to přijít nemohlo. 😀
@kami3110 no super! 🙂
@kami3110 teda tak to moc gratuluju 😀
@janickazabicka dekuji😉
@kami3110 tak co testovala jsi i dnes?? Ukaž Carecky ať se pokochame 😁😁
@janickazabicka Az zitra 😉
@kami3110 super budeme netrpělivě čekat 😊
@lobella ovulace byla 19.12., ne 20. Ovu testy nejsou uplne spolehlive. Nemusis chytit spravnou dobu a nemas pozitivni nikdy.
@myjusiatko Presne, ja nemela nikdy pozitivni ovu test... Jen duchy, sem tam trochu silnejsi, ale pozit ne..
@lobella přesně jako píše @myjusiatko
Nemusíš chytit ten správný čas a nemusíš ho mít pozitivní nikdy. Musela by si dělat testy třeba co hodinu kdyby si to chtěla zachytit opravdu pozitivní. 😀
@myjusiatko jj, pravda, jsem se prekoukla... Dekuji. Je tedy z grafu jiste, ze ovu probehla?
@lobella dle teplot ano 🙂
@kami3110 juu paráda 😀
@kami3110 doufám že za pár dní ve budu následovat. 😍
Ja tez... Asi ne za par dni, ale snad pristi mesic🙂

@myjusiatko ty ještě pořád měříš ovulaci??? To by mě zajímalo co ti to ukazuje 😂😂😂😂