Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@svaska nn nezkoušela. Už jsem žádný neměla. Ale graf na to rozhodně nevypadá. Vidíš hlavně mi to hodilo úplně divočinu. 😂
@janickazabicka Tak ja uz to jen tak placla, protože u tebe jsme zvyklý na v podstatě ukázkové grafy 🙂 jo ted je tam krasne videt ze asi nic, tak tělo asi odpočívá
@svaska nn podle poslední teploty to vypadá že snad úplně vypnulo 😂😂😂😂 alespoň krásné bude odpocate na to listopáďátko 😘😘 manžel by si ho strašně přál je taky listopadový 😂😀
@janickazabicka ta nízká teplota neni vymyslena? Ta je skutecne namerena?
Holky,já to nechápu.. Podle grafu ovulace nebyla,ALE.. 16DC jsem byla na utz před IUI a folikul měl 13mm,tak se IUI nedělalo a 19DC jsem byla znovu na utz a doktor řekl že ovulace právě probíhá že už je tam jen prázdný folikul.. tak mi udělal IUI... A teď co ? Byla nebo nebyla ? Proč to teplota neukázala ? 😂🤔
@suzzikk dle teploty neprobehla. Hlen si sledujes? To bychom byly moudrejsi.
@janickazabicka to jsi úplné zamrzla 😀😀
@hlasimse
@myjusiatko
Hlen nesleduji,ale měla jsem i pozitivní ovu test toho 19DC 😀
@suzzikk doporucuji sledovat hlen a zapisovat. Pozitivni ovu test neznamena, ze ovulace probehne. To se potvrdi az teplotou.
@suzzikk a jestli byl pozitivni 19dc, tak ovulace probiha az do 48hod.
@myjusiatko Tak ale proč doktor na utz viděl už probíhající ovulaci ? A 48hod už to bylo
@suzzikk nevim. Ano, vidim, ze 48hod uz probehlo. Jak pisu, pozitivni test neznamena, ze ovu probehne.
@myjusiatko No budu věřit že ovulace už proběhla,přece jen ultrazvuk a doktor je spolehlivější jak bazální teplota
@suzzikk ty jo, tak jako ja se ve folikumetrii nevyznam, ale ja bych spis verila te teplote. Treba zitra stoupne. Drzim v kazdem pripade palce. 🙂
@suzzikk jeste se zeptam. Mas bazalni teplomer nebo obycejny? Kdy jsi naposled menila baterku? A meris v ustech nebo v pochve?
@janickazabicka ten pokles bych oznacila, aby nebral v uvahu. To je nejaky error. Nebo bych ji zmazala a jenom si ji napsala nekam do poznamky.
@myjusiatko Měřím v pochvě a mám bazální teploměr asi od listopadu a ještě jsem baterku neměnila
@suzzikk jsem velice zvedava na dalsi teploty. Pridavej grafy. 🙂
@myjusiatko jak to myslíš moc tomu nerozumím či si mi tu napsala
@janickazabicka ze takova teplota musela byt chyba. Tudiz bych ji nebrala v uvahu. Teplota tela pod 35 stupnu je brana jako podchlazeni. Kdybys mela 31, Myslim si, ze bys byla mrtva.
@myjusiatko jéé sorry to jsem zvrtala já. 😂😂 až teď mi to došlo jak si to napsala. Tam nemělo být 31,16 ale 36,16 😂😂😂 jsem se překlikla. 😂😂😂 a mě bylo divný proč to je takový skok ale tohle mi nějak ušlo. 😂😂😂
Tady správný graf 😂😂
@janickazabicka napadlo mi, kdys naposled menila baterku v teplomeru? (Kvuli tomu skakani nahoru dolu.) 🙂
@janickazabicka hned to vypadá jinak 😀😀
@myjusiatko no ještě neměnila. Nemám ho tak dlouho asi ne září.

@janickazabicka a nezkoušela jsi toho druhého třeba ještě ovu test? Že by třeba šli dvě za sebou