icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
15. únor 2018

@mikejla_a
@modrypitrisek holky fakt to tam vidíte? Ono na živo je to vidět trošku líp o chlup ale myslela jsem že třeba se pletu. 😊

janickazabicka
15. únor 2018

@modrypitrisek na Valentýna se děti prý plodí nejlépe 😂😂😘

mikejla_a
15. únor 2018

@janickazabicka no a dnes jsi nedelala? Jj vidim

svaska
Autor odpověď smazal
janickazabicka
15. únor 2018

@svaska copak jsi mi psala? Koukám že ti admin stále maže komentáře 😱😱

janickazabicka
15. únor 2018

@mikejla_a nn dnes ne. Uvidíme možná zítra 😊 ale mám strach 😂😂

ileni
15. únor 2018

Tak já jsem na tom takhle. Termín MS je zítra, tak uvidíme....

svaska
15. únor 2018

@janickazabicka ne, mne sem tam blbne telefon a něco jsem tam zmáčkla a hodilo mi to tam nějaký nesmysly a odeslalo se to tak jsem to smazala 🙂

janickazabicka
15. únor 2018

@svaska jo tak 😂😂😂

janickazabicka
15. únor 2018

@ileni to vypadá moc dobře.
Prosím tě jak se ti tam podařilo registrovat, mě to prostě vůbec nejde odeslat ten registrační mail.

ileni
15. únor 2018

@janickazabicka já už jsem tam registrovaná poměr dlouho, tak si to moc nemapatuju, ale nebyl v tom žádný problém...

lobella
15. únor 2018

Holky byla ovu? Teplota nejak ne a ne poskocit jako v predchozich cyklech... 10DC jsem byla u dr a ta ze je tam folikul 12,5 mm, ovu mela byt toto pondeli tedy 14DC...ovu bolesti mam jako kazdy mesic...tyden pred ovu jsem pila kazdy vecer sklenku cerveneho takze i ta teplota pred ovu je vyssi nez predchozi mesice, v den ovu a po ovu uz jsem dal nepila... Poradite?

janickazabicka
15. únor 2018

@ileni aha no všichni mi říkají že to měli v pohodě a já se tam ne a ne dostat 😬

hlasimse
15. únor 2018

@lobella Mně alkohol zvedá bt dost, takže to klidně mohlo být tím, a ovu opravdu proběhla toho dc14..

hlasimse
15. únor 2018

@ileni To vypadá pěkně!

myjusiatko
15. únor 2018

@suzzikk jak to vypada? Jsem napnuta.

myjusiatko
15. únor 2018

@lobella zatim dle grafu ovulci nevidim. Co hlen?

svaska
15. únor 2018

Holky dotaz na Vaše zkušenosti. Protože s měřenim je to u mně těžký kvůli malému ke kterému musím v noci často vstávat protože se budí, začala jsem sledovat hlen a čípek. Včera čípe skoro zmizel a byl měkký. Zda byl otevřeny nevím těžko jsem nahmataVala. Ale takové pichani ve vaječníku a bolesti jsem už neměla snad před lety před otěhotněním a to dva dny po sobe. Včera ovu test tak na 3/4, kdy tři dny pomalu silil, dnes slábne.jen dodám ze ovu testy u mne do tohoto měsíce nikdy nic jen slabe viditelný duchové. Upřímne, je možné ze ovulace to byla?

hlasimse
15. únor 2018

@svaska Já myslím, že možné to je...

myjusiatko
15. únor 2018

@svaska je to mozne. Cipek je az sekundarni symptom a pokud nemuzes nahmatat a predtim jsi mohla, pravdepodobne se ovu blizi. Co ten hlen?

suzzikk
15. únor 2018

@myjusiatko Dnes takhle,zase nahoře

svaska
15. únor 2018

@myjusiatko hlen se obje vuje i bílkový , třeba dnes ale to se každý den měni

myjusiatko
15. únor 2018

@svaska tak je vysoka pravdepodobnost ovulace dnes/zitra. ;) 🙂
@suzzikk hm, tak to opravdu vypada na ovulaci 29dc... :/ nerozumiem tej folikulometrii.

lobella
15. únor 2018

@myjusiatko hlen byl jako vzdy, mam ho vzdy cca 2-3,musim nosit intimku, jinak bych behala v mokru😀

myjusiatko
15. únor 2018

@lobella a kdy?!? 🙂

lobella
15. únor 2018

@myjusiatko 2 dny pred ovu, v den ovu, to byl nejsilnejsi... A pak jeste 2 dny po ovu kdyz jsem se otrela na wc, tak byl jasne patrny, dnes uz mizi...

myjusiatko
15. únor 2018

@lobella no ja dle teplot tipuju ovu na dnes. Takze by mi spis bodli dny cyklu abych si to mohla do grafu doplnit.

modrypitrisek
15. únor 2018

@lobella Já myslím, že ještě nebyla.

modrypitrisek
15. únor 2018

@janickazabicka Jo? 😃 Tak to je fajn, jen to má jeden háček - manžel byl v práci 😂 no a večer až přišel, tak už byl čípek zavřený a manžel doslova KO , takže i kdyby náhodou, tak jsme se stejně na nic nezmohli. A já se pak nakonec v noci čtyři hoďky jen převalovala a spánek nikde. No, v každém případě, kdyby se měl stát zázrak, musel by být z úterního večera. Ale mám takového tucha, že se prostě musíme trefit přímo, aby to u nás vyšlo 😒 ale tak, stejně budu tajně doufat a kdyžtak příští měsíc nanovo 👍

modrypitrisek
15. únor 2018

@ileni To vypadá nadějně 🙂

Strana