icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lobella
7. bře 2018

@janickazabicka krasne🙂 skoc na to dnes, pozitri to pojisti a je to😉

janickazabicka
7. bře 2018

@lobella dnes to nestíhám. Manžel má noční, tak doufám že to bude stačit zítra ráno a v pátek. 😊 zrovna nám to tak blbě vyšlo. A co myslíš je pozitivní včera nebo dnes?

lobella
7. bře 2018

@janickazabicka vypada to spis na ten vcerejsi test...

janickazabicka
7. bře 2018

@lobella taky bych rekla ale dnes je hlasina hodne vysoka stale, takze bych rekla ze ovulka tepve jeste bude. Skoda jen ze ten muj chlap neni dnes vecer doma ☹ ale tak po tom maliniku musi vydrzet aj z pondelka 😀 a zitra bude cerstvy zavoz 😀

hlasimse
7. bře 2018

@janickazabicka Tak jestli jste se už před pár dny snažili, mohlo by to i tak vyjít. Lepší začít brzo, přece jen ty testy a i teplota jsou orientační a přitom spermie vydrží 3-5 dní ve vejcovodech, kor když je dobrý hlen.

bublina95
7. bře 2018

Holky co myslite?? MS za 10 dni tedkom bolest pod briskem jak by to melo prit a bily kremovy vytok.Dekuji za odpovedi 🙂

hlasimse
7. bře 2018

@bublina95 Myslím že takhle brzo je to ještě velice nesměrodatné. Budu držet palce!

bublina95
7. bře 2018

@hlasimse a nahodou ovulace kdy tak mohla probehnout delam prave testy poprve 😀 ale uz od 7DC jsme kazdy den na to vlitali dneska 16DC

hlasimse
7. bře 2018

@bublina95 řekla bych dc13 asi 🙂

bublina95
7. bře 2018

@hlasimse dobre dekuji takze jen ted cekat jestli mrcha za 10 dnu dorazi 🙂

hlasimse
7. bře 2018

@bublina95 myslím že jo 🙂 jinak jsem myslela na tom grafu spíš dc14, ale ono to bylo asi v noci mezi 13 a 14 - a hlavně úplně přesně se to nedá stanovit, je to odhad, ale teď asi už budeš v luteální fázi

bublina95
7. bře 2018

@hlasimse jj tedka uz budu v lutearni fazi jen se bojim toho kdyby to vyslo at se to stihne uhnizdit ale bojim se ☹

hlasimse
7. bře 2018

@bublina95 a ty máš běžně kratší luteální fázi?

bublina95
7. bře 2018

@hlasimse prave ze ne...mam cyklus 26 dni kdysi jsem mela bezny cyklus tech 28 dni a tedkom mi ma prit MS za deset dni takze uvidime

hlasimse
8. bře 2018

@bublina95 no když máš běžně luteální fázi cca 12-14 dní, tak přijde ms později.

bublina95
8. bře 2018

@hlasimse zda se ze i ovulaci jsem mela pozdeji 😀kdysi jsme to s pritelem nesledovali tedkom to poslednich 5 mesicu sledujeme a snazime se takze uvidime

janickazabicka
8. bře 2018

Ahojky holky tak u mě dnes takto. Zachytili jsme správný čas 😁😍😗

modrypitrisek
8. bře 2018

@janickazabicka Jani, přiznám se, že mi to u Tebe vůbec neštymuje, podle grafus měla odovulováno před tím, než se ukázala čárka na ovutestu, ne? Čemu věříš víc?

modrypitrisek
8. bře 2018

@janickazabicka Nebo čekáš ještě větší skok?

myjusiatko
8. bře 2018

@modrypitrisek dle teplot ovulace jeste nebyla.

svaska
8. bře 2018

Pro Janičkažabička už dříve jsem přemýšlela zda ovu nebývá dříve, kdysi se mi testy ukázaly pozitivní později než podle teploty hlavně mne to napadlo vzhledem k tomu ze mas krásný grafy a ze by mohl byt zakopaný pes někde tady nevím napadlo mne

myjusiatko
8. bře 2018

@svaska ale dle toho grafu jeste ovulace nebyla.

svaska
8. bře 2018

@myjusiatko no jsem zvědava co teplota dal a jak to bude sedět k tem testům

janickazabicka
8. bře 2018

@modrypitrisek
@myjusiatko
@svaska
Holky abych řekla pravdu tak nevím. Ale vím že když jsem byla párkrát u Mudr na kontrole před ovu tak mi řekl že folikul praskne třeba za 2 až 3 dny a za 2 dny jsem měla pozitivní test. Takže tam mi to ladilo s Mudr. Ale co měřím teplotu tak teď už by to bylo po druhé co by mi to vypočítalo ovu před pozitivním testem. Poprvé to bylo nějak že začátku co jsem začala měřit. Takže nevím na co se spolehnout. Ale dnes už test definitivně zbledl takže bych řekla že folikul již prasknul a lh tím pádem klesl. Uvidím zítra teplotu.

hlasimse
8. bře 2018

@myjusiatko no, když soudíš podle toho pravidla, že musí být vyšší než 6 předchozích teplot... Ale třeba jí jen pomalu klesala, nebo to je anomálie, tak aby zas případnou ovulaci nepropásla...

myjusiatko
8. bře 2018

@hlasimse tak soudim z dat, co mam, z niceho jineho nelze. 🙂 kdyby byl zapis hlenu, treba bychom byly moudrejsi.

janickazabicka
8. bře 2018

@myjusiatko
@hlasimse já ten hlen měla až do toho 16 dc jak je ta poslední červená čárka v prvním řádku. Nová jestli opravdu byla dřív než testy tak to už mám zřejmě smůlu 😂

vendelinka08
9. bře 2018

Dnes jsem 14DC, jelikož mám celou noc bolesti podbřišku a večerní teplota 36,2, tak jsem si dnes ráno měřila teplotu a 36,7 a ovulační test jasně pozitivní. Včera jsem dělala test kolem 13hod odpoledne a je negativní. Dnes ráno jsem to cítila, že se něco blíží, poznám to, opravdu mám celkem dost jasné bolesti a citliý podbřišek. Takže otázka zní? Ovulka dnes nebo zítra?

bublina95
9. bře 2018

Tak teplota tedkom skaci takze muzu cekat ms za 8 dni urcite...priznaky zadne...

svaska
9. bře 2018

Tak jsem dnes holky začala s gynexem tak snad mne to srovna jinak už hormony a to fakt nechci

Strana