icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lachtanice86
10. bře 2018

@myjusiatko
@anetka9 diky. Počkám si co bude dál

modrypitrisek
10. bře 2018

Holky, jak si tady teď tak hloubám, tak mě napadá, když se to neudrželo, ale menses přišel až 13DPO, kdežto normálně chodí 10DPO, tak už by to nemělo souviset s krátkou LF, ne? Mýlím se? Často totiž čtu, že "biochemické t. = vajíčko se neuhnízdilo", ale uplně mi to nedává smysl, vždyť biochemické může trvat i dva tři týdny, a to je přece určitě dávno po hnízdění a chyba je někde jinde, ne?

janickazabicka
11. bře 2018

Holky mi dnes ráno, doufám že se začínající kuličkou míříme k výškam 😍😍 takhle nahoře jsem snad nikdy nebyla. Zajímavý pocit.
Asi se dějí v těle nějaké hormonální změny, jelikož mě včera večer hodně boleli prsa, teď ještě taky trochu. 😀 samozřejmě tím neříkám že to vyšlo, jen že mě boleli a ani lehnout jsem si na ně nemohla. 😊

lachtanice86
11. bře 2018

Dnes jsem 7dpo / 18dc. Do případného testování opravdu daleko a mám pocit, že se asi zblázním. Včera mnou projela strašná bolest. Nikdy jsem ji nezažila, mám bolesti v podbřišku jako před MS a v noci mi nejde spát. A bohužel vím, že všechno jsem si mohla vsugerovat..

janickazabicka
11. bře 2018

@lachtanice86 hele třeba ne, někdy si člověk mysli ze si to namlouva ale ono se to opravdu děje. Já jsem dnes od pozitivního testu 5 dpo a ty prsa mě fakt včera bolely dost a to jsem si nenamluvila 😊

anetka9
11. bře 2018

Ahojda, ja to dneska zkazila, jsem zapomnela a merila az o tri hodiny dyl..:(:D

myjusiatko
11. bře 2018

@anetka9 to prece nicemu nevadi. Jen zapis cas.

anetka9
11. bře 2018

@myjusiatko noo..obecně se říká, že co hodina navíc to 0,1 navíc, takže z dnešní teploty moc nemůžu vycházet:/

myjusiatko
11. bře 2018

@anetka9 ja kojim a merila jsem jak jsem se probudila. Z vysledneho grsfu se vzdy cist dalo. Normalne teplotu zapis. O nic nejde.

hlasimse
11. bře 2018

@modrypitrisek biochem je jakékoliv těhotenství, u kterého jediný "důkaz" je/byl pozitivní těhotenský test. Tedy nebylo to potvrzené doktorem a mezitím to odešlo. Odejít to může z důvodu neuhnízdění, ale taky z jiných důvodů - neudrželo se, byla tam nějaká chyba v chromozomech a bylo vypuzeno, nebo třeba doktor najde jen prázdný váček a embryo ne...

lachtanice86
12. bře 2018

Holky pomoc. Dnes 8dpo a propad teploty. Takže tehu už bez šance, že? Do ms týden.

myjusiatko
12. bře 2018

@lachtanice86 z tohoto se neda vubec nic vycist. Vydrz.

bublina95
12. bře 2018

Holky co rikate na muj graf ja se vnem uz nevyznam teplota si skace porad jak chce MS mam mit za 5 dni takze myslim ze se nezadarilo protoze priznaky zadne.Kdy tak mohla byt podle teploty Ovu? Dekuji za odpoved

janickazabicka
12. bře 2018

Ahojky holky tak muj graf takto, jsem velice spokojena. A prsa porad boli, je pravda ze vecer daleko vice nez pres den 😀 co na to rikate. A uz mi to dokonce prepocitalo tu ovu opravdu na toho 9.3. 😀

vendelinka08
12. bře 2018

@janickazabicka janicko..tak to mame uplne stejny graf..a ovulku jsem mela take 9.3. Tedy pozitivni test...jenze pak mi teplita stoupla...mela jsem virozu. Tak uvidim jak to bude dal pokracovat...tobe drzim palce at to dopadne!!!

janickazabicka
12. bře 2018

@vendelinka08 Vendulko moc ti dekuju. Tobe taky drzim palecky.
Je to zajimave, ale takovou teplotu jsem co pamatuju snad nemela. Takhle vysoko 🙂
Jinak ja mela pozitivni ovu test 6. a 7.3. byly hodne podobne, ale graf mi spocital podle teploty ovu na 9.3. tak snad ten den predtim bude stacit, pak uz to bohuzel nevyslo ☹

vendelinka08
12. bře 2018

@janickazabicka janicko...a kdyz uz ovu test slabne a dalsi den je negativni, to znamena ze uz ovulace probehla?

myjusiatko
12. bře 2018

@bublina95 chybi mi na vyhodnoceni zapis hlenu

janickazabicka
12. bře 2018

@vendelinka08 kocicko to určitě ne. Negativní ovu test po pozitivním znamená že poklesla hladina prolaktinu tuším a že se ovu dostaví do 24 až 48 hod. Teda alespoň takhle to vnímám já.
Já mám vlastně potvrzenou ovu podle teploty 3 den po pozitivním ovu testu. Takže tak 😁

lachtanice86
13. bře 2018

Prosím o radu. Jak velký vliv na teplotu bude mit když jsem se před měřením teploty hodinu prevalovala v posteli? Prostě mi nešlo usnout ale obvyklý čas měření byl až za hodinu? Diky

bublina95
13. bře 2018

@myjusiatko hlen je tedkom bily kremovy jinak v den co byla ovulace tak byl ciry a natahoval se i tyden po ovulaci

anetka9
13. bře 2018

@lachtanice86 to je jak dneska:D ale teda teplota byla stejna jako tri dny predtim..tak nevim, asi moc ne..ale schvalne sem se zmerila, pak sla na wc a zmerila znovu a skocilo to o 0,1

lachtanice86
13. bře 2018

@anetka9 já jsem asi divná ale mne teplota jakmile vylezu vždy spadne.

anetka9
13. bře 2018

@lachtanice86 to je zvlastni..🙂 logicky je, ze se zvysuje, kdyz se hejbes, nejak nastartovavas telo🙂 treba ti to funguje nejak naopak:D:D

myjusiatko
13. bře 2018

@bublina95 nebo byla ovulace pozdeji. Potrebovala bych to videt v grafu at to muzu priradit k teplote. Proste ti nereknu, kdy byla ovulace jen z teplot. Mas to hodne rozhazene.

myjusiatko
13. bře 2018

@lachtanice86 priste zmer hned po probuzeni a jen zapis cas. Lepsi nez pak premyslet jaky to mohli mit vliv. 🙂

janickazabicka
13. bře 2018

Dnešní graf je tu 😁

dindicka
13. bře 2018

Ahoj holky,prosím zkoukněte mi graf,jestli mi sedí ovu 6 března.Trochu mě tam mate ten pokles.Děkuji

myjusiatko
13. bře 2018

@dindicka za me spis az 10.3.

myjusiatko
13. bře 2018

@dindicka nevyznam se v tom zapisu hlenu.

Strana