icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

skripmart
8. únor 2018

@myjusiatko Teplotu zatím nechce .... a hlen ... to je typ co ani neví kde by hledala čípek natož posuzovat hlen 😀 tak já doufám ze na ni jen nefunguji ovu testy .. dík 🙂 a něco na prodloužení cyklu??? Resp není fáze po tehu kdyby byla dejme tomu až 16 dc z 24 moc krátká??? To se to vajíčko nestačí ani zahryznout a je tu ms ... ne?

myjusiatko
8. únor 2018

@skripmart dokud nemeri, nepolemizovala bych a neresila problem, ktery nemusi byt. Hlen neni nic narocneho. Spoustu mych kamaradek, ktere ani netusi neco o stm, vi, ze kdyz maji plodne dny, jsou vlhke. Zkusila bych to sestre vysvetlit. Neni to nic sloziteho. At vi, na cem je. Posli ji treba ten clanek na rodina.cz

mikejla_a
8. únor 2018

@skripmart nebo muze mit ovulaci klidne driv,treba 12dc a v tom případě ji nestihla tento cyklus...a pak by i lutealni faze byla v poradku.

skripmart
8. únor 2018

@mikejla_a testovala od 2 dne po ms

janickazabicka
11. únor 2018

Ahojky holky jak se mate? nejake nove tehulky?
Hlasim se po delsi dobe s timto zaverem.
Jiz dnes uz 35 DC, 5 dni zpozdeni, dělane 2 tehu testy a bile.
Ted mi poradte co s tim??? teplotu uz dlouho nemerim.

myjusiatko
12. únor 2018

@janickazabicka a ovulace byla kdy?

modrypitrisek
12. únor 2018

@janickazabicka No a co zkusit tu teplotu změřit? To je to nejjednodušší, co můžeš udělat, ne?
Mně fakt přijde, že jak se člověk začne snažit a sledovat, všecko se začne nějak, řekněme "měnit"... i ta slabá menses, @lobella , klidně může být psychosomatická. Hlavně že doktor tvrdí, že je to OK. Já jak jsem v životě nezaznamenala snad žádnou změnu týkající se spodku, tak teď najednou mě tu bolí, tu píchne, spodek mám natečený, jako kdybych se takhle cítila a neměla přehled o cyklu, přísahala bych, že musím být těhotná...
Jinak můj graf je jak noty na buben, tolik prázdných dat jsem snad nikdy neměla. X krát jsem nemohla najít teploměr, 2x jsme neplánovaně nespali doma, teď jsem zas několik dnů neměla čas spát, takže mě ani nemusí trápit, že si po třech hodinách spánku na měření nevzpomenu; no po dnešním měření můžu jedině doufat, že ovu ještě nebyla, bo z grafu fakt nevučtu vůbec nic... se dívám, že dokonce ani sex jsem nezapisovala :D ale to je bohužel taky jedno, protože ty poslední dny, kdy by ovu připadala do úvahy jsem fakt neměla čas nejen na spaní, ale vůbec na nic... ale co, buďme optimisti, první dítě se nám taky podařilo týden před svatbou, když byla situace velice podobná :D :D

janickazabicka
12. únor 2018

@modrypitrisek
@myjusiatko tak já se nějak nesleduju ale když na člověk 5 dní zpožděnou ms tak uz muo přijde zvláštní.
Ovu úplně nevím rádoby pozitivní test byl 27.1. 20dc. A pak už jsem testy neměla, ještě chvíli měřila ale teplota byla dole tak jsem si říkala že tento měsíc to je pase a přestala vše sledovat a ted ms nikde ale dnes ráno jsem zkusila teplotu a 36,86. Takže možná ta práva ovu přišla v období kolem ms. Ale to jsme měli sexík zhruba 4 dny před ms pak už ne. Tak já nevím

svaska
12. únor 2018

No holky ani já na tom nejsem lépe. Začalo to tak pěkně, říkala jsem si, že konečně ta taplota tak nelítá, no že jsem nedržela pusu 🙂. Ovu testy už mně stály peněz a pořádně pozitivní žádný, ani ve dny kdy ovu hlen byl ukázkový, takový jsem snad ještě neměla, no a tak zase čekám (nevím do kdy) co se bude dít

myjusiatko
12. únor 2018

@janickazabicka no tak jestli jsi 35dc a 20dc byl tmavsi test, tak ovu mohla byt treba az 24-25dc. Nevim jak dlouhou mas lf, ale spis nez spozdeni, mas proste jen posunutou ovulaci antim padem i menzes.

lobella
12. únor 2018

Ahoj, ja jsem tedy s grafem stejne jako predchozi mesice, opet ukazkovy, uz tyden me boli v krizi, dnes se pridala bolest podbrisku, rano nameren pokles BT takze ovu presne na cas opet 14 DC... Tak to dnes zkusime...

lobella
12. únor 2018

Holky dotaz, radite tu mit sex obden, ja i manzel vsak mame chut dvakrat i trikrat denne... U mne to problem neni, ale jak u chlapa, to nestihaji ani uzrat.... Vzdy jsme meli sex jednou nebo dvakrat denne v plodne dny od zari a nic, ted je se domluvili, ze to zkusime ob den, aby tedy mely nacas... Pomohlo to nektere?

janickazabicka
12. únor 2018

@myjusiatko to nevim protoze az do 28 dc jsem mela teplotu nizko. Na 36,7 mi vylitla rano po tom testu a pak zase klesla. No uvidime teda, tento tyden jeste zmerim a uvidim 🙂

myjusiatko
12. únor 2018

@janickazabicka takze asi byla ovulace jeste pozdeji. Tudiz zadne spozdeni se nekona.

Za me je lepsi merit porad. Vetsi stres je pak nevedet a resit.

fanunka
13. únor 2018

@janickazabicka a nezkoušela sis udělat ovulační test? ty bývají pozitivní dříve než těhotenské 🙂

suzzikk
13. únor 2018

Co ta teplota teď má v plánu ? 😂🤔

hlasimse
13. únor 2018

@suzzikk ovulace!

suzzikk
13. únor 2018

@hlasimse No jestli je to fakt ovu,tak by mi zajímalo co doktor viděl 14DC na ultrazvuku a proč mi dělal IUI 😀

myjusiatko
13. únor 2018

@suzzikk no dle teploty ovu 14 neprobehla. Naslapnuto asi bylo, ale nebyla. Co hlen?

janickazabicka
14. únor 2018

@fanunka nn to jsem nezkoušela. Dnes jsem volala na gyndu, myslela jsem že by se doktor kouknul v jakém to je stádiu a případně řekla jestli ovu byla nebo ne. Ale teď už neměl čas a pak na dovolenou. Takže když do 5.3. Nepřijde tak mám zavolat. A dnešní test dopadl takto 😐

svaska
14. únor 2018

@janickazabicka Držím moc pěsti a doufám za tebe 🙂 Já jsem ti záviděla ty tvoje krásný grafy takže tento "divnej" by mohl vyjít zmetek 😀

suzzikk
14. únor 2018

Tak teď tedy nevím čemu věřit. Zda doktorovi a utz nebo teplotě 😂😂

myjusiatko
14. únor 2018

@suzzikk bohuzel je v tomto pripade ta teplota celkem jasna. :/ jsem zvedava na dalsi.

@janickazabicka dle predpokladane ovulace je na test jeste brzo.

janickazabicka
14. únor 2018

@svaska dekuji ti moc, uvidime co se bude dit dal 😀
@myjusiatko jenze ja ani nevim kdy tento mesic byla ovu. Ten graf je tam zmateny, ten test jsem zkusila jen nahodou 🙂

fanunka
14. únor 2018

@janickazabicka achjo ty doktoři :( vrrrrr

hlasimse
14. únor 2018

@suzzikk ovu dc 28 🙂

janickazabicka
14. únor 2018

@fanunka no jo no nic s tim neudelam 😀

mikejla_a
14. únor 2018

@janickazabicka je tam duch nebo blbe vidim?

modrypitrisek
Autor odpověď smazal
modrypitrisek
14. únor 2018

@janickazabicka A to já zas taky nemám pocit, že bych se sledovala, evidentně na to poslední dobou ani není čas 🙉 ale prostě se to děje... a jak vidno, Tobě můžeme Jani potichučku gratulovat ❤ moc Ti to přeju 😘 A já si asi dnes pěkně valentýnsky ovuluju 😅 , tak to by bylo vtipné, kdyby to zrovna vyšlo 🙂

Strana