icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

svaska
3. únor 2018

@janickazabicka a nezkoušela jsi toho druhého třeba ještě ovu test? Že by třeba šli dvě za sebou

janickazabicka
3. únor 2018

@svaska nn nezkoušela. Už jsem žádný neměla. Ale graf na to rozhodně nevypadá. Vidíš hlavně mi to hodilo úplně divočinu. 😂

svaska
3. únor 2018

@janickazabicka Tak ja uz to jen tak placla, protože u tebe jsme zvyklý na v podstatě ukázkové grafy 🙂 jo ted je tam krasne videt ze asi nic, tak tělo asi odpočívá

janickazabicka
3. únor 2018

@svaska nn podle poslední teploty to vypadá že snad úplně vypnulo 😂😂😂😂 alespoň krásné bude odpocate na to listopáďátko 😘😘 manžel by si ho strašně přál je taky listopadový 😂😀

fanunka
4. únor 2018

@janickazabicka ta nízká teplota neni vymyslena? Ta je skutecne namerena?

suzzikk
4. únor 2018

Holky,já to nechápu.. Podle grafu ovulace nebyla,ALE.. 16DC jsem byla na utz před IUI a folikul měl 13mm,tak se IUI nedělalo a 19DC jsem byla znovu na utz a doktor řekl že ovulace právě probíhá že už je tam jen prázdný folikul.. tak mi udělal IUI... A teď co ? Byla nebo nebyla ? Proč to teplota neukázala ? 😂🤔

svaska
4. únor 2018

@fanunka ja taky myslela že to bylo jen pro aby se ten graf natáhl 😀

myjusiatko
4. únor 2018

@suzzikk dle teploty neprobehla. Hlen si sledujes? To bychom byly moudrejsi.

svaska
4. únor 2018

@janickazabicka to jsi úplné zamrzla 😀😀

hlasimse
4. únor 2018

@suzzikk Třeba ještě stoupne, ono se tak někdy stane až za několik dní...

suzzikk
4. únor 2018

@hlasimse
@myjusiatko
Hlen nesleduji,ale měla jsem i pozitivní ovu test toho 19DC 😀

myjusiatko
4. únor 2018

@suzzikk doporucuji sledovat hlen a zapisovat. Pozitivni ovu test neznamena, ze ovulace probehne. To se potvrdi az teplotou.

myjusiatko
4. únor 2018

@suzzikk a jestli byl pozitivni 19dc, tak ovulace probiha az do 48hod.

suzzikk
4. únor 2018

@myjusiatko Tak ale proč doktor na utz viděl už probíhající ovulaci ? A 48hod už to bylo

myjusiatko
4. únor 2018

@suzzikk nevim. Ano, vidim, ze 48hod uz probehlo. Jak pisu, pozitivni test neznamena, ze ovu probehne.

suzzikk
4. únor 2018

@myjusiatko No budu věřit že ovulace už proběhla,přece jen ultrazvuk a doktor je spolehlivější jak bazální teplota

myjusiatko
4. únor 2018

@suzzikk ty jo, tak jako ja se ve folikumetrii nevyznam, ale ja bych spis verila te teplote. Treba zitra stoupne. Drzim v kazdem pripade palce. 🙂

myjusiatko
4. únor 2018

@suzzikk jeste se zeptam. Mas bazalni teplomer nebo obycejny? Kdy jsi naposled menila baterku? A meris v ustech nebo v pochve?

janickazabicka
4. únor 2018

@fanunka
@svaska holky ta teplota je skutečná. Také jsem nemohla uvěřit. 😂😂 nevím co si o tom mám myslet takhle hluboko ještě nikdy neklesla. Dnes poslední den měřím a pak na to kašlu. 😊

myjusiatko
4. únor 2018

@janickazabicka ten pokles bych oznacila, aby nebral v uvahu. To je nejaky error. Nebo bych ji zmazala a jenom si ji napsala nekam do poznamky.

suzzikk
4. únor 2018

@myjusiatko Měřím v pochvě a mám bazální teploměr asi od listopadu a ještě jsem baterku neměnila

myjusiatko
4. únor 2018

@suzzikk jsem velice zvedava na dalsi teploty. Pridavej grafy. 🙂

janickazabicka
4. únor 2018

@myjusiatko jak to myslíš moc tomu nerozumím či si mi tu napsala

myjusiatko
4. únor 2018

@janickazabicka ze takova teplota musela byt chyba. Tudiz bych ji nebrala v uvahu. Teplota tela pod 35 stupnu je brana jako podchlazeni. Kdybys mela 31, Myslim si, ze bys byla mrtva.

janickazabicka
4. únor 2018

@myjusiatko jéé sorry to jsem zvrtala já. 😂😂 až teď mi to došlo jak si to napsala. Tam nemělo být 31,16 ale 36,16 😂😂😂 jsem se překlikla. 😂😂😂 a mě bylo divný proč to je takový skok ale tohle mi nějak ušlo. 😂😂😂
Tady správný graf 😂😂

myjusiatko
5. únor 2018

@janickazabicka napadlo mi, kdys naposled menila baterku v teplomeru? (Kvuli tomu skakani nahoru dolu.) 🙂

svaska
5. únor 2018

@janickazabicka hned to vypadá jinak 😀😀

ileni
5. únor 2018

Tak mi přijde, že teplota si zase dělá co chce...

svaska
5. únor 2018

@ileni koukám, že tento měsíc to máme docela podobé 🙂, akorát já teda ovulaci testami nepotvrzeno, tak uvidíme

janickazabicka
5. únor 2018

@myjusiatko no ještě neměnila. Nemám ho tak dlouho asi ne září.

Strana