Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@dindicka ale jestli si pamatuju dobre tak plodny hlen je viditelny tesne pred ovu. Nekde jsem to cetla. Tak nevim 😀
@dindicka také si myslím, že to bylo až toho 10.3., dle poslední nízké teploty, pak už se ti drží nahoře....
Tak holky jestli 10,jsme v háji,páč nic nebylo.To už jsem chuť neměla jako před tím.Asi na to kašlem,pořád se jen hlídat mě vážně deprimuje.Už to trvá moc dlouho....Děkuji za názor.
@dindicka ale to prece nevadi..kdyz jste se nesnazili presne v den ovulace. Abys pak nebyla prekvapena. A je fakt..ze kdyz se clovek nehlida..tak je to lepsi..
@vendelinka08 Jj to máš pravdu,ale už to trvá dlouho a tlačí mě věk.Sice děti máme a ani nevím jak jsem k nim přišla,a dvě jsou z jednoho sexu.Jenže to jsem byla mladice.Asi fakt hraje roli věk.
@lachtanice86 vzdyvky je sance🙂 tohle ke muj tehu graf, meskam uz treti tyden... Ten jeden skok nahoru jsem mela horecky... Vzdycky je sance
@lobella kez by a gratuluji
@bublina95 ja vidim na obou carky (nejsem si jista ktery je tehotensky)
@myjusiatko tehotensky je prave ten zeleny ja pipina jsem udelala tehotensky pak ovu test a jak jsem dala na porovnani tak ovu test nebyl jeste poradne zaschly no a tt nasakl moc od ovu testu 😀 byla jsem nedockava
@bublina95 budu moc držet pesticky ať je tam to co má být 😍
@janickazabicka dekuji 😍
@janickazabicka a jak se ti drzi teplota?
@janickazabicka jaam tento cyklus nejakou celkove nizkou..vetsinou mam po ovulce nad 37 a ted mam 36.7...tak nevim cim to je
@bublina95 není zač 😁
@vendelinka08 hele já ti ani nevím, jelikož už jsem nemerila. Většinou po potvrzení ovu z BT přestávám měřit. Abych se zbytečně nestresovala.
Ale dnes jsem byla na masáží a jsem celá bolavá 😁😂 dal mi pořádně do těla teda 😂😂
@janickazabicka tak masaz bych potrebovala jako sul...ale delam je denne svym klientum 😆😆😆.
@janickazabicka ja prave tento mesic nudi merit do ms...protoze v dobe ovu jsem byla dva dny marod a ted vladtne nevim kdy presne byla. Ale mam LF 14 dni tak se dle toho pak budu ridit.
@hlasimse No, jasně, ale když už jsem měla 3 dny zpoždění tak by to nemělo být tím, že ms přišel přílíš brzo (krátká LF) a vzal to všechno s sebou. Jako že nemělo dostatek času na zahnízdění. To by mohlo být jedině, kdybych měla před MS čárku a MS došel v normálním termínu a o čárku mě připravil, nebo to tak není?
@bublina95 Skvělé!! 😍 Já už bych klidně potichučku gratulovala 🙂
@modrypitrisek no, pokud jsi byla 13Dpo, bez čárky, tak jsi mohla mít jen delší LF (ačkoli je většinou neměnná, někdy odlišná je). Pokud jsi měla ducha, ale teď došla ms a už ho nemáš, tak mohlo být biochem. To biochemické není jen kvůli nezahnízdění - jak jsem psala, je to jakékoli těhotenství, které bylo ztraceno dřív, než ho mohl potvrdit doktor. Z různých důvodů (i zahnízděné).
@janickazabicka Ahoj, holky ja jen když se tu bavíte o te masáží tak v prvním trimestru se nemá, A moje známa z tohoto v patem týdnu potratila tak bacha
@svaska na masaz by se nemelo kvuli povolenym vazum kvuli hormonalnim zmenam. Dovolim si tvrdit, ze tvoje znama by potratila i bez masaze. :/
@svaska
@vendelinka08 to jako fakt jo? Ale tak 4 dny po ovu by se snad nic stát nemuselo ne?
Kamarádka mě lákala na nějaké elektrody cvičení tak to jsem teda odmítla nenechám do sebe hnát elektřinu když bych tím mohla ublížit bonbonku. To teda ne. S tou masáží jsem to nevěděla.
Vendy a odkud jsi? Kde děláš masáže ty?
@vendelinka08 no já jen první cyklus měření měřila celý měsíc a každé ráno jsem byla akorát nesva když teplota nebyla tam kde by měla být. A to právě nechci. Jen teď nevím pořádně jestli dny dpo mám počítat od pozitivního testu nebo od datumu v grafu dle teploty.
@myjusiatko hi hi teď jsem vůbec nepochopila co jsi to tu napsala, moc tomu nerozumím. Jak kvůli povolenym vazům?
@myjusiatko TO je mozne, ale doktorka ji rekla, ze to ma fakt z toho, ale ja hlavne to pisi, protoze ona tohle třeba vubec nevedela

@myjusiatko To jsem měla už krémový hlen,čípek tvrdý a vysoko.Plodný hlen právě 5 a 6 březen.