Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@modrypitrisek na Valentýna se děti prý plodí nejlépe 😂😂😘
@janickazabicka no a dnes jsi nedelala? Jj vidim
@svaska copak jsi mi psala? Koukám že ti admin stále maže komentáře 😱😱
@mikejla_a nn dnes ne. Uvidíme možná zítra 😊 ale mám strach 😂😂
@janickazabicka ne, mne sem tam blbne telefon a něco jsem tam zmáčkla a hodilo mi to tam nějaký nesmysly a odeslalo se to tak jsem to smazala 🙂
@svaska jo tak 😂😂😂
@ileni to vypadá moc dobře.
Prosím tě jak se ti tam podařilo registrovat, mě to prostě vůbec nejde odeslat ten registrační mail.
@janickazabicka já už jsem tam registrovaná poměr dlouho, tak si to moc nemapatuju, ale nebyl v tom žádný problém...
Holky byla ovu? Teplota nejak ne a ne poskocit jako v predchozich cyklech... 10DC jsem byla u dr a ta ze je tam folikul 12,5 mm, ovu mela byt toto pondeli tedy 14DC...ovu bolesti mam jako kazdy mesic...tyden pred ovu jsem pila kazdy vecer sklenku cerveneho takze i ta teplota pred ovu je vyssi nez predchozi mesice, v den ovu a po ovu uz jsem dal nepila... Poradite?
@ileni aha no všichni mi říkají že to měli v pohodě a já se tam ne a ne dostat 😬
@suzzikk jak to vypada? Jsem napnuta.
@lobella zatim dle grafu ovulci nevidim. Co hlen?
Holky dotaz na Vaše zkušenosti. Protože s měřenim je to u mně těžký kvůli malému ke kterému musím v noci často vstávat protože se budí, začala jsem sledovat hlen a čípek. Včera čípe skoro zmizel a byl měkký. Zda byl otevřeny nevím těžko jsem nahmataVala. Ale takové pichani ve vaječníku a bolesti jsem už neměla snad před lety před otěhotněním a to dva dny po sobe. Včera ovu test tak na 3/4, kdy tři dny pomalu silil, dnes slábne.jen dodám ze ovu testy u mne do tohoto měsíce nikdy nic jen slabe viditelný duchové. Upřímne, je možné ze ovulace to byla?
@svaska je to mozne. Cipek je az sekundarni symptom a pokud nemuzes nahmatat a predtim jsi mohla, pravdepodobne se ovu blizi. Co ten hlen?
@myjusiatko Dnes takhle,zase nahoře
@myjusiatko hlen se obje vuje i bílkový , třeba dnes ale to se každý den měni
@myjusiatko hlen byl jako vzdy, mam ho vzdy cca 2-3,musim nosit intimku, jinak bych behala v mokru😀
@lobella a kdy?!? 🙂
@myjusiatko 2 dny pred ovu, v den ovu, to byl nejsilnejsi... A pak jeste 2 dny po ovu kdyz jsem se otrela na wc, tak byl jasne patrny, dnes uz mizi...
@lobella no ja dle teplot tipuju ovu na dnes. Takze by mi spis bodli dny cyklu abych si to mohla do grafu doplnit.
@lobella Já myslím, že ještě nebyla.
@janickazabicka Jo? 😃 Tak to je fajn, jen to má jeden háček - manžel byl v práci 😂 no a večer až přišel, tak už byl čípek zavřený a manžel doslova KO , takže i kdyby náhodou, tak jsme se stejně na nic nezmohli. A já se pak nakonec v noci čtyři hoďky jen převalovala a spánek nikde. No, v každém případě, kdyby se měl stát zázrak, musel by být z úterního večera. Ale mám takového tucha, že se prostě musíme trefit přímo, aby to u nás vyšlo 😒 ale tak, stejně budu tajně doufat a kdyžtak příští měsíc nanovo 👍
@ileni To vypadá nadějně 🙂

@mikejla_a
@modrypitrisek holky fakt to tam vidíte? Ono na živo je to vidět trošku líp o chlup ale myslela jsem že třeba se pletu. 😊