Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@svaska tak dva tri dny. 🙂
@myjusiatko Já se tak těším 😀DD, omlouvám se ale jestli bude ovu tak je to pro mne zázrak. Mam na zítra poslední test tak musím dojet koupit 🙂. Nejde mi to vyfotit, ve skutečnosti vypadá o něco lépe 🙂
@svaska a hlen a teplota?
@myjusiatko Zatím takto, Ta teplota co je nejvyšší je po návštěvě vinotéky a druhý den jsem byla úplně mimo, takže to nepočítám moc jako pravdivé
@lobella Nestraš, mám to takhle běžně, 2 dny, max tři by se daly počítat, ale ten třetí den už je to slabounké...
@modrypitrisek ale ja den spinim, oak mam den ms a den zase spinim, za celou dobu max 3 vlozky a 2 intimky... Mam to takto posledni 3 mesice, predtim klasicky ms 4-5 dni plus spineni... Posledbi 3 mesice mi takto slabne a ted naposledy byla jen den... Kdybych to mela takto porad ok, ale proc z niceho nic... Snazime se o prcka, tak chci vedet, zda je to ok... Navic takrka cely mesic me boli podbrisek a v krizi... Jestli je v tom mesivi 5 dni, kdy nic neboli, je to hodne... A tez je to posledni 3 mesice... Za prohlidku nic nedam a aspon budu mit klid...
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Jsem druhý cyklus po zamlklém těhotenství, od příštího se chceme začít snažit o mimi. Poprvé jsem otěhotněla neplánovaně, takže jsem o ovu nic nevěděla a pak jsem s tím měla akorát problém, protože doktoři pořád mleli "menší než dle MS", i když se plod normálně vyvíjel (než teda přestal). Tak si to teď chci pohlídat, abych se tak nenechala vyvést z rovnováhy. Začala jsem teda měřit BT a dělat ovu testy, abych to teď aspoň ten jeden cyklus před snažením zkusila. 25 DC byl ovu test jasně pozitivní, od té doby slábne. Hlen mi kolem té doby přišel taky skoro ukázkový. Tak jsem čekala, že nejpozději 27 DC teplota stoupne a ono nic. Nevíte, čím by to mohlo být? Ty výkyvy v grafu na 36,7 jsou způsebené tím, že jsem měla zkouškové a málo jsem spala... Díky za opovědi 🙂
Ja byla dnes na gynde kvuli slabnouci ms, posledni 2 cykly jen jeden den... Dle dr. Deloha v poradku, jen trosku nizsi sliznice, ale normal, ale nevim kolik,ovu v poradku, kontrolovala vajecniky a jeden 12,5 mm, do ovu mam tak 4 dny, nevim, zda je tedy dost velky, maly, nevim... Pocitala mo, kdy bych mela mit ovu dle delky cyklu... Kdyz jsem se zminila, ze 3.cyklus merim BT a ovu mam 13-14 DC, tak ze se mam na to vykaslat, ze je to k nicemu, ze nikdy nebudu merit za stejných podminek a ze bych nesmela mit ani sex pred spanim... Nevim, me grafy si myslim mam ukazkove, nikdy v noci nejdu na zachod, nikdy nevstavam, merim vzdy ve stejnou dobu, o vikendech kvuli tomu mam budika, do prace nejdu nikdy dyl, driv, abych merila porad stejne, prestala jsem pit uplne alkohol, aby to graf nebouralo, cekala jsem spis pochvalu, piju 3 mesice kontryhel, malinik, listovku beru pres pul roku.
Tech 12,5 mm je vajicko, ne vajecnik...

Kdyz jsem byla na preventivce v zaro, reklaze do vanoc me ceka s tehu, ted jsem tam byla 2 mesice po vanocich a ze pockame na nejaka vysetreni do rijna, ze se ceka rok... Tady vsechny radite so merit BT, ze to doktor stejne po me bude chtit mez se zacne neco resit. Tak merim a poslali me s ni do haje, ze je to o nicem... Jsem trosku zoufala... Diky mereni vim, ze ovu vubec mam... Take nekterou z vas s tim poslal gyndar do haje?
@svaska neopoustej se a mer dal. 🙂
@lobella dr neposlouchej. Nekteri dr proste STM neveri. Jinak ta ovu muze souviset s tim kontryhelem. Predtim jsi mela cykly jake? Proc ho pijes? A jak ho pijes?
@lobella sama vidis, ze mas hezke hrafy a dr evidentne nevi o cem mluvi. Muj gyndar je treba rad, ze u obou tehotenstvi vim kdy byla ovulace. Ale zase, neptal se jak to vim. :D
@myjusiatko cykly mam porad stejne dlouhe 26-27 dni...po vysazeni jsem mela ms normalni jako s HA, cyklus pravidelny ale slabsi, holky tu radily kontryhel na podporu a srovnano cyklu, byt ho mam pravidelny, tak ale ms slaba, zacala jsem pit prvni den po ms az do ovu, pak pauza a znova, cyklus stale 27 dni ale ms stjne stale slabne, mela jsem tedy i hrozne krece a posledni ms byla mnohem mnohem lepsi, krece ano ale ne tak priserne jako predtim
@myjusiatko merit BT jsem zacala, protoze jsem nevedela zda a kdy mam ovu, ale dle mereni mam ovu pravidelne... Jal to myslisze kontryhel muze souviset s kontryhelem?
@lobella ja napsala ovu a myslela jsem slabou ms. Jestli nezacala byt slaba po piti toho kontryhele. Ze mas kvuli nemu slabou sliznici. Mozna bych ho zase na nejakou dobu vysadila. Jestli jsi nemela predtim problemy, nevidim duvod ho pit. Bylinky jsou lek a nemely by se pit preventivne.
@lobella zase naopak mozna ten kontryhel pomaha na ty krece. Nevim. Ale popremyslej nad souvislostmi.
@misak48 ano, mela by vylitnout nad predovulacni teploty. Mer dal a uvidis. Mohla byt a neni to z grafu poznat, protoze tam mas ty vykyvy kvuli skole. Mozna bych doporucila jinou aplikaci, treba fertility friend, kde muzes v grafu zadavat i horsi noci, abys pak zpetne poznala, kdy to melo/nemelo na teplotu vliv. Hlen taky doporucuji znacit do aplikace. Kdyz se tady pak ptas, muzeme z toho lepe vyhodnocovat. 🙂
@myjusiatko myslim, ze na ty krece mi pomohl, ale ja tu ms mela slabou uz i predtim... Chtela jsem neco, aby sliznice rostla a ms byl silnejsi a tohle mi bylo doporuceno... Jenze na delku a silu ms to nemelo zadny vliv, ms stale kazdym cyklem slabne...
@lobella tak zkus prestat a hledat neco jineho.
@myjusiatko
@svaska
Díky 🙂 Budu měřit dál a uvidím. Tenhle měsíc na tom naštěstí nezáleží a příští už bych měla mít ty noci pravidelnější. Možná zkusím i tu jinou aplikaci. Já si do téhle jiné noci i hlen značím, ale tady v tom přehledu se to nezobrazuje....
@misak48 aha, tak to je skoda, ze to v grafu neni videt. Ale dobre, ze znacis. Budes se v tom dobre vyznat za par cyklu. 🙂
@myjusiatko Ahojda ... jdu k Tobě pro radu ... segra s mužem se snaží o prcka od července .... cyklus má 24denni ... tento měsíc poprvé zkouší ovulacni testy ... 15 dc a na testech nic ... je možné ze by ovulacni testy ovulaci neukazali?? Nebo se trefila do anovulaku .... nebo ovulaci nemá???a i kdyby přišla teď ... není zase krátká ta poovulacni fáze??? Nějaké rady??
@skripmart doporucila bych ji merit teplotu a hlidat hlen. Spravne muzou byt vsechny varianty, co pises. Ovu testy nejsou uplne spolehlive bohuzel. :/

Holky u nas opet nic... Tak jsem zase zacala merit...tento tyden jdu na gyndu, objednala jsem se kvuli slabe ms, uz 3 mesic ji mam tak 2 dny nebo jen den a slabou, pritom ovu byla pokazde.... Cim to muze byt? Navic me skoro cely mesic boli v krizi a podbrisek, tak chci, aby se na me podivala a neni tam nejaky problem...