icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
6. led 2018

@fanunka no moc se neteš 😔

suzzikk
6. led 2018

Ahoj holky,chci se zeptat.. máte tu někdo teplotu po ovulaci do 37 ? Nebo máte nad 37 ? Dnes mi mami říkala že má být nad 37,jestli prý nemám málo progesteronu že mám tak nízkou teplotu po ovulaci.. myslíte že to na to může mít vliv ?

alexkisss
6. led 2018

@suzzikk ja mam po ovu do 37 teplotu

myjusiatko
6. led 2018

@suzzikk je to hloupost. Kazdy ma teplotu jinak. Dulezita je krivka. A i zalezi kde meris.

janickazabicka
6. led 2018

@suzzikk přesně tak nemůže být každý člověk stejný. Teploty jsou různé. Ale je pravda když jsem jeden čas brala utros tak se mi teplota vše o 0,2 stupínku zvedla.

suzzikk
6. led 2018

Tohle je můj graf tento měsíc

janickazabicka
6. led 2018

@suzzikk vypada moc dobre, takze ovulka byla na silvestra jo? 🙂

suzzikk
6. led 2018

@janickazabicka Nakonec jo 🙂 Ale je to zajímavé kvůli tomu ovu testu té jiné značky,ale dr.max ukázal správně,tak už budu kupovat jen Dr. Maxe 🙂 No ale pokud se teď nepovede,tak jdeme znovu zkusit IUI,tak ovu testy nebudu potřebovat 😂 Ale já doufám v novoroční zázrak ❤❤

hlasimse
6. led 2018

@suzzikk Mám to jak ty, nízké předovulační teploty např. 36.0, 36.1... a pak max. 36.8 po ovulaci. Ale taky jsem si říkala, jestli nemám nízký progesteron (měřím se dole). Každopádně nejsem sama, je dost žen s takovou teplotou.

dasa.77
6. led 2018

@janickazabicka A zase tam vidím ten minimální stínek....
V poslední době jsem tady zaregistrovala,že se údajně kvalita testů Max zhoršila.Někdo prostě měl viditelnou rysku, a nebo to byl "falešný duch". Mě se tomu moc nechce věřit,ale tím nevylučuji,že ta možnost není. Stává se docela často,že před termínem MS je náznak na testu a pak ta červená stejně dorazí. A nemusí to být dané falešným testem.
Taky si říkám,že pokud první test byl 2-3 dny zpátky,tak že by na něm už měla být čárka víc zřetelná...... I TAK NENÍ NIC ZTRACENO A DRŽÍM PALCE

alexkisss
6. led 2018

@hlasimse ja sem toho důkazem pred ovu sem mela ma 36,5 a ted po ovu mam 36,8 max 36,9 taky se merim dole

janickazabicka
6. led 2018

@dasa.77 no jsem na to sama zvedava, ale uz tomu prestavam verit. I kdyz dnes jsem ten stinek videla i ja teda. Zkusim koupit jiny test a uvidim zitra. Nekdo rika, ze mu testy od maxe ukazali carky az pozdeji nez treba mamatesty. Tak ja ti nevim. Ale o te kvalite uz jsem to taky cetla.

janickazabicka
6. led 2018

Holky mě je vám tak smutno. Ach jo. Docela mě přepadla depresivní nálada. 😥😥

hlasimse
6. led 2018

@janickazabicka Určitě bude brzo líp!

sticker
fanunka
6. led 2018

@janickazabicka tak si dej dvojku vinka a uvidis jak ti bude dobre :*

janickazabicka
6. led 2018

@fanunka no já byla v práci a zítra jdu zase 😔
Navíc je to asi úplně v pí .... Začínám špinit ach jo😢😢

janickazabicka
6. led 2018

@hlasimse dekuju zlaticko. 😘

fanunka
7. led 2018

@janickazabicka je to porad dokolecka co? Zacatovany kruh. Tak zkus tu akupunkturu ja si jsem jista ze mi pomohla jestli ne fyzicky tak psychicky urcite. Kdyz jsem sla na 3. IVF tak jsem k nemu mela uplne jiny pristup jiny pohled a ejhle povedlo se

janickazabicka
7. led 2018

@fanunka a můžeš mi K tomu napsat něco víc jak se to dělá kdo to dělá a kolikrát si tam byla??? Cca kolik to stojí? Děkuji a proč ses pro to rozhodla?

alexkisss
7. led 2018

Ahoj snažilky vkládán svůj graf ovu potvrzena od doktora v patek 29.12 s tím ze proběhne v pondeli tulili sme se i pred tím několik dni i po tom cca od druheho dne po ovu tak spinim ale jen růžová nic extra a vzdy jen chvilku co myslíte sem 6dpo muzu byt tehu test si nechci dělat přijde mi to brzy mam týden do MS dekuji

fanunka
7. led 2018

@janickazabicka ja puvodne nejdriv sla k Tradiční čínské medicíne(Tcm) hodne hi tu na modrym koniku chvali a jelikoz jsme oba zdravy tak sem si myslela ze je to o me hlave... TCM me vyspovidali a celou dobu me drzela za ruku. uz prvni sezeni tam bylo jak u psychologa neuveritelne mi to povidani pomohlo strasne ale strasne me to nabilo. Pani zacala s akupunkturou a predepsala mi bylinky na miru. Bylinky jsem brala dva cykly a akupunkturu mi dělala asi čtyřikrát pak mě napadlo že bych mohla navštívit mou fyzioterapeutku aby mi třeba i odblokovala pánev Taky jsem o tom někde četla. Tak jsem k ni zašla ale ona říkala že jsem v pořádku a že by mi doporuči kůru akupunktury. Trvalo to čtyři týdny 2x v týdnu A1 akupunktura stála 130 Kč napíchla mi určité body A já tam ležela půl hodiny pak jsme dali 14 dní pauzu před IVF že se mám pak ozvat Takže příští týden se ozvu s velkým Dík a velkou kytkou těžko říct co pomohlo ale rozhodně něco z toho muselo pomoct.

fanunka
7. led 2018

@alexkisss to by teoreticky mohlo být zahnizdeni. Ikdyz dost zen pise ze spinilo ale ja proste jen nasla jeden slabounkej cernej cucek hlenu. Tak tezko rict. Kazdopadne je fakt brzo na test byla bys zklamana. Testuj nejdrive za 5 dni

alexkisss
7. led 2018

@fanunka taky netedtuji vim ze je to hrozne brzy boli me podbřišek a Pícha na levé straně (tak byl folikul) to spineni mr celkem překvapilo nikdy sem to tak neměla tak uvidime no

hlasimse
7. led 2018

@alexkisss Jestli špiníš už od druhého dne po ovu, tak to nejspíš bude ovulační krvácení. Nejsem doktor, ale myslím, že nidační je až později (cca 4-12 dpo).

suzzikk
Autor odpověď smazal
suzzikk
7. led 2018

Holky,tak včera jsem řešila teplotu po ovulaci a dnes mi vyjela skoro k 37 😂

janickazabicka
7. led 2018

@fanunka aha to bych se taky někde mohla zastavit skrz tu pánev. A pak jsem i četla že solná jeskyně taky pomáhá obnovovat organismus atd. Uvolňovat stres a napětí. Třeba se nedaří protože jsme ve stresu.

lobella
8. led 2018

@suzzikk zatim vypada krasne, meris dal? Ja mam mit ovu za tyden, tak jsem zvedava, jak se bude graf vyvijet?

suzzikk
8. led 2018

@lobella Měřím 🙂 Chci zkusit celý cyklus jak bude graf vypadat 😂 ale stejně tomu teď už nerozumím 😂 Poznám akorát ovulaci 😂😂

fanunka
8. led 2018

@suzzikk no pekny jak mas dlouhy cyklus?

Strana