Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@lobella urcite netestuj. Jeste je brzo. Podle me na tebe fakt neco leze a jeste to nemusis citit. Resp uz zacinas. Ja byla u dcerky taky nemocna jak jsem otehotnela.
@lobella se mi to odeslalo drive.
Muze to byt priznak, nemusi. Uvidis.
@myjusiatko tak jsem doma pod dekou, teplota dole 38,4,boli me zada, bricho, citim se cela ko, tak asi lehnu... Holky jak dlouho se vam ukazuje carka na ovu testu po ovu? Ja jsem vic jak tyden od ovu, test neni pozitivni, ale carku tam mam jasne zretelnou, od ovu zeslabla, ale posledni 4 dny se nemeni... Kdyz jsem pred 3 mesici zkousela testovat cely mesic, mela jsem ji viditelnou jen par dni a 3 dny po ovu uz byla pryc a snehobilo.. Ted jsem 8 od ovu a porad tam je... Prijde mi tento cely cyklus divny
@lobella Hele víš co, tak prostě udělej TT, je ještě brzy, ale když ti to nedá spát, což jistě nedá, budeš aspoň v klidu, bez ohledu na to co tam bude, i když ani negativní nemusí nic znamenat. Všechny příznaky co tady píšeš mohou a taky nemusí něco znamenat, ale nebudeš ve stresu jestli jo a nebo ne 😉
@lobella pokud ti to tak vyskočilo, tak to bude předzvěst nemoci...také jsem to tak měla, najednou mi vyskočila teplota... a večer jsem měla střevní chřipku, to tělo pozná, že se něco děje i když sama ještě nic necítíš. Ale je i pravda, že když jsem byla těhu, tak na začátku jsem se vždy cítila jako nemocně.... zvýšená teplota i v podpaží. Teď všude řádí chřipky a nachlazení....
Holky zbylo mi 5 ovu testu, ja uz je potrebovat nebudu, tak bych je rada prenechala nektere z vas 😉 poslu normalne v dopise, nic za to nechci, tak kdo se prvni ozve, jsou jeji 😉
Uz jsou zadane.
@vendelinka08 take si myslim, ze jsem spis nemocna, odpo mi vylezla klasik teplota na 38 jen jsem spala, mam jen horecky, nic vic, tak asi nejaka viroza... Jeste me napada, po paralenu mi klesla teplota v podpazi na 36,2,schvalne jsem zmerila ve spodku a tam 37,7....divne ne? Vzdy se mi teplota lisila o pul stupne...
Ahojte holky, tak já to vzdávám. Dnes poslední ovu test co jsem měla doma, některé dny jsem zkoušela i dva tak si dokážete představit co mně to stojí. Ale což o to. Před pár dny čárka pomalinku sílila a zůstávala tak cca 4 dny, ale včera a dnes už slábne, takže ovu nic no. Akorát nevím proč se mi ta teplota drží pořád docela vysoko když ovu nebyla, tohle se mi ještě nikdy nestalo :-/
@svaska doporucuji se vysrat na ovu testy. Hlen na poznani blizici se ovu staci. A koupila bych si za usetrene penize bazalni teplomer.
@myjusiatko Na ovu testy už prdím, budu sledovat teplotu a děj se vůle Boží. Teploměr měří dobře, zrovna včera jsem ho zkoušela s jiným a ukazovaly stejně. No ještě chvilku počkám a když nepřijde MS tak k doktorovi a snad bude činnej a něco se mnou začne dělat 🙂
@svaska mozna meri dobre ale nepresne. Proto ten graf je tak hrozny a skace nahoru dolu. Je lepsi mit dve desetinne mista.
@svaska ono ms nema proc prijit kdyz jeste nebyla ovulace.
@myjusiatko To je mi jasný, ale nebudu zase čekat tři měsíce jestli se uráčí. Na tohle už jsem asi krátká. Já někde mívala ten na dvě desetinná místa tak se po něm musím kouknout 🙂
@svaska ja jenom, ze vyvolavacka neni reseni. Jsou to zase jenom hormony a nic nevyresi, to ze prijde ms je jenom takova naplast. Zkus napsat treba dr. laznickove do cenapu. Nedavno na fb psala prispevek jak slecna z jeji pece ma obnoveny cyklus. Trvalo to rok, nez prisla poprve ms, ale pak uz to bylo jen a jen lepsi.
@myjusiatko
@svaska
Tak na to pozor, ono totiž to, že displej teploměru ukazuje 2 desetinná místa vůbec nemusí znamenat, že měří přesněji. V podstatě u jakéhokoliv bazálního teploměru si na internetu otevřu technický list, tak je tam napsáno, že měří s přesností +- 0,1°. Takže ta druhá číslice je pak v postatě random...
@misak48 to je u kazdeho teplomeru, ale ze zkusenosti vidim. Ja treba doporucuji geratherm. S tim jsou dobre zkusenosti i s digi. Ideal je samozrejme klasicky bazalni. A nechavat i ten digi v pochve cca 3 min i po zazneni signalu. Ona ta teplota jeste dojde.
@myjusiatko Ale to já nemyslím, že bych letěla zase hned na vyvolávačku, to ani nechci. Jen mi přijde, že je to horší a horší. A nejvíce se právě děsím toho že to bude běh na dlouhou trať ☹
@svaska drzim palce.
@myjusiatko Děkuju, snad se taky co nejdříve dočkáme
@svaska Chjo, to je na palici, tohle... 😞 doteď byly cykly OK? Mně se takový jeden dlooouhý přihodil až když jsme se začali snažit, do té doby pohoda. Nicméně nakonec i po čtyřiceti dnech tuším tehdy ovu přišla 😉

@svaska no nejsem si jista, ted se do me dala zima, chapu to dobre, ze kdyz ke behem tehu porad zvysena teplota, ze se muzete citi jako nemocni? Ja kdyz mam i zvysenou, tak citim, ze nejsem ok a je mi zima...